Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

2 saat bekledim live chat ile görüştüm. Betaya katılımın limitli olduğunu ellerinden bir şey gelmediğini söylediler. Dedim youtube kanalım için video çekmem lazım hani size de faydası olur dedim adam yapabileceğim bir şey yok dedi limit dolmuş. Bir de çok kibar konuştunuz benimle dedi ve %15 indirim kodu verdi. Herhalde chat'a bağlananlar adama ana bacı düz gidiyorlar ben normal konuşunca duygulandı

Velhasıl kelam betaya katılım için limitler dolmuş arkadaşlar. Mail bekleyenler pek umutlanmasın. Sitede açıklama olarak önümüzdeki haftalarda yeni oyunculara ulaşacağız falan demişler belki gelir ileride.

Hocam bize %15 indirim formülünü söylesene meksika origindede geçerliyse süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onnline

50 kere kayıt oldum yok oyun fln

oyunu sadece bf 4 sahiplerine gönderiyorlar boşuna uğraşmayın bf4 yoksa.. bende de bf 3 var dünden beri göndermediler...turuncu levye editörleri e3 ü değerlendirirken bf hardline ın kapalı beta oldupunu ve bf 4 sahiplerinin oynayabileceğini söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

oyunu sadece bf 4 sahiplerine gönderiyorlar boşuna uğraşmayın bf4 yoksa.. bende de bf 3 var dünden beri göndermediler...turuncu levye editörleri e3 ü değerlendirirken bf hardline ın kapalı beta oldupunu ve bf 4 sahiplerinin oynayabileceğini söylediler

Dead island 2 ps4 ex olacak diyen editörlerin lafına kanmanız pek doğru olmaz , hiç bir bf oyununa sahip olmasanız bile betaya katılabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

quote:

Dead island 2 ps4 ex olacak diyen editörlerin lafına kanmanız pek doğru olmaz , hiç bir bf oyununa sahip olmasanız bile betaya katılabiliriz

ben 24-25 saat önce başvurdum daha gelmedi belkide demek istedikleri bf4 sahiplerine öncelik tanınacağıdır

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 24-25 saat önce başvurdum daha gelmedi belkide demek istedikleri bf4 sahiplerine öncelik tanınacağıdır

Ben site açıldığı an kayıt oldum , Bf4+premium , Bf3+premium ve BfBc2 var yinede gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Beta halen aktif durumda.

Ne kadar sure aktif kalir beta?

Yaklaşık 15 gün aktif kalır diye tahmin ediyorum.

quote:

Ben site açıldığı an kayıt oldum , Bf4+premium , Bf3+premium ve BfBc2 var yinede gelmedi

Bende de aynı oyunlar mevcut ve site açıldıktan 5-10dk sonra kayıt olmama rağmen oyun listeme Hardline Beta eklendi, sizinkisi biraz şanssızlık olmuş gibi gözüküyor...

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU]

• Oyun kotu diyenler daha cok oynuyor o nasil is a

• Gerçekten de DLC gibi olmuş. Yani gidip de 60$ dan satarlarsa kesinlikle alınmaz. Fiyat bandı çok daha düşük olmalı.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Betaya alımları kastetmiştim..Dünden beri 10 kez kayıt oldum hala originde görünmüyor..BF3-BF4 premium'uz birde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

BF Modern savasin dibine vurdu. Kara, hava, deniz daha ne yapilabilir ki, BF5 ciksa uc veya dorduncu oyuna ne gibi yenilikler katabilir?
    Bence bf serisi bitti, dunya savasi temali bir oyun cikabilir veya bad companye devam edebilirler.
    Hirsiz polis oyununu bende begenmedim, oynanabilirligi kisa ve bunun icin ucuk kacik bir fiyat etiketi var.

+1 bir halta benzemiyor. Orduların savaşması daha güzel.

Gelecek oyunda konsolla bilgisayarı birleştirirler konsolcuları tararız

• 8 kez kayıt oldum bende hala yok oyun.. Closed beta yapmalarıda ayrı bir saçmalık copy paste oyuna. Yakında açık beta olur.
  • Buna da Second Assault gibi Dlc çıkarıp Operation Locker haritasını ekliyorlarmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

quote:

Beta halen aktif durumda.

Ne kadar sure aktif kalir beta?

Yaklaşık 15 gün aktif kalır diye tahmin ediyorum.

quote:

Bende de aynı oyunlar mevcut ve site açıldıktan 5-10dk sonra kayıt olmama rağmen oyun listeme Hardline Beta eklendi, sizinkisi biraz şanssızlık olmuş gibi gözüküyor...

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU]

Pek'te lazım değil hardline , oynayan insanların %95'i oyunu kötülüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de her battlelog'a girişimde kayıt oluyorum ama tık yok. Battlefield'a her girişte çıkarıyor onu önüme daha kaç kere kayıt olayım bilmem. Bizleri alıncaya kadar beta bitecek.
  • Bende tüm BF oyunları var neredeyse BF4 Premium dahil yine de yollamadılar. Onunla alakası yok anlayacağın.
  • f2p mi? değilse bf4 devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Bende tüm BF oyunları var neredeyse BF4 Premium dahil yine de yollamadılar. Onunla alakası yok anlayacağın.

demekki şans meselesi ea in keyfi istediğine yolluyor millet çok kötüledi oyunu ondan merak ediyorum inşallah en kısa zamanda gönderirler hepimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: snatal

f2p mi? değilse bf4 devam.

yok hocam oyun 60 dolar şimdilik ücretsiz oda herkese göndermiyorlar çok bekleyen var oyunu
  • hala gelmedi mail
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.