Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tony redgrave

Multiplayer konusunda ben hiç umutlu değilim.Bildiğiniz Battlefield sadece bir sopa bir tazer silahı tamam.Oyunun yapısı böyle bir hırsız-polis temasına aykırı.Şehrin göbeğinde rpgler,c4ler havada uçuyor.

Singleplayer umarım iyi olur Dead space giderek kötüleşmişti.

Hocam valla ben Hardline'ın ertelenmesini buna bağlıyorum hatta açıklama yapmıştı Visceral Games bununla ilgili çünkü onlar da biliyor şuanki multinin dlc tadında olduğunu Kasım'dan Mart'a ertelenmesi bence multi adına yenilikler katıp dlc havasından çıkarır umarım
  • fenomertcan kullanıcısına yanıt
    Olabilir.BC2 nin sınıf sistemi üzerinde çalışıyorlarmış Hardline için.Ben R6 Siege Multisi gibi S&D tadında bi oyun modu bekliyorum umarım koyarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

Olabilir.BC2 nin sınıf sistemi üzerinde çalışıyorlarmış Hardline için.Ben R6 Siege Multisi gibi S&D tadında bi oyun modu bekliyorum umarım koyarlar.

Hocam ona benzeyen bir mod var Rescue modu rehine kurtarıyorsun.iki oyunda mod ayni ama R6 in taktikselliği Bfden fazla olur Rescue modunda.Umarım öyle olmaz ama işleyiş aynı olmaz çünkü bf oynayınca insan Trolle dönüşüyo :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 Gün kala Pre-Order yaptım nekadar doğru nekadar yanlış bilemiyorum
  • Pek beklentim yok açıkçası oyundan ama insallah yaniltir beni cunku illa alip oynayacagiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraniza yazik

• Çocuklara oyun satacağız diye artık oyunlar aşırı derecede Arcade olmaya başladı. Bu akım COD serisiyle başladı diğer oyunlara da sıçradı. En son örneğini Fifa da gördük. Umarım Battlefield serisi de çocuklara oyun satma derdine düşüp arcade oynanışa geçmez.

• Bu oyun alinir mi ? Gta 5 mi alsam yoksa ? Ya da rainbow 6 siege mi bekleyeyim ?

Elma ve armut olmus acikcasi ama soyle aciklayayim.

Konsolda hivc bf oynamadim ? Basarabilir miyim ?

Gta 5 i ucte biraz oynamistim dizce almalimiyim ps4 e?

Rainbow 6 beklenir mi ne zaman cikacagi bile garanti dehil?

• açık betaya tüm platformlarda geçilcek diye bir haber okudum merlinin kazanında şimdi ps4 de beta açılcakmı gene?
  • Beta herkese açılacak diye duyduk.
    Ümidimiz yok, beta'yı oynar kendisini almayız gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

150 Gün kala Pre-Order yaptım nekadar doğru nekadar yanlış bilemiyorum

İlkay abi grubumuzu şaha kaldıracak bir oyunu iple çekiyoruz az kaldı dimi abi.

• Hayatta almam bunu 60 dolara dlc satıyor adamlar ki 10 dolarlık dlc olsa gene almam. Hırsız polis nedir abi bf temasına ters ayrıca sevmiyorum.

• Evet konuyu yavaştan alevlendirelim artık.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/battlefield-hardline-open-beta-starts-february-3rd/

3 Şubat tarihinde hardline için beta yayınlanacak.

Hardline Beta için bence donanımhaber olarak bir grup oluşturup beraberce oyuna girebiliriz.
  • Inşallah iyileştirmişlerdir ya ben çok umutluydum bence polis-hırsız teması gayet iyi modlar güzel olursa bence kimse bişey diyemez bu arada konu sahibi çıkış tarihini değiştirirse daha iyi olur

• Mesajım bulunsun takip

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Mesajım bulunsun takip

kardeş yukarıda mesajım bulunsun butonu var. ona basabilirsin. buraya mesaj atmana gerek yok bunun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

Mesajım bulunsun takip

kardeş yukarıda mesajım bulunsun butonu var. ona basabilirsin. buraya mesaj atmana gerek yok bunun için.

Hahahahahahaha

• Download nasil olcak? Direk Beta sekmesi mi gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

Mesajım bulunsun takip

Saol kardeş bilmiyorduk aydınlattın bizi
    Konu üste gelsin diye attık anlayamadın herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-597F70DC5 -- 30 Ocak 2015; 20:28:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.