Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çöktü beyler beta yerine fifa 13 demoyu ekledı kutuphaneye. şaka gibi
  • 60 euro diyor haha buna 180 lira vereni ben
  • uA_emir07 kullanıcısına yanıt
    60 euroya alan yok zaten.
  • Bu oyunun Battlefield adı altında çıkması tamamen satış stratejisi ve büyük saçmalık.
  • origine geldi beyler
  • Hey yavrum oyun 70 euro
  • kaç defa katıldım hala oyun gelmedi
  • Ya ben 23:07 de you are in yazısını gördüm mail geldi,hala battlelog da hala betaya katıl diyor,arkadaşım benden sonra girdi onun battlelog unda gözüküyo
  • Bende betaya kayıt olabildim sonunda. Kütüphaneye de eklendi. Yalnız oyun inmiyor hata veriyor. :/

http://i.hizliresim.com/qqkjYR.png

Bu arada kayıt olup oyun kütüphanenize eklenmediyse sıkıntı yapmayın. Sunucuları çok yoğun olduğundan işlem süreci biraz uzayabiliyor. Bende 15-20 dk içinde geldi kütüphaneye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho62

Bende betaya kayıt olabildim sonunda. Kütüphaneye de eklendi. Yalnız oyun inmiyor hata veriyor. :/

Bu arada kayıt olup oyun kütüphanenize eklenmediyse sıkıntı yapmayın. Sunucuları çok yoğun olduğundan işlem süreci biraz uzayabiliyor. Bende 15-20 dk içinde geldi kütüphaneye.

3-4 defa denedim kayıt olmayı success yazdı her seferinde.1.de email ve origin id de doğru bilgiler yazıyordu ama diğer denemelerde ... yazdı o yerlerde,sıkıntı olmaz inşallah.Kütüphaneye eklenmedi hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU]

Millet oynuyor lan

hocam kaç dk'da eklendi benimki 15dk oldu sabırsızım D:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Bende betaya kayıt olabildim sonunda. Kütüphaneye de eklendi. Yalnız oyun inmiyor hata veriyor. :/

3-4 defa denedim kayıt olmayı success yazdı her seferinde.1.de email ve origin id de doğru bilgiler yazıyordu ama diğer denemelerde ... yazdı o yerlerde,sıkıntı olmaz inşallah.Kütüphaneye eklenmedi hala.

Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Yakın bir zamanda oyun kütüphanenize eklenmiş olur.

• Meksika originden alınca 86 tlye geliyor.Alıcak olanlar kaçırmasın
  • emaili aldıktan 1 saat sonra oyun geldi,indiriyorum :)
  • 50 dk sonra Hardline dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonist74 -- 10 Haziran 2014; 0:09:34 >
  • leonist74 L kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl indiryon kardesim bizede soyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Millet oynuyor lan

hocam kaç dk'da eklendi benimki 15dk oldu sabırsızım D:

20 dk gibi eklendi fakat bu seferde inmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

benimde az önce eklend sıkıntı yok beklemek lazım bıraz

• eklendi sonunda kütüphaneye. iniyor şuan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.