Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten kopruden onceki son cikis diye uyarmak istedim sizi .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine en az 200 tl. olarak çıkar PSN'e
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    O zaman kendimizi alıştıralım

Mert onu niye vurdun ya künyesini alıcaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Mirror -- 12 Haziran 2014; 21:10:21 >
  • Ahaha yok ya kafadan sniper baslicam.bu sefer rahatsin

• ne diyorsun, bayadir oynamiyordum girip biraz adam vurayim. malum baslicaksin yine, vurma hakan etme hakan, kunye alacam hakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 12 Haziran 2014; 21:50:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle o parayı hak etmeyecek bir oyun benim gözümde.Dlc havasındaki bir şeyi oyun fiyatına satmak da neyin nesidir?
  • Seviyor musunuz sovuyor musunuz lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Onumuzdeki ay ps4 u kesin aliyorum hadi hepimize hayirli olsun

hem alıyorum diyor hem de hepimize hayırlı olsun diyor
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    nıhat sızı sevıyorum hadı ıyısınız
  • İlk defa bi oyunun multisinden zevk aldım Güzel oyun ama grafikler şuanlık çöp gibi.
  • Bence olmamış battlefield nerdeeen nerelere geldi. Bf3 den sonra düşüşe geçti hırsız polis nedir abi biz bf yi askeri savaşlarıyla sevdik.

Kesinlikle almam paranızın değerini bilin arkadaşlar 15 dolarlık dlc yi 150 tl ye dayıyacaklar bize. Ben watch dogs u almadım sırf ubisoft insanları kandırıp keriz yerine koydu diye bunu da almayacağım.
  • Oyuniçi ss alan yok mu ya grafikleri görelim :D
  • Yarin bol bol ss atarim allahin izniyle dostlar.
  • Videoyu kaynaklardan çeke çeke boyutu da görüntüsü de düştü o yüzden çamur grafikler sizi yanıltmasın. Oyun tutar. Ancak bir Payday olamaz.

• Hardline tanıtım müziği

• Battlefield Hardline PS4 Beta Frame-Rate Test

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 15 Haziran 2014; 13:43:10 >
  • Beta çıktığı gece oynamıştım Sony konferansından önce ancak görüşlerimi paylaşma fırsatım olmadı. Oyun bana battlefield 4'ten sonra facia gibi geldi. Geçişler, maç sonrasındaki ekranlar bire bir bf4'den alınıp modlanmış gibi adeta. En çok dikkatimi çeken şey ise oynanabilirlik ve vuruş hissinin berbatlığıydı. Resmen bf4'deki o vuruş hissi gitmis yerine içi boş adamlara ateş etme hissi gelmiş. Bu arada dice ile ortak geliştiriliyor demişler ama inanmıyorum ben dice olsa böyle kötü vuruş hissi olmazdı oyunda. Oyun gerek içerdiği araçlar gerek tarzı olsun bana pek hitap etmedi gibi. Keşke bunun yerine bad company 3 çıkarsalardı. Oyunla ilgili en hoşuma giden şey gökdelenlerin içinde belirli katlara girilebilmesi ve çatışmanın her an her yere taşınabilmesiydi. Beta bitmeden biraz daha şans vereceğim oyuna, umarım oynadıkça alışırım ve tam sürüm çıkana kadar eksiklikler düzeltilir. Şu haliyle bf4 varken bence alınacak oyun değil, hele ki daha bf4'e gelecek iki ek paket daha varken.

• BadGuy kullanıcısına yanıt
    btf 4 deki vuruş hissinden kötü diyorsun hiç yok o zaman, btf 4 de bile vuruş hissi yok.
  • Oyunmu tutulmadı yoksa fırtına öncesi sessizlikmi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.