Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayaç halen devam ediyor pazar günü aldım halen oynayamadım Keşke almadan önce yıkansaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souris -- 18 Mart 2015; 15:29:41 >
  • puanın nedir hocam ? alınır mı bf sahipleri için ?
  • Ben de 116 TL. ye aldım Endonezya psnden aldım, English Versiyon. Oyun zaten dağ, taş, tank, uçak, tüfekten benim daha çok sevdiğim aksiyona dayalı, hızlı oynanışa doğru gidiyor. Olmadı, beğenmezsem satar AW'ye devam ederim.
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Bf4 sahibiyim ama bu oyunun teması farklı bf4'den. Oyüzden ben hertürlü alınır ve oynanır diyorum almayanda almaz beğenmeyen beğenmez kimseyide ilgelindirmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endonezya PSN den 117.5 TL ye English Versiyon Battfield Hardline alınıyor bilginiz olsun. Enpara kabul ediyor, garanti de ediyormuş.
    Hong Kong PSn alışveriş sayfasında, detaylı açıklama var.

Premium 96 TL ayrıca,
    1 yıllık plus 69 TL
  • Daha multiplayer inmedi ama single için grafikler de gayet güzel.
    Beğenilmediği filan söylenmiş ama kaplama, grafik kalitesi, efektler BF4'de göre eksik değil, ben beğendim.
    Multisi için grafik kalite de bir miktar azalma olur tabi ki.
    Bir de BF4'ün ilk dönemlerinde battlelog beni sinir ediyordu. Açılmıyordu, eksik çıkıyordu, sorunluydu. Şu anda çok hızlı, şak diye açıyor, sorunsuz.
    Oyunun hemen başından birkaç ekran görüntüsü, spoiler olabilecek bir durum yok, yine de spoiler butonu içine koyuyorum.

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theheretic -- 18 Mart 2015; 16:31:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

BF 5 çıkana kadar BF4'e devam hardline sarmadı grafik olsun oynanış olsun ben beğenmedim.

Neden hocam

Biraz da zevk meselesi sanırım. BF4 'ün yanından geçemez kesinlikle o yüzden 5 i bekleyeceğim. Bir diğer beklediğim oyun ise rainbow six : siege multiplayer çok zevkli olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theheretic

Daha multiplayer inmedi ama single için grafikler de gayet güzel.
    Beğenilmediği filan söylenmiş ama kaplama, grafik kalitesi, efektler BF4'de göre eksik değil, ben beğendim.
    Multisi için grafik kalite de bir miktar azalma olur tabi ki.
    Bir de BF4'ün ilk dönemlerinde battlelog beni sinir ediyordu. Açılmıyordu, eksik çıkıyordu, sorunluydu. Şu anda çok hızlı, şak diye açıyor, sorunsuz.
    Oyunun hemen başından birkaç ekran görüntüsü, spoiler olabilecek bir durum yok, yine de spoiler butonu içine koyuyorum.

Hocam grafikler tatmin edici duruyor.online modu bana zevkli geldi baya.polisiye tarzi

• quote:

quote:

quote:

BF 5 çıkana kadar BF4'e devam hardline sarmadı grafik olsun oynanış olsun ben beğenmedim.

Neden hocam

Biraz da zevk meselesi sanırım. BF4 'ün yanından geçemez kesinlikle o yüzden 5 i bekleyeceğim. Bir diğer beklediğim oyun ise rainbow six : siege multiplayer çok zevkli olacak

benide artık dağ taş tank sıkmaya başlamıştı
    bu hardline ilaç gibi geldi valla
    Aynen zevk meselesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

Betası güzel değildi ama ilk bolumu oynadım 60 dolara değer zaten bf4 un multisinde tankı alan oyunu alıyordu bunda araçlar normal silahlarla vurulabiliyor ve daha adaletli bir oyun sunuyor yeni silahlar polis terörist ve yeni teçhizat ve yeni haritalarla bu oyun 60 dolara alınır

Aynı oyun 190 TL ye alinmaz

Kardeşlikle 85 e aldım aynı oyun değil o zaman bf3 te kalsaydınız aynı araçlar aynı silahlar ben 85 e aldım ve cidden güzel oyun 190 verilmez belki ama 130 civarı verilir

Yanlışın var dostum şu anda bf4 oynuyorum ve bana göre bu oyunun uçak tanksız oluşu,birkaç Multi mod olması ve üniforma haricinde hiç bir yeniliği olmadığını düşünüyorum.Kalkıp senin de Dediğin gibi 190 yerine 130 veririm ya da 120

• Oyun gerçekten yavaş iniyor, anlam veremedim.
  • selam arkadaşlar
    bildiğiniz hardline alabileceğim en uygun fiyat neresidir
    online almak istemiyorum cd olarak
  • BF4 almamış biri olarak ve Hardline'ı da almam diyen biri olarak aldım oyunu

Bakalım çok iyi değilse illaha ki satılır.
  • Arkadaşlar oyun gerçekten çok yavaş iniyor. 25'e kadar iyiydi sonra resmen dondu. 25,40 olmuş ama kaç saat geçti.

Sunuculardan dolayı mı oluyor bu? 25,40'da dondu gibi şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Oyunu 3 gündür indiremiyorum takılıp kalıyor bıktım vallahi.Sabah 6'da açık bıraktım 30 gb'dı şimdide baktım 32 olmuş nasıl iştir yahu

Hocam son durum nedir? Benim 25,40'da dondu resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Oyunu 3 gündür indiremiyorum takılıp kalıyor bıktım vallahi.Sabah 6'da açık bıraktım 30 gb'dı şimdide baktım 32 olmuş nasıl iştir yahu

En son 36 idi saat 5 gibi bekleme moduna aldım az önce açtım 38 küsür olmuş aşırı yavaş.Ön indirme açıldığından beri inmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Garip şeyler oluyor download konusunda. Arkadas oyunu açabiliyor ama 2 gündür downloadi bitiremedi. Bende de download çabucak bitti sayaç çıktı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

En son 36 idi saat 5 gibi bekleme moduna aldım az önce açtım 38 küsür olmuş aşırı yavaş.Ön indirme açıldığından beri inmiyor

%57 yazıyor full game kısmında bende girince, 25,40'da takıldı resmen anlayamadım.
    Sunucularla alakalı bir sıkıntı heralde 25'e kadar gayet iyi indirdi, 20mbit netim var.

Yarın tatil bari yarına kadar insede oynasam diye düşünüyordum ama hayal kırıklığı olacak gibi.

Benimkide dün saat akşam 22.00'dan beri indiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Endonezya PSN den 117.5 TL ye English Versiyon Battfield Hardline alınıyor bilginiz olsun. Enpara kabul ediyor, garanti de ediyormuş.
    Hong Kong PSn alışveriş sayfasında, detaylı açıklama var.

Premium 96 TL ayrıca,
    1 yıllık plus 69 TL

Hocam ininal ve paypal kart da geciyor mu

• Hardline'i online oynayan yok herhalde henuz. Yorumlari merak ediyorum sonucta Battlefield online'i icin alinan bir oyun ama ilk donemlerinde online genel anlamda sorunlu oluyor.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.