Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sedace beni mi rahatsız ediyor bilmiyorum ama store'dan indirdiğimiz beta ve alpha'lar kütüphane kısmına girince satın aldığımız oyunlar arasında gözüküyor ya çok düzensiz geliyor Bir güncelleme gelse de betalar gibi bir sekme ekleseler oraya ya da en azından full games gibi bir şey ekleseler sadece aldığımız oyunları görsek. Umarım bu betayı indirince iki tane hardline beta diye yan yana gözükmez(daha önce de betaya katılmıştım).
  • Yayınlar başladı.
    http://www.twitch.tv/atticusrebel84

Ps Stoeda nasıl bulacağız bunu? Bazı arkadaşlar download butonu çıkmadığını söylemişler.
  • Bu betayı oynamak için ps4 de plus gerekli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefaYaman444

Bu betayı oynamak için ps4 de plus gerekli mi?

Gerekli tabii.

• Eski betaya baktım download butonu aktif onu mu indirmek lazım? nasıl indireceğiz bu betayı millet oynuyormuş

• Download açıldımı beta için ?

• Arkadaşlar şuan pc için açık, konsollarda sabaha karşı açılacak diye okudum..
  • Gece 2 veya 3 gibi İngiliz psn e düşer . Sabah 10 civarı da US a düşer diye tahminim var .
  • Şuan ps4 canli yayin da oynayanlar var arkadaslar psn de goremedim betayi nerden indirecez betayi.

• Bu oynayanlar nereden indirdiler ben de anlayamadım. Büyük haksızlık oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beta çıkmadı mı ya hala Xbox ta çıktı ilginç gerçekten
  • Zaten kısa sürecekmiş beta bir de geç çıkartıyorlar. 10 küsür gb indirmeye değecek mi onu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Zaten kısa sürecekmiş beta bir de geç çıkartıyorlar. 10 küsür gb indirmeye değecek mi onu düşünüyorum.

Bence değer oyunu doğrudan deneme fırsatı olacak bir nevi reklam bence bu.
  • US psn de oyun hiç gözükmüyor,
    TR psn de ise oyun beta olarak gözüküyor ama download butonu yok.

Bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

beta çıkmadı mı ya hala Xbox ta çıktı ilginç gerçekten

ea ile microsoft kankalar
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim gibiymiş, daha önce hazirandaki hardline betaya katıldıysan download history kısmından tekrar o betatı indirince kendiliğinden update yapıyormuş.

"if you have the BFH "E3" "beta", redownload that on the PS4 and it will update it to Battlefield Hardline Beta already."

• quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Tahmin ettiğim gibiymiş, daha önce hazirandaki hardline betaya katıldıysan download history kısmından tekrar o betatı indirince kendiliğinden update yapıyormuş.

"if you have the BFH "E3" "beta", redownload that on the PS4 and it will update it to Battlefield Hardline Beta already."

biz bunu nasıl kaçırdık ya çok saol hocam. yalnız inince oynayabilcek miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

nerde yazdı hocam bu yazı?
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    Neogaf'de okudum hocam.

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=984002

Bazı kullanıcılar bu şekilde indirdiklerinde bir güncelleme geldiğini ve ondan sonra yayınlanacak olan betaya dönüştüğünü söylüyorlar ancak bazı kullanıcılar da bunun mümkün olmadığını belirtmiş. Denemeden bilemeyeceğiz gibi, bir gelişme olursa aktarırım buradan. Olmazsa kendim indirip deneyeceğim oluyor mu diye.

GÜNCELLEME: Eski betayı indirirseniz sonrasında bir güncelleme geliyor ancak çalışmıyormuş toplam boyutu 6.7 GB oluyormuş. Yeni beta ise 10 küsür GB imiş. Elinde redeem kodu bulunanlar varmış onlar indirip oynayabilmiş, stream yapanlar da onlar muhtemelen. Şuan serverlar açık sony'nin betayı stora'a koyması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 3 Şubat 2015; 11:56:46 >

• Eski Beta'yı denemeyin bir işe yaramıyor.

Muhtemelen Öğleden sonraya yakın Download'ı aktifleştirecekler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.