Şimdi Ara

BATTLEFIELD HARDLINE™ BETA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• DAHA ÖNCEDEN AÇILMIŞ BİR HARDLINE ANA KONUSU DAHA VAR ANCAK İLK MESAJDAKİ BİLGİLER YETERSİZ VE KONU GÜNCEL DEĞİLDİ. BUGÜN BETANIN ÇIKMASIYLA BERABER KONUDA MUHABBET TEKRAR BAŞLAMIŞ KONU CANLANMIŞ YANİ GEREKİRSE BU KONU SİLİNEBİLİR.

Geliştiriciler: Visceral Games (Single Player), Digital Illusions CE (Multiplayer)
    Yayımcı: Electronic Arts
    Çıkacak Platformlar: PC, X360, XONE, PS3, PS4
    Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015
    İçerik Yaş Sınırlaması: PEGI +18
    Türleri: Birinci Şahıs Nişancı, Aksiyon

Yıllardır savaş oyunlarına yepyeni bir boyut getiren Battlefield serisinin yeni oyunu Hardline, seriye pek bağlı kalmayarak Hırsız-Polis temasını işlemiş. Bu habere benim gibi değişiklik ve aksiyon isteyenler çok sevinirken, Battlefield fanlarının büyük çoğunluğu da seriyi mahvettikleri düşüncesiyle oyuna çok tepki gösterdi. Ancak ağır işleyen battlefield oyunlarının aksine aksiyona doyacağımız bir oyun fikri benim çok hoşuma gitti.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Betaya nasıl kayıt olabilirim?
    Betaya kayıt olmanıza gerek yoktur, herkes bedavaya betaya katılabilir.

Beta Hangi Platformlarda Oynanabilir?
    PC, PS3, PS4, X360 ve XONE sahipleri betaya katılabilir

Beta Hangi Tarihler Arasında Geçerli Olacak?
    Betayı 3-8 Şubat arasında oynayabileceğiz. Japonya için 4-8 şubat arası.

Betanın İndirme Boyutları Ne Kadar Olacak?
    PC, XONE ve PS4 için 10-11 GB arasında, X360 ve PS3 için ise 4 gb'ın altında olacak.

Betayı Önceden İndirme Gibi Bir Şansım Var Mı?
    Evet var. Ülkemiz saatiyle 2 Şubat 2015'te akşam 20:00'da Origin üzerinden Ön yükleme yapabilirsiniz.

Betanın Rank Sınırı Nedir?
    Betada rank sınırı yok, ne kadar yükselebilirseniz artık :)

Betadaki İstatistiklerim ve İlerlemem Oyunu Satın Aldığımda Oyuna Yansıyacak Mı?
    Hayır, oyun çıkınca tüm istatistikler sıfırlanacak

Betada Hangi Oyun Modları Ve Haritalar Olacak?
    Dust Bowl haritası üzerinde Conquest, Downtown ve Dust Bowl haritaları üzerinde Hotwire, Bank Job haritası üzerinde de Heist modunu oynayabileceğiz.

Oyun modları kaç kişilik olacak?
    PC, XONE ve PS4 sahipleri Conquest'i 64 kişilik, Hotwire ve Heist'i ise 32 kişilik haritalarda oynayabilecek. PS3 ve X360 sahipleri tüm haritaları 24 kişilik modda oynayabilecek.

BETA ÖN YÜKLEMEYE AÇILMIŞTIR

OYUNLA İLGİLİ EKSTRA BİLGİLER

Oyunda sınıf sistemi BF3 ve BF4'e çok benziyor. İsimler biraz farklı sadece.

Premium kesinleşti, ancak premium içeriği hala saklanıyor. Şimdilik bildiğimiz tek şey Premium Dog Tag'ler, Battlepack'ler ve Emblem'ler.

Oyunun sistem gereksinimleriyle ilgili tam bir bilgilendirme yok ama Visceral Games twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Dahaca PC için sistem gereksinimlerini açıklamadık ancak eğer bilgisayarınız BF4'ü çalıştırıyorsa Hardline da sorun olmayacaktır." demişti. Dolayısıyla sistem gereksinimleri BF4'le aynı olacak veya daha iyi optimize edilmiş olacak.

Oyunda bir "HACKER" modu olacak, ki bunun nasıl bir şey olduğunu zaten BF4'ün commander modundan biliyoruz.

