Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

Bf5 adam akilli cikmali 128 kisi multi olacak muhakak

Hocam bf4 te shangai da bir bina yikiliyorda , 64 kisi 1 dakikalik saygi durusuna geciyoruz. Ayni anda 2-3 bomba atilinca yakinlarima , oldugum yere yatip olu taklidi yapiyorum fps dususunde kurban gitmemek icin.

Bf 5 te degil 128 kisilik , tutupta konsollar yetersiz deyip gecen nesildeki gibi oyuncu sayisini kirpip oyle cikarmak durumundayiz demelerinden cekiniyorum.

Aldınız mı abi siz oyunu veya Alacak mısınız ?

Deniz alıyor mu ona gore düşüneyim bende

Yok Gurur almadik. Ben bf 4 e bile girmiyorum su an fps dususu gibi problemlerden dolayi. Yaz aylarinda falan indirime girerse sayet aliriz artik. 60 dolar vermek gelmiyor icimden. Deniz de almadi biz almadanda almaz heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

Hocam ben dahil çoğu arkadaş Us psn den aldık ama sürekli Tr psn sayaç işliyor anlam veremedik. Sizce oyun nasıl sp mp hakkında ufak bir aydınlatma yapsanız ?

Single hiç oynamadım. Multsine girdim direk bf4 göre biraz daha hızlı olmuş. Alışmak zaman alacak. Heist modu fena değil. Silahları kazandıgımız paralar ile açıyoruz. Oyun oynadıkça para kazanıyorsunuz. Cs deki gibi rehine modu var. Sanırım 5-5 oynanıyodu. Bf4 kadar iyi mi değilmi onu birkaç saatte anlamak zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

Bf5 adam akilli cikmali 128 kisi multi olacak muhakak

Hocam bf4 te shangai da bir bina yikiliyorda , 64 kisi 1 dakikalik saygi durusuna geciyoruz. Ayni anda 2-3 bomba atilinca yakinlarima , oldugum yere yatip olu taklidi yapiyorum fps dususunde kurban gitmemek icin.

Bf 5 te degil 128 kisilik , tutupta konsollar yetersiz deyip gecen nesildeki gibi oyuncu sayisini kirpip oyle cikarmak durumundayiz demelerinden cekiniyorum.

Aldınız mı abi siz oyunu veya Alacak mısınız ?

Deniz alıyor mu ona gore düşüneyim bende

Yok Gurur almadik. Ben bf 4 e bile girmiyorum su an fps dususu gibi problemlerden dolayi. Yaz aylarinda falan indirime girerse sayet aliriz artik. 60 dolar vermek gelmiyor icimden. Deniz de almadi biz almadanda almaz heralde.

Valla ilk betada oynamistim oyun facia idi . Sonra yeni betada milletin hosuna gitmiş , düzeltildi falan demişlerdi . Yine de dedigin gibi 60 dolarlık bir oyun mu bilmiyorum . Ben de kararsız kaldım .

• Merakla bekliyorum
  • metrodaki karmaşa neyse hardline de o

• ecelnico kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Bende ancak gece yarısı bakabileceğim o zaman denerim multiyi. Umarım verdiğimiz paraya değecek bir oyun olmuştur.
  • Bn alıyorum oyun premium da çıkardığı na göre 2 senesi garanti umarım pişman olmam bf4 tede alınmaz fln demiştik herkes aldı sadece bi guncellemede sikintilarida yavaş yavaş cozerler die umut ediyorum

• Bu oyun single için alınır mı sizce?
  • Selamlar genel bir yorum yapmak istiyorum,

Ben 34 yaşındayım ve ps1 den beri playstation oyuncusuyum ne oyunlar gördük değil 900p 100p lik oyunlar bilirim olsa yine oynarım.

Hardline da insanların sevmemesinin sebebi yok grafikmiş yok devamlı 60fps değilmiş bana direk ERGEN mevzusu geliyo "topla ozmn 6.000 tl lik pc bu oyunların bi çoğu var 4k oyna çok meraklısıysan" diyesim var hepsine...

Genel olarak bf4 ün üstüne birşey koymadı diyolar ne bekliyodunuz???? 128 kişi aynı haritada savaş istiyosanız hayal kurmayın çıkın gerçek hayatta savaşın. 64 kişi bile bazen fazla geliyo 128 kişi neci!!!

Bence oyun güzel oynanışı zevkli bf nin bütün serisinden ne zevk aldıysam aynısını aldım. Evet biraz farklı ama güzel farklılık iyidir.

Okuyan herkese teşekkürler.
  • oyun çöpmü alınırmı ne dersiniz. betasını sevmedim. betadan daha mı iyi
  • Betası güzel değildi ama ilk bolumu oynadım 60 dolara değer zaten bf4 un multisinde tankı alan oyunu alıyordu bunda araçlar normal silahlarla vurulabiliyor ve daha adaletli bir oyun sunuyor yeni silahlar polis terörist ve yeni teçhizat ve yeni haritalarla bu oyun 60 dolara alınır

• Bu ne abicim ya oyun 190 TL.Ne alıyoruz anlamadım.Bu kadar mı basit para harcamak.Oyun resmen bf4 ün cilalanmış hali.Aynı grafik bir tek uniforma değişik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Betası güzel değildi ama ilk bolumu oynadım 60 dolara değer zaten bf4 un multisinde tankı alan oyunu alıyordu bunda araçlar normal silahlarla vurulabiliyor ve daha adaletli bir oyun sunuyor yeni silahlar polis terörist ve yeni teçhizat ve yeni haritalarla bu oyun 60 dolara alınır

Aynı oyun 190 TL ye alinmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Betası güzel değildi ama ilk bolumu oynadım 60 dolara değer zaten bf4 un multisinde tankı alan oyunu alıyordu bunda araçlar normal silahlarla vurulabiliyor ve daha adaletli bir oyun sunuyor yeni silahlar polis terörist ve yeni teçhizat ve yeni haritalarla bu oyun 60 dolara alınır

Aynı oyun 190 TL ye alinmaz

Kardeşlikle 85 e aldım aynı oyun değil o zaman bf3 te kalsaydınız aynı araçlar aynı silahlar ben 85 e aldım ve cidden güzel oyun 190 verilmez belki ama 130 civarı verilir

• Oyunu 3 gündür indiremiyorum takılıp kalıyor bıktım vallahi.Sabah 6'da açık bıraktım 30 gb'dı şimdide baktım 32 olmuş nasıl iştir yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktı mı oyun? Yorumlara göre almayı düşünüyorum
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Us psnde oyun çıktı hocam TR psn için bugün gece 12'den sonra oynanabilir olacak.
  • kardeşlik ile almak isteyen varsa ps3 için ortak olabilirim. hk, us, in psn farketmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 18 Mart 2015; 15:39:56 >
  • Oyuna ilk notlar verilmiş. Beklediğimden de yüksek gelmiş notlar. Bu oyuna bu parayı vermem , BF4 ile devam.

http://shiftdelete.net/battlefield-hardlinein-ilk-notlari-verildi-59146

• Ben Deluxe Edition aldım iyikide almışım hiç pişman olmadım oyun çok iyi..

Ben oyuna kendim puan veririm oyun siteleri vız gelir tırs gider benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 18 Mart 2015; 15:27:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.