Bu oyunun Battlefield adı altında çıkması tamamen satış stratejisi ve büyük saçmalık.
origine geldi beyler
Hey yavrum oyun 70 euro
kaç defa katıldım hala oyun gelmedi
Ya ben 23:07 de you are in yazısını gördüm mail geldi,hala battlelog da hala betaya katıl diyor,arkadaşım benden sonra girdi onun battlelog unda gözüküyo
Bende betaya kayıt olabildim sonunda. Kütüphaneye de eklendi. Yalnız oyun inmiyor hata veriyor. :/
Bu arada kayıt olup oyun kütüphanenize eklenmediyse sıkıntı yapmayın. Sunucuları çok yoğun olduğundan işlem süreci biraz uzayabiliyor. Bende 15-20 dk içinde geldi kütüphaneye.
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho62
Bende betaya kayıt olabildim sonunda. Kütüphaneye de eklendi. Yalnız oyun inmiyor hata veriyor. :/
Bu arada kayıt olup oyun kütüphanenize eklenmediyse sıkıntı yapmayın. Sunucuları çok yoğun olduğundan işlem süreci biraz uzayabiliyor. Bende 15-20 dk içinde geldi kütüphaneye.
3-4 defa denedim kayıt olmayı success yazdı her seferinde.1.de email ve origin id de doğru bilgiler yazıyordu ama diğer denemelerde ... yazdı o yerlerde,sıkıntı olmaz inşallah.Kütüphaneye eklenmedi hala.
quote:
Orijinalden alıntı: ayvacuk
Millet oynuyor lan
hocam kaç dk'da eklendi benimki 15dk oldu sabırsızım D:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Yafoo
quote:
3-4 defa denedim kayıt olmayı success yazdı her seferinde.1.de email ve origin id de doğru bilgiler yazıyordu ama diğer denemelerde ... yazdı o yerlerde,sıkıntı olmaz inşallah.Kütüphaneye eklenmedi hala.
Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Yakın bir zamanda oyun kütüphanenize eklenmiş olur.
Meksika originden alınca 86 tlye geliyor.Alıcak olanlar kaçırmasın
emaili aldıktan 1 saat sonra oyun geldi,indiriyorum :)
50 dk sonra Hardline dayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonist74 -- 10 Haziran 2014; 0:09:34 >
leonist74L
kullanıcısına yanıt
hocam nasıl indiryon kardesim bizede soyle
quote:
Orijinalden alıntı: OmC43
quote:
Orijinalden alıntı: ayvacuk
Millet oynuyor lan
hocam kaç dk'da eklendi benimki 15dk oldu sabırsızım D:
20 dk gibi eklendi fakat bu seferde inmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Yafoo
quote:
benimde az önce eklend sıkıntı yok beklemek lazım bıraz