Battlefield Hardline Resmi Sitesi:http://www.battlefield.com/hardline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 22 Nisan 2015; 21:10:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dogukan733 kullanıcısına yanıt
    1 yıldır bf4 oynuyorum ve artık buglardan tut maplerin en ince ayrıntısına kadar biliyorum Yeni bi oyuna gecmenin vakti geldi

• aynen hocam aliyoruz insallah premium icerigi ise gercekten merak konusu

• bf4 premıum sahipleri ücretsiz betandan yararlanacak mı nasil indiriceğiz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksbrky

1 yıldır bf4 oynuyorum ve artık buglardan tut maplerin en ince ayrıntısına kadar biliyorum Yeni bi oyuna gecmenin vakti geldi

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Sıkıldım artık. Gerçi dahaca hangar 21'i hiç oynamadım yani oynamadığım tek o harita kaldı sanırım çok ilgimi çekmedi final stand haritaları genel olarak. Oyunda normal silahlarla araçlara hasar verebilme olayı benim ilgimi çeken detaylardan oldu mesela. İlginç güzel bir oyun olacak diye düşünüyorum. Ama battlelog forumlarında gördüğüm kadarıyla herkes nefret içinde oyuna karşı. Neden bu kadar öfkeliler anlamış değilim

@fokof, şimdilik premium dogtag'ler, emblem'ler ve battlepack'ler kesinleşti ancak daha fazla detay vermiyorlar. Bekleyip göreceğiz

@Ewarrr, Sadece premium'lar değil herkes yararlanabilecek. İndirme boyutunun PC, XONE ve PS4 için 10-11 gb arasında, PS3 ve X360 için ise 4gb'ın altında olacağını ve 2 Şubat günü yanlış hesaplamadıysam ülkemiz saatiyle 20:00'da ön yüklemeye açılacağını söylediler. Tek yapmanız gereken o saatte origin'e girip oyunu indirmek. Beta 3-8 şubat arası aktif olacak ve level sınırı olmayacak. Ayrıca beta bittikten sonra ilerlememiz sıfırlanacak ve normal oyuna rank 0 olarak başlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 2 Şubat 2015; 23:58:08 >

yapmayin yav hocam demo icin 10 gb nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

yapmayin yav hocam demo icin 10 gb nedir

En azından akkler sıfırlandı
    hocam bi dying light bide bunu indirsem 1/3 gidicek

• Ben isterim ki grafik motorunu bir adım ileri taşısınlar ama olmadı.Oyunun stabilitesi ve amd mantle uyumu iyi olur inşallah. Battlefield yetkilileri hardlinenin sistem gereksinimini açıklamadı ama bf4 ü açan bir pc hardlineyi de rahat bir şekilde açacağını söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Ben isterim ki grafik motorunu bir adım ileri taşısınlar ama olmadı.Oyunun stabilitesi ve amd mantle uyumu iyi olur inşallah. Battlefield yetkilileri hardlinenin sistem gereksinimini açıklamadı ama bf4 ü açan bir pc hardlineyi de rahat bir şekilde açacağını söylediler.

Netcode sorunu ve bug'lar hariç oyundan özellikle de grafik motorundan memnunum aslında. Yeni nesil konsollarda BF4'ün ışıklandırmaları biraz daha düzgün gibi bunu hardline'ın pc sürümüne de yansıtırlarsa çok hoş olur. Ve malesef artık DICE'a güvenmiyorum oyunun stabilitesi konusunda. Ama yine de bir umut bekliyorum umarım BF4'te yaptıkları gibi Hardline'da da hayranları biraz daha küstürmezler.

@fokof, Ne yapalım mecburuz, oyuncu olmanın zararları bunlar

Ayrıca konuyu şimdi Battlefield Hardline ana konusu olarak güncelliyorum. Gerekli bilgileri ilk mesaja yazacağım. Eklememi istediğiniz yerler olursa belirtirseniz çok sevinirim. Konu 15-20 dk içinde hazır olur sanırım.

Hardlinenin sistem gereksinimleri açıklanınca eklerseniz konuya iyi olur.

• fokof kullanıcısına yanıt
    Dyig light yi hiç indirmeyin zamanınıza yazık. Dead island tan farkı yok. Oyunun tanıtım fragmanıyla alakası yok oyunun.Ana karekterler oyunda hakim değil tam oturmamış. Ayrıca zombileri öldürmek çok kolay olmuş ve hiç bir zorluğu yok. Oyunu adet yerini bulsun diye çıkarmışlar resmen

• quote:

Hardlinenin sistem gereksinimleri açıklanınca eklerseniz konuya iyi olur.

