Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 resim aldim oyundan,pek oynayamadim Ubisoft konferansi yüzünden fakat animasyonlar rezalet,mevcut animasyonlari nasil rezil etmisler bravo

Grafikler fena degil ama AA eksikligi göze batiyor,

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 10 Haziran 2014; 1:46:52 >

• Animasyonlar Call of Duty'e benzemiş biraz.
  • 1 saatten fazla oynadım oyunu.Bf4 ün araba ve bomba bayrak yerine para eklenmiş hali.Bence kesinlikle 60 dolara değmez eğer bf4e sahipsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

1 saatten fazla oynadım oyunu.Bf4 ün araba ve bomba bayrak yerine para eklenmiş hali.Bence kesinlikle 60 dolara değmez eğer bf4e sahipsen.

Katılıyorum ben de yarım saat kadar oynadım, yeni bir oyundan ziyade DLC modu gibi olmuş. Keşke eklenti şeklinde tanıtılsaydı da saygımızı kazansalardı, kesinlikle 60 dolar etmez. 30 dolar deseler gene alır mıydım bilmiyorum :)
  • Bf4 sahibi olmadan betasını ps4'e indirebilen oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

1 saatten fazla oynadım oyunu.Bf4 ün araba ve bomba bayrak yerine para eklenmiş hali.Bence kesinlikle 60 dolara değmez eğer bf4e sahipsen.

Katılıyorum ben de yarım saat kadar oynadım, yeni bir oyundan ziyade DLC modu gibi olmuş. Keşke eklenti şeklinde tanıtılsaydı da saygımızı kazansalardı, kesinlikle 60 dolar etmez. 30 dolar deseler gene alır mıydım bilmiyorum :)

Eğer gelecek sene çıksaydı dlc şeklinde çıkardı.Şimdi malum oyun yok piyasada, 3 5 tane şeyin yerini değiştirip oyun diye sürmüşler.Ama her şeye rağmen tam sürüme de bir bskmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Bf4 sahibi olmadan betasını ps4'e indirebilen oldu mu

Bende merak ediyorum

• Oyun ilginç olmuş biraz oynadım bf4'ten kopmuş diyemem hemen hemen aynısı mod eklenmiş hali denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 10 Haziran 2014; 6:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Tabi iki tane silah cesiti iki fik fik bi tik tik siz yeteneksiz oyuncular hep aynisiniz

Ama jr oyle mi her oyunda lider cakal karlos ya mukemmel oyuncunun vucut bulmus hali

Şu konsolu alsanda seni sahalarda görsek Deniz bey. Burda atip tutmakla olmuyor.

Arkadaslar bu beta hangi tarihe kadar acik olacak ? Bilgisi olan var mi ?

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Nihatcim simdi denize gidiyorum yaz gelmis hava sicak ne konsolu sakaci sey .d

• quote:

Nihatcim simdi denize gidiyorum yaz gelmis hava sicak ne konsolu sakaci sey .d

Hardline'ı indiremedim zaten hardline yapmamayım sabah sabah sana. :)
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Internetinin seyi sey olmustu dimi ondan indiremedin uc senedir ayni hikaye

• quote:

Internetinin seyi sey olmustu dimi ondan indiremedin uc senedir ayni hikaye

Yok ula hiç indiremedim. Alamadım yani. İnterneti düzeldi son iki aydır şeytan kulağına su kaçsın.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    .d sende denize git kilyos hemen surasi

• Adi ustunde; "beta" ama kesip bicmeler baslamis hemen...

• Arkadaşlar beta nın indirme süresi var mı? Yoksa sadece dün icin mi gecerliydi ?

• Kesip biçmeler ve birokadar ağır sözler her oyun için sardefiliyor malesef ama o oyun çıktıgındada alınıp oynanıyor okadar kelimeye rağmen.Oyüzden kulak arkası yapıp duymamazlıktan gelmek en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 10 Haziran 2014; 11:50:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun iyi ya da kötü diye bir yorumda bulunmayacağım.Bana bf çizgisinden uzak ve grafik olarak cod'u andırdı.Ayrıca optimizasyon harika olmuş.4 ten sonra ders çıkardıkları söylenilebilir.Yıkılma sahnelerinde tek bir takılma dahi olmuyor.
  • İndirmeye kapatmışlar betayı, bekleme listesi falan dedi ona kaydolduk bakalım. 48.1GB gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.