Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animasyonlar biraz COD' a benzemiş fakat ben beğendim oyunu değişik olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu yeni bir oyunmu ? Yoksa bf4 e çıkan bir dlc gibi bişeymi ? Us psn den baktım şimdide 59 dolar diyor. Yeni bir ara oyun yapmışlar. Bende dlc veya bf4 e sahip oyunculara ücretisiz falan verecekler sandım. Neyse Bf4 varken şahsen bunu hayatta almam.
  • Oyununun multisini dun 2 saat oynadim bf4 den bana 2 kat zevkli geldi
    Polis arabalari,arabada yer degistirme sniper deki lazer tuzagi ve birazda anime tarzi birsey olmus cok begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsol1993

Oyununun multisini dun 2 saat oynadim bf4 den bana 2 kat zevkli geldi
    Polis arabalari,arabada yer degistirme sniper deki lazer tuzagi ve birazda anime tarzi birsey olmus cok begendim

Anime tarzı mı ? Nasıl yani ?
  • Cizgi film gibi hava var oyunda

• BF4'e yapılmış bir DLC gibi. Ama daha zevkli ve hareketli. Fiyatı düşünce denenir.

• EA BF serisinde Activision'un CoD stratejisini oturtturmak istiyor gibi. Activision her sene CoD oyunu çıkarmasına rağmen oyunları başka firmalar geliştiriyor. Yani bir firma 2 senede bir 1 oyun geliştirirken biz her sene CoD oyunu görüyoruz.

Hardline'ı DICE yapmıyor. Dead Space serisini yapan Visceral Games yapıyor. Hardline da bir seri olursa BF'yi de CoD gibi her sene çıkan bir oyun olarak görmemiz mümkün.
  • beta süresi ne kadarmış bilgisi olan var mı? ne zaman bitiyor yani beta deneyimi?
  • Hep para ya bide buna para ver babam ver

• Bu tarz oyun yapan her firmanın rüyası açıkçası Cod un satış rakamlarına ulaşabilmek. Betayı oynamadım fakat ea eğer cod un yaptığı gibi her sene bir oyun çıkarma niyetindeyse , bence farklı bir içerikte oyun yapması gerekir. Zaten ellerinde 2 farklı isimde seri var. Battlefield ve Bad company serisi. Bu oyun her ne kadar şu an ara oyun olarak anılsa da yeni bir serinin başlangıç oyunu olarak piyasaya sürülecek.
    Bence ea yeni bir seriye başlayacaksa , bu seri bf serisinden çok farklı olmalı ki başka kitlelere de hitap edebilsin. Bu içerik tactical shooter ya da cod gibi küçük maplerde bol aksiyonlu olabilir. Hatta oyun içine moh da olduğu gibi , killstreak ile açılan mortar atışı tarzı bir mod konulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

EA BF serisinde Activision'un CoD stratejisini oturtturmak istiyor gibi. Activision her sene CoD oyunu çıkarmasına rağmen oyunları başka firmalar geliştiriyor. Yani bir firma 2 senede bir 1 oyun geliştirirken biz her sene CoD oyunu görüyoruz.

Hardline'ı DICE yapmıyor. Dead Space serisini yapan Visceral Games yapıyor. Hardline da bir seri olursa BF'yi de CoD gibi her sene çıkan bir oyun olarak görmemiz mümkün.

ve avatar degisir, daha da karizma olan yasli drake yerini alir

• quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

EA BF serisinde Activision'un CoD stratejisini oturtturmak istiyor gibi. Activision her sene CoD oyunu çıkarmasına rağmen oyunları başka firmalar geliştiriyor. Yani bir firma 2 senede bir 1 oyun geliştirirken biz her sene CoD oyunu görüyoruz.

ve avatar degisir, daha da karizma olan yasli drake yerini alir

Biz de yaşlandık Drake ile beraber. 3 senedir aynıydı bugün bayrağı teslim aldı yeni avatar.

Hardline ile 3 seri olacak işte Nihat. :P Ama icraat lazım.

• Ihtiyar ben denizdrn donuyorum su guzel hava hala sicak mis eglenceli bir gun olmus sen ne yaptin indirebildin mi oyunu

Hakan gecen gun bf3 oynuyordum ne adamlara denk geldim gorsen agzin acik kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Ihtiyar ben denizdrn donuyorum su guzel hava hala sicak mis eglenceli bir gun olmus sen ne yaptin indirebildin mi oyunu

Hakan gecen gun bf3 oynuyordum ne adamlara denk geldim gorsen agzin acik kalir

iyi baktinmi ADAM olduklarina eminmisin :))

• Çıksın da bakarız artık icraatlara Yalnız Rainbow Six Siege baya hoşuma gitti. Son anda patlamazsa alırım büyük ihtimal. Güzel bir alternatif olur en azından
  • cocukta olabılır kadında bılemıyorum orasını ayrımcı bır kısılık degılım ınsan olsun yeter
  • Oyunu PSN'den early access olarak alabiliyor muyuz?

• Betası halen daha varmı? Ps3 için.
    Bu arada ben ps storecuğa giremiyorum.
  • Onumuzdeki ay ps4 u kesin aliyorum hadi hepimize hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Onumuzdeki ay ps4 u kesin aliyorum hadi hepimize hayirli olsun

Sensiz 1 ayı iyi değerlendirmek lazım o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.