Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunu 3 gündür indiremiyorum takılıp kalıyor bıktım vallahi.Sabah 6'da açık bıraktım 30 gb'dı şimdide baktım 32 olmuş nasıl iştir yahu

Hocam son durum nedir? Benim 25,40'da dondu resmen.

En son 36 idi saat 5 gibi bekleme moduna aldım az önce açtım 38 küsür olmuş aşırı yavaş.Ön indirme açıldığından beri inmiyor

%57 yazıyor full game kısmında bende girince, 25,40'da takıldı resmen anlayamadım.
    Sunucularla alakalı bir sıkıntı heralde 25'e kadar gayet iyi indirdi, 20mbit netim var.

Yarın tatil bari yarına kadar insede oynasam diye düşünüyordum ama hayal kırıklığı olacak gibi.

Benimkide dün saat akşam 22.00'dan beri indiriyor.

Psn'de sıkıntı var kesinlikle bende sizin gibi bu gece açık bırakırım yarına inse bari demiştim ama halen inmedi görüldüğü gibi ön indirme yapıyorlar bir işe yaradığı yokBu geceye inse keşke 6 gb kaldı.Bu arada ilk bölümünü oynadım fena değildi beğendim bakalım sadece bir bölüm oynattı full inmesi gerekiyormuş.

Benim ki inmiş hocam, az önce kontrol ettim. :)

Single oynamam sanırım ben direk multiye girerim, bflerin hepsinde öyle yaparım genelde.

Oynadıktan sonra yorum yaparsan sevinirim hocam.
    Oyunun multi si iyiyse alacağım.

• oyunu aldım sonunda dayanamadım ilk yorumlarım şöyle bence oyunda tankın olmaması gayet güzel olmuş öle artık bi tank alıp ölüm makinesi yok gayet adaletli bie şekil olmuş oyun ve oyunun tarzı çok hoşuma gitti bi parça bf 4 ten hızlı ona biraz alışmak lazım grafikler bence bf4 ten daha güzel geldi ama beyenmeyen kişilerde var sanırım bakış açısına göre değişir benim hoşuma gitti araçları kullanmak zevkli araçtan ateş etmekte öle gayet güzel yapmışlar multiplayerdeki modlarda hoşuma gitti oynamıyacağınız mod yok ben sadece conquest oynardım bf 4 te ama bunda sanırım hepsini oynarım beyenmediğim bi kaç şeyde var tabi öle büyük patlamalar yok bu da tankın ve savaş araçlarının olmamasından kaynaklanıyor tabi silahlar gözüme az geldi belki ilerde çoğalır veya premiumla maplerle çoğaltabilirler sanırım rütbe olayı hoşuma gitmedi tek armayla götürmüşler işi ama bişileri parayla satın almak çok keyif veriyor bence daha çok oyuna sürüklüyor ve single player bence sadece multi diye single bi kenara atmayın biraz oynadım gayet güzel hikayesi var ve oyuna halen ara oyun diyenlere inanmayın oyun gayet ana oyun sadece savaş oyunu değil benim tahminimce oyun 2 sene çok rahat götürür genel olarak sorsanız oyunu almanızı tavsiye edebilirim.

• Bf4 u birakip bu oyuna gecilecek bir oyun degil, bf4 yoksa oynanacak bir oyun.
    Oyunun iyi yonleri natcode sorunu yok, yani avrupadaki adamla senin internet baglantin ve duvarin arkasina kactiktan sonra olme, yada ates ettiginde mermilerin adama gitmemesi sorunlarini bitirmisler bf4 e gore bu basarili olmus.
    Grafikler iyi degil,
    Fps dusmesi var
    Bazi haritalar cok kucuk ve sacma sapan
    Tdm 64 kisi
    Sniper cok basit olmus herkes pusuyor
    El bombalari atom bombasi gibi

Ama
    Oyun hizli zevkli ve kolay
    Adam vurus hissi bf4 e gore cok daha iyi
    Biraz oynanip sans verilecek bir oyun bana gore

Guncellemeler ile birlikte biraz daha iyi olacagini dusunmekteyim.
    Yoksa bc2 beklemekten baska caremiz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar assault rifle için sizce en iyi scope hangisi?
  • Battlefield Premium paketini add-on olarak alanlar, çıkacak olan tüm haritalara ve eklentilere sahip olacaklar.