Haberleri sık sık takip etmeye çalışıyorum, bir şeyler gördükçe eklerim konuya
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    yapma yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

quote:

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Sıkıldım artık. Gerçi dahaca hangar 21'i hiç oynamadım yani oynamadığım tek o harita kaldı sanırım çok ilgimi çekmedi final stand haritaları genel olarak. Oyunda normal silahlarla araçlara hasar verebilme olayı benim ilgimi çeken detaylardan oldu mesela. İlginç güzel bir oyun olacak diye düşünüyorum. Ama battlelog forumlarında gördüğüm kadarıyla herkes nefret içinde oyuna karşı. Neden bu kadar öfkeliler anlamış değilim

@fokof, şimdilik premium dogtag'ler, emblem'ler ve battlepack'ler kesinleşti ancak daha fazla detay vermiyorlar. Bekleyip göreceğiz

@Ewarrr, Sadece premium'lar değil tüm Battlefield 4 kullanıcıları yararlanabilecek. İndirme boyutunun PC, XONE ve PS4 için 10-11 gb arasında, PS3 ve X360 için ise 4gb'ın altında olacağını ve 2 Şubat günü yanlış hesaplamadıysam ülkemiz saatiyle 20:00'da ön yüklemeye açılacağını söylediler. Tek yapmanız gereken o saatte origin'e girip oyunu indirmek. Beta 3-8 şubat arası aktif olacak ve level sınırı olmayacak. Ayrıca beta bittikten sonra ilerlememiz sıfırlanacak ve normal oyuna rank 0 olarak başlayacağız.

Bilgi için teşekkürler hocam.sabırsızlıkla beklıyorum begenırsem standart alırım premıuma birdaha para vermem...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fokof kullanıcısına yanıt
    Hocam durum bu malesef bende büyük bir hevesle indirmiştim Youtubeden oyunun gameplay bölümlerini izleyin görürsünüz nasıl vasat bir oyun olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

quote:

@Ewarrr, Sadece premium'lar değil tüm Battlefield 4 kullanıcıları yararlanabilecek. İndirme boyutunun PC, XONE ve PS4 için 10-11 gb arasında, PS3 ve X360 için ise 4gb'ın altında olacağını ve 2 Şubat günü yanlış hesaplamadıysam ülkemiz saatiyle 20:00'da ön yüklemeye açılacağını söylediler. Tek yapmanız gereken o saatte origin'e girip oyunu indirmek. Beta 3-8 şubat arası aktif olacak ve level sınırı olmayacak. Ayrıca beta bittikten sonra ilerlememiz sıfırlanacak ve normal oyuna rank 0 olarak başlayacağız.

Bilgi için teşekkürler hocam.sabırsızlıkla beklıyorum begenırsem standart alırım premıuma birdaha para vermem...

Şimdilik sadece 3 oyun modu ve 3 harita var ileride daha fazla oyun modu eklenecektir ama yine de en popülerleri bu üçü olacaktır diye düşünüyorum. Premium içeriğinden pek umutlu değilim nedense, pek iyi şeyler gelecekmiş gibi gelmiyor bana. Ama bakalım salı günü son kararı vereceğim ona göre ön sipariş veririm belki. Ön sipariş verenlere de bir ayrıcalık sağlarlar umarım ileride.

• quote:

Hocam durum bu malesef bende büyük bir hevesle indirmiştim Youtubeden oyunun gameplay bölümlerini izleyin görürsünüz nasıl vasat bir oyun olduğunu.

Hocam aynen Dying Light ın oyun içi grafiklerin tanıtımdaki graifklerle çok alakası olmadıgını bende oyunu açar açmaz farkına vardım..
    Sistemim imzamda mevcut , herşey full de 1080p 140 ekran led tv de herhangı kasma yok ..ama grafıkler cok da ıyı gelmedı bana, ancak oyun sarıyor yavaş yavaş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Oyun Dead İsland a çok benziyor senaryosunu da beğenmedim birebir aynı neredeyse. Onlar sadece kendilerini kandırıyorlar
  • Konuyu tekrar hardline yapsak iyi olacak

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.