Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

Battlefield Hardline Ocak-Mart 2015 Tarihine Ertelendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf4 almadım bakalım bu nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sakın hardline almayın bf4 alın hardline ara oyun olucak büyük şirket asıl bütçe ve emek bf5 e saklanacak 60$ını çöpe atmak isteyen alsın

• HARDLINE'ın yeni online modlarından rehine kurtarma olayı güzel gözüküyor ama ben terörist tarafında oynasam videodaki gibi mal mal ortada dolaşmazdım şahsen Video için güzel kurgulamışlar ama öyle eblek eblek dolaşan oyuncular göremezsiniz.

• 12 Dakikalık Single Player

• Battlefield Hardline: Into the Jungle

• Ya yıllardır Battlefield'ı DICE ve Multiplayer'iyle tanıyorduk. Şimdi Visceral games ve Singleplayer'la tanıyacağız sanırım. Bu oyunun MP'sinden pek bir şey çıkmayacak şimdiden söylemeliyim.

Ve yıllardır hala Battlefield 2143'ü bekliyorum. Çıksın artık ya
  • Hocam hatırlatıyım Hardline'ın Singleplayer'ı Visceral Multisini yine DICE yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomertcan

Hocam hatırlatıyım Hardline'ın Singleplayer'ı Visceral Multisini yine DICE yapıyor

DICE'ı SW:Battlefront ile ilgileniyor sanıyordum. Neyse yine de bilgi için teşekkürler bilmiyordum
  • Oyun ne zaman çıkıyor kesin olarak? Ortada farklı tarihler var. PSN ön sipariş kısmında 24.10.2014 olarak gözüküyor.

• Önemli değil hocam.Ben öyle gördüm.Battlefront geliştirildigi için herhalde yardım edip fikir veriyolardır Hardline multisi için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önemli değil hocam.Ben öyle gördüm.Battlefront geliştirildigi için herhalde yardım edip fikir veriyolardır Hardline multisi için.

Tek istediğim artık bir Battlefield 2142'nin devam oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Önemli değil hocam.Ben öyle gördüm.Battlefront geliştirildigi için herhalde yardım edip fikir veriyolardır Hardline multisi için.

Tek istediğim artık bir Battlefield 2142'nin devam oyunu

Valla hocam inşallah beklediğiniz oyun çıkar.Ben Battlefield serisine biraz yeniyim 2,3 oynadım ama FPS mentalitesi olarak BF ye uyuyorum.Takım oyunu,gerçekçi kaliteli fps=Battlefield.Herkes Hardline için boş oyun felan diyor ama herkes kendini düşünüyor ben ps3 sahibiyim millet pc de 32-32 oynuyor ben conquestte adam bulamıyorum oyun bitiyor.Hardline eski nesil için daha küçük haritalarla eğlenceli bir fps olacağını umut ediyorum ayrıca Visceral Games in daha önce oyunlarından birini oynamamış da olsam ismini baya duydum.Polis teması çerçevesinde ihanetli polisiye bir dizi tadında olur inşallah.Kısacası yeni nesile geçmeden Hardline'ı oynamak istiyorum.Yeni nesle geçince de..... BATTLEFRONT

• http://www.youtube.com/watch?v=zOABuPJtGmg
    Battlefield:Hardline'ın Hotwire Modu
  • http://www.youtube.com/watch?v=zOABuPJtGmg
    Battlefield:Hardline Hotwire Modu
  • Son mod eglenceli duruyor.

Hangi oyunu aliyim kararsiz kaldım.
    Destiny sıkıcı duruyor.
    Cod aw de oyle.
    Bf premiumsuz çöp.
    Buda oyle olacak sanirim.

• Acaba single senaryosu nasıl olacak ? Bayağı merak ediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MasayıDonut

Acaba single senaryosu nasıl olacak ? Bayağı merak ediyorum :)

Valla hocam ben de merakla bekliyorum ve sanki bu sefer cidden olucak gibi ama ben hiç Dead Space oynamadım yapımcının oyunlarında hikayeyi becerip becermediğini bilmiyorum ama söyedikleri tvdeki ihanetli polis dizileri gibi olacağı.İnşallah da öyle olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MasayıDonut

Acaba single senaryosu nasıl olacak ? Bayağı merak ediyorum :)

Valla hocam ben de merakla bekliyorum ve sanki bu sefer cidden olucak gibi ama ben hiç Dead Space oynamadım yapımcının oyunlarında hikayeyi becerip becermediğini bilmiyorum ama söyedikleri tvdeki ihanetli polis dizileri gibi olacağı.İnşallah da öyle olur

Polisiye dizisi tadında olacağı kesin.

• Multiplayer konusunda ben hiç umutlu değilim.Bildiğiniz Battlefield sadece bir sopa bir tazer silahı tamam.Oyunun yapısı böyle bir hırsız-polis temasına aykırı.Şehrin göbeğinde rpgler,c4ler havada uçuyor.

Singleplayer umarım iyi olur Dead space giderek kötüleşmişti.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.