Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklediğim özellik sonunda geldi . BF4 teki gibi eklentileri açmak için kill almak için boğuşmıyacağız , daha önceden kazandığımız para ile direk alabileceğiz
  • Ea bf3 le baslattigi premium sistemiyle aslinda 2 yilda 1 bf degil her yil.oyun cikartiyor gibi bisey.
    Bu oyuna gelecek olursak sizdirilan video baktigimda bf4 un modlanmis halini izlemis gibi hissettim.Anlasilan artik dice oyunu gelistirecek ve diger cikan ara oyunlarda modlanmis gibi olucak malesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Parayla silah alma olayi nedir beyler? Bunlarda csgodaki gibi parayla silah mi satacaklar :s

O para ile silah değil eklenti açıyorsunuz , BF4 teki gibi eklentiyi almak için o silah ile yüzlerce kill almanız gerekmiyor , daha önceden topladığınız para ile direk alıyorsunuz . Bence bu özellik çok iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

Ea bf3 le baslattigi premium sistemiyle aslinda 2 yilda 1 bf degil her yil.oyun cikartiyor gibi bisey.
    Bu oyuna gelecek olursak sizdirilan video baktigimda bf4 un modlanmis halini izlemis gibi hissettim.Anlasilan artik dice oyunu gelistirecek ve diger cikan ara oyunlarda modlanmis gibi olucak malesef..

Oncelikle oyunu DICE geliştirmiyor. Visceral Games yapıyor.
    BF4 zaten gelişmiş bir oyundu her şey var. Anlıyorum oyun çok sorun var. O konuda yapılabilecek bir şey yok.

Zaten BF4'ten daha gelişmiş yapilsaydi. Kaç kişinin PC'si kaldıracaktı. Daha ne kadar gelişecek ki?

• Holywood veya Suç dizilerinden esinlenmişler oyunu yaparken. Senaryoda o kalitede olur umarım.

Ayrıca oyun şimdiden bug'lu. 0:19 ' a bakın adam grip'i tutmuyor havayı tutuyor :p
    http://www.youtube.com/watch?v=QVO4hJUHA4w
  • BattleField isminin dışına çıkarak risk almış ama güzele benziyor iyi bir hikayesi olursa öncekiler gibi SP'de geri kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

Ea bf3 le baslattigi premium sistemiyle aslinda 2 yilda 1 bf degil her yil.oyun cikartiyor gibi bisey.

Oncelikle oyunu DICE geliştirmiyor. Visceral Games yapıyor.
    BF4 zaten gelişmiş bir oyundu her şey var. Anlıyorum oyun çok sorun var. O konuda yapılabilecek bir şey yok.

Zaten BF4'ten daha gelişmiş yapilsaydi. Kaç kişinin PC'si kaldıracaktı. Daha ne kadar gelişecek ki?

Sanirim yanlis.anlattim.Oyunu dice'ın yapmadigini biliyorum.Soyle söyleyim.Bf3 ile bf4 arasindaki direk anliyorsun goruntu,ses olsun vb.Ama ben bu oyunda hicbir fark goremiyorum oyunun temasi.disinda.
    Dediklerinde haklisin 1 yilda oyunu ne kadar gelistirebilirler orasi ayri.Bf4 bile daha yeni toparlanmaya basladi.

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkürler vine..

• E3 fuarından yeni gameplay

• Beta kayıtları açıldı biraz önce yığılın.
  • Beta bugün itibari ile başladı mı dediler benmi yanlış anladım? Ses sürekli gidip geliyordu.
  • Closed beta kayıtları açılmış

http://www.battlefield.com/hardline/beta

Oyun boyutu 6.56 GB kayıt yaptırılıp hemen indirilebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 9 Haziran 2014; 23:03:51 >
  • Beta anında açıldı.

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU]

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU]
  • Origin mi çöktü bana mı öyle geliyor ?
  • Kayıt yaptım hemen betaya. Evde değilim yarın indirip deneyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Origin mi çöktü bana mı öyle geliyor ?

Çöktü
  • kayıt olcamda aşırı yavaş D:

• Valla adam daha cümleyi söylediği gibi siteye girip aldım betayı bende çökmedi son hız iniyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Origin mi çöktü bana mı öyle geliyor ?

Çöktü

3 kere kayıt yaptım oyun hala eklenmedi origine
  • Betaya katıldım ancak oyun originde gözükmüyor benim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.