Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende iki hesapla başvurdum ama geri dönüş yapılmadı
  • yine helikopter alıp trolleyenler yine herkesin pusması oyun trailerında çok güzel gösteriyolar oyuna bir giriyosun tam cehennem
  • Peset kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler oynadım sonunda.

oyun bf4 aynısı hic hirsiz polis ortami hissedemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 45 dakika oynadım betayı . Isınmaya çalıştım ama yok ne yapmaya çalışmışlar ben çözemedim. Tamamen şaka olarak yapıldığını düşünmekteyim oyunun. BF4 e DLC bile olmayacak kadar kötü. Şahsi düşüncemdir bu tabi ki. Beğenen hoşuna giden birine de nasıl beğendin diyemem. Her şey de olduğu gibi bunda da sevmek veya sevmemek göreceli bir durum.

2003 ten beri bf oynayan biriyim ve BF nin geldiği şu noktaya bakarak ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 10 Haziran 2014; 19:26:32 >
  • Ben sabah betaya kayıt oldum ama e-mail hala gelmedı nedenı ney beyler yoksa betaya alım Bittimi ?
  • mares626 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var.
  • değişik bir düşünce olmuş, çıkınca deneriz artık
  • Pre Order yapınca betaya girmek mümkün oluomu bilgisi olan varmı bu konu hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Yaklaşık 45 dakika oynadım betayı . Isınmaya çalıştım ama yok ne yapmaya çalışmışlar ben çözemedim. Tamamen şaka olarak yapıldığını düşünmekteyim oyunun. BF4 e DLC bile olmayacak kadar kötü. Şahsi düşüncemdir bu tabi ki. Beğenen hoşuna giden birine de nasıl beğendin diyemem. Her şey de olduğu gibi bunda da sevmek veya sevmemek göreceli bir durum.

2003 ten beri bf oynayan biriyim ve BF nin geldiği şu noktaya bakarak ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.

+1 Ben yarım saat bile dayanamadım 6 küsür gb boşa gitti kotadan. BF4 bile Hardline den sonra oynanabilir geldi.
  • Arkadaşlar BF4 gibi diyenler farklı nasıl göremez ? Hep eleştirilen (bazı kesim tarafından) hızlı oyun dinamiği olmaması, haritaların aşırı büyük olması, tank, uçak yüzünden hızlı oyun dönmemesi gibi şeyleri kaldırmışlar. Battlefield 4 grafiklerinde, dinamiğinde Cod gibi hızlı oyun oynamak isteyenler için (tank, mank uğraşmadan direk action) mükemmel olmuş bence...
  • 1gün geçti eklenmedi beta

• Adamlar biraz cod biraz payday tadında ortaya karışık bir oyun yanmış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar BF4 gibi diyenler farklı nasıl göremez ? Hep eleştirilen (bazı kesim tarafından) hızlı oyun dinamiği olmaması, haritaların aşırı büyük olması, tank, uçak yüzünden hızlı oyun dönmemesi gibi şeyleri kaldırmışlar. Battlefield 4 grafiklerinde, dinamiğinde Cod gibi hızlı oyun oynamak isteyenler için (tank, mank uğraşmadan direk action) mükemmel olmuş bence...

O zaman Battlefield ismini kullanmicaklardi.Ismiyle alakasi olmayan bir oyun.Dice yapmadigi surece bf oyunlarina bakmak anlamsiz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar BF4 gibi diyenler farklı nasıl göremez ? Hep eleştirilen (bazı kesim tarafından) hızlı oyun dinamiği olmaması, haritaların aşırı büyük olması, tank, uçak yüzünden hızlı oyun dönmemesi gibi şeyleri kaldırmışlar. Battlefield 4 grafiklerinde, dinamiğinde Cod gibi hızlı oyun oynamak isteyenler için (tank, mank uğraşmadan direk action) mükemmel olmuş bence...

O zaman Battlefield ismini kullanmicaklardi.Ismiyle alakasi olmayan bir oyun.Dice yapmadigi surece bf oyunlarina bakmak anlamsiz bence.

Zorla satmıyorlar ki isteyen alıyor sadece. Eskiden de DICE yapmıyordu oyunları. Bizde bf 1942 zamanından beri oynuyoruz Battlefield'i ama diğer türü sevenler için bence oldukça güzel bir haber. Keza Cod artık vuruş hissi ve benzeri şeylerde yeterince tatmin etmiyor.

• Kısaca ''Amaç aynı, sunuş farklı'' benim fikrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

gtx 670 ultra 1080p de 60 fps civarı en ufak kasma donma yok, grafikler çok iyi görünmese de efektler müthiş

Yahu ne efekti müthiş olacak aynı oyun motoru ile yapılmış asker üniforması yerine hırsız polis kıyafetleri geçirilmiş insanlara efektler müthiş diyor dlc çıksa iyi olurdu ama buna oyun demek olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 10 Haziran 2014; 21:24:35 >

• Biraz önce origin'de gördüm yeni haberim oldu bu oyundan.Çıkmış da sanırım, videoları ilgi çekici göründü bana.
  • Sanıyorum ki beğenmeyen arkadaşların çoğu benim gibi herhangi bir hırsız-polis temasını göremediklerinden beğenmediler oyunu (sadece çamur atmak için konuşanları hariç tutuyorum, sözüm meclisten dışarı) bildiğiniz iç savaş havası var oyunda "heist"ten çok Tabii bu bir oyun, illa aşırı realistik bir şey olması gerekmiyor. O zaman gidip ARMA oynayalım yarım saat yerde çömelim Ama şu haliyle bir DLC'den farksız gerçekten.

Yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim, Beta olmasına rağmen şuan oyun yağ gibi gerçekten. Hakkını vermek lazım adamların

• Aksiyon olarak tatmin edici fakat orda burda pusan tipler oldukça oynayası kalmıyor adamın.
  • oh be sonunda farklı bir şey geliyor karşımıza artık şu 3. dünya savaşı senaryosu baydı hem cod hem bf serilerinde yeni senaryolara aksiyonlara ihtiyaç var.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.