Eğer Premium paketi sonradan almak istemezseniz, oyunu direk Ultimate Edition olarak alıp, tüm haritalara eklentilere ve XP bonuslarına sahip olabilirsiniz.
  • Rescue modu bildiğin search and destroy olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

oyunu aldım sonunda dayanamadım ilk yorumlarım şöyle bence oyunda tankın olmaması gayet güzel olmuş öle artık bi tank alıp ölüm makinesi yok gayet adaletli bie şekil olmuş oyun ve oyunun tarzı çok hoşuma gitti bi parça bf 4 ten hızlı ona biraz alışmak lazım grafikler bence bf4 ten daha güzel geldi ama beyenmeyen kişilerde var sanırım bakış açısına göre değişir benim hoşuma gitti araçları kullanmak zevkli araçtan ateş etmekte öle gayet güzel yapmışlar multiplayerdeki modlarda hoşuma gitti oynamıyacağınız mod yok ben sadece conquest oynardım bf 4 te ama bunda sanırım hepsini oynarım beyenmediğim bi kaç şeyde var tabi öle büyük patlamalar yok bu da tankın ve savaş araçlarının olmamasından kaynaklanıyor tabi silahlar gözüme az geldi belki ilerde çoğalır veya premiumla maplerle çoğaltabilirler sanırım rütbe olayı hoşuma gitmedi tek armayla götürmüşler işi ama bişileri parayla satın almak çok keyif veriyor bence daha çok oyuna sürüklüyor ve single player bence sadece multi diye single bi kenara atmayın biraz oynadım gayet güzel hikayesi var ve oyuna halen ara oyun diyenlere inanmayın oyun gayet ana oyun sadece savaş oyunu değil benim tahminimce oyun 2 sene çok rahat götürür genel olarak sorsanız oyunu almanızı tavsiye edebilirim.

Aynen ben BF4'den daha çok beğendim. BF4de helikopter, tank göz açtırtmıyordu. Adamlar helikoptere binip, akşama kadar kill kasıyolardı, zevkini alıyordu bütün oyunun. Hardline çok sardı beni, dediğiniz gibi hızlı biraz, alışmak lazım. Ama single player'ı bu sefer iyi olmus. Oyuna save ile başlarken dizi gibi "Hardline'da önceden" diye oynadığınız yerleri özet gösteriyor, çıkarkende "Hardline'da sonra" diye gelecek bölüm fragmanı yayınlanıyor hoşuma gitti. Zaten diyalog çok fazla single playerda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 19 Mart 2015; 13:07:38 >

• AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    "Oyunun iyi yonleri natcode sorunu yok, yani avrupadaki adamla senin internet baglantin ve duvarin arkasina kactiktan sonra olme, yada ates ettiginde mermilerin adama gitmemesi sorunlarini bitirmisler"

hocam böyle ise sadece bu bile satın alma sebebi bence. hiç aklımda yoktu, aklıma soktun şu yorumun ile.
  • Oyunu akşam nasipse oynayacağım. Beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler
  • Yazıldı mı bilmiyorum; psn + sahipleri bu oyunun sadece multiplayer kısmını, cuma gününden itibaren pazar bitimine kadar ücretsiz deneyimleyebilecekler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Yazıldı mı bilmiyorum; psn + sahipleri bu oyunun sadece multiplayer kısmını, cuma gününden itibaren pazar bitimine kadar ücretsiz deneyimleyebilecekler .

satın almadan oynayabileceğiz. doğru mu anladım ?
  • Arkadaşlar selam;
    Dün aldım oyunu ps4 bence single başarılı...
    Ancak multi açamadım;
    Güncelleme dosyası gerekiyor ve dosya bir türlü download edemiyorum?
    Bilgisi olan varmı

• quote:

Yazıldı mı bilmiyorum; psn + sahipleri bu oyunun sadece multiplayer kısmını, cuma gününden itibaren pazar bitimine kadar ücretsiz deneyimleyebilecekler .

Haberi yanlis anlamissiniz sanirim. Haftasonu PS4 icin ps plus sahibi olmasaniz bile online oynayabileceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

"Oyunun iyi yonleri natcode sorunu yok, yani avrupadaki adamla senin internet baglantin ve duvarin arkasina kactiktan sonra olme, yada ates ettiginde mermilerin adama gitmemesi sorunlarini bitirmisler"

hocam böyle ise sadece bu bile satın alma sebebi bence. hiç aklımda yoktu, aklıma soktun şu yorumun ile.

Var hocam olmaz olur mu bağlantı seviyesi en iyi olan servera bile girsem az önce başıma geldim.

Duvarın arkasına geçtiğim hâlde adam çok rahat indirdi.
  • Ps plus mevcut ancak güncelleme dosyasını indirmiyor?

• cumartesi oyunu alıyorum beyler ekleyin psn:yagizguzelkas
    cok pis revive yaparim

• WALDER FREY kullanıcısına yanıt
    Hacı sen benim listede varsında henüz denk gelemedik :D Haftasonu sana davet atıyorum o halde
  • quote:

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

http://blog.us.playstation.com/2015/03/16/free-online-multiplayer-this-weekend-for-all-ps4-players/

Games sold separately :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mart 2015; 15:55:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

Kesinlikle fark var, dun telefondan guncelleme yaparken ve pc acikken oyuna girdim ve hic sorunla karsilasmadim iyi aim i olan bir oyuncu ciddi skorlar alabilir bu oyunda. Malesef bf4 te istedigin kadar iyi ol internetin kotuyse bir hicsin. Bu arada 4mb internetle oynuyorum bf4 te yasadigim internet ve natcode sorununu ben gormedim.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.