Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: y.ulus

BF 4'ten kopyala yapıştır yapmışlar resmen

he ya BF serisi CS modlara benzemeye basladi.
  • En düşük ping 68 serverlarda,sizde durum ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

2 saat bekledim live chat ile görüştüm. Betaya katılımın limitli olduğunu ellerinden bir şey gelmediğini söylediler. Dedim youtube kanalım için video çekmem lazım hani size de faydası olur dedim adam yapabileceğim bir şey yok dedi limit dolmuş. Bir de çok kibar konuştunuz benimle dedi ve %15 indirim kodu verdi. Herhalde chat'a bağlananlar adama ana bacı düz gidiyorlar ben normal konuşunca duygulandı

Velhasıl kelam betaya katılım için limitler dolmuş arkadaşlar. Mail bekleyenler pek umutlanmasın. Sitede açıklama olarak önümüzdeki haftalarda yeni oyunculara ulaşacağız falan demişler belki gelir ileride.

Hocam bize %15 indirim formülünü söylesene meksika origindede geçerliyse süper olur

Hocam eğer BF3 veya BF4 ünüz varsa live chat i açın diyin benim silahlar gitmiş yazın. Sonra direk veriyolar %15'i

• quote:

Orijinalden alıntı: MDV

5.18 gb olan yeni update sizede geldi mi?

Evet gelmiş ne için acaba.
  • Kayın oldum Siteden ama 1 saat oldu hala birşey gelmedi maile. Daha ne kadar bekleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Kayın oldum Siteden ama 1 saat oldu hala birşey gelmedi maile. Daha ne kadar bekleyeceğim?

10 haziran akşamı kısa bir süreliğine alınabildi diye biliyorum.Sen çok geç kalmışsın.
  • ben duyurulduktan soranki sabah kayıt oldum gelmedi ya
  • Ben ilk gün kayıt olmuştum ama herhangi bir bildirim gelmedi arkadaşlar, beta başlamış millet oynamış ben anlamadım bu durumu. Origin üzerinde de görünmüyor, farklı bir yerden mi indiriliyor acaba?
  • 4 gündür bekliyorum hala ses seda yok bide direk e3 akşamı kayıt yaptırdım demek ki geç kalmışız. umarım daha çok oyuncu alımına izin verirler de gelir mail merak ediyorum oyunun dinamikleri oynanışı falan nasıl olmuş diye
  • 3 saate yakın oynadım oyun fena degil ancak bf4 bf3 ün yerini tutma şansı hiç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manwe Sulimo

4 gündür bekliyorum hala ses seda yok bide direk e3 akşamı kayıt yaptırdım demek ki geç kalmışız. umarım daha çok oyuncu alımına izin verirler de gelir mail merak ediyorum oyunun dinamikleri oynanışı falan nasıl olmuş diye

Ben 10dk sonra kayıt yaptırdım ama gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta oyunda bile millet hile yapıyor, anlamadım gitti. Oyunun ederi kesinlikle 60$/€ değildir, BF/Premium sahiplerine ÖnSipariş için %50 promosyon çek verilirse alınabilinir.
  • beyler hesabınız türkiye kayıtlıysa ayrımcılık yapıyor olabilirler... Ben dün bedavabf3 (orjinal bf3 hesabımla var) hesabımla kayıt oldum kabul ettiler. Bildiğin bf4 modu çok heveslenmeyin, ayriyetten gameplay çok hızlı ne olup bittiğini anlayamiyorsun videodaki gameplay le karşılaştırma yapıyorum hiç tutmuyor. Oyun güzel ama bf4 daha cazip.

• origin hesabının kayıtlı olduğu mail adresim çalınmıştı, az önce betaya katılayım derken fark ettim.Geçen sene değiştirmeye çalışmıştım da olmamıştı, ne yapmam gerekiyor şimdi ?

edit, mail adresini geri aldım az önce, zamanında telefon ile sorgulama yoktu ama o sayede şimdi kurtarmış oldum.Betaya katılmak iyi oldu O değilde mail kutusu taslak vs her şey gitmiş sıfır.Acaba beta için yollanan mail de bu sırada silinmiş midir yoksa daha yollamamışlar mıdır ? Betaya da ilk mesajı yazmadan hemen önce başvurdum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 12 Haziran 2014; 21:41:26 >
  • Direk hesabına geliyor oyun problem olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mavera|

Bu oyunun Battlefield adı altında çıkması tamamen satış stratejisi ve büyük saçmalık.

Battlefield:Infantry ismiyle DICE dan bir oyun çıksaya
  • Beta oynamaya değer ama para vermeye değmez. Bazı özellikler bf2 special ops'u hatırlatıyor.

• Beta oynamaya değer ama para vermeye değmez. Bazı özellikler bf2 special ops'u hatırlatıyor.

• Oyunu oynamadim videolari izledim bolca.Oyun bf4 dlc si gibi.Gereksiz olmus.Battlefield da cod a donmez umarim her sene oyun cikartarak

• 60€ luk bir oyun kesinlikle değil ama eğlenceli.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.