Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

"Oyunun iyi yonleri natcode sorunu yok, yani avrupadaki adamla senin internet baglantin ve duvarin arkasina kactiktan sonra olme, yada ates ettiginde mermilerin adama gitmemesi sorunlarini bitirmisler"

hocam böyle ise sadece bu bile satın alma sebebi bence. hiç aklımda yoktu, aklıma soktun şu yorumun ile.

Var hocam olmaz olur mu bağlantı seviyesi en iyi olan servera bile girsem az önce başıma geldim.

Duvarın arkasına geçtiğim hâlde adam çok rahat indirdi.

Ben bu sorunu bf4 te o kadar cok yasiyorumki, bana bu oyunda yok gibi geldi, demo dahil multiplayer kisminda 16 saat lik bir deneyime istinaden yazdim.
    Egerki varsada bf4 kadar olmadigina eminim.
    Aksama bi video yapmaya calisirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beraber multi atmak isteyen varsa ekleyebilir.
  • Polisler de suçlular gibi aynı silahlara mı sahip ? "

Gerçek teşkilattaki gibi bir envantere sahip polis tarafını oynayan oyuncular , rpg gibi ağır silahlara karşı olan dezavantajlarını , suçlularda olmayan suçla müdehale edici teknolojik ekipman ve özelliklerle oyundaki dengeyi sağlasa " şeklinde düşünmüştüm.
  • Frame testi yayınlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Beyler singleplayer ve online olarak oyunu oynadım. Kaplamalar başarılı ancak karakter hareketleri gerçekten vasat. Ps4 değil yani ben bunu ps3te de oynasam olurmuş diyorsunuz resmen. Buglar fazla. Onlineda rastlamadım ama bence illaki vardır. Fizik kurallarına aykırı olaylara rastgeldim singleplayerda. Bkz: Kamyon kullanırken arabalara çarpınca hepsinin patlaması gibi anlamsız çocuk oyunu gibi şeyler mevcut. Falan filan.. Biraz hayal kırıklığı yarattı. Online mod'a alışamadığım için biraz zaman tanıycam kendime çünkü sürekli ölüyorum zevkte alamıyorum haliyle.. gittik ilk günden kutlu bulduk aldık ama fos çıktı gibi bakalım hayırlısı

Online için süre vereyim belki beceremiyorum diye dedim ama değil yani lafımı geri alıyorum BENCE oyun çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

Hacı sen benim listede varsında henüz denk gelemedik :D Haftasonu sana davet atıyorum o halde

hocam biz senle gow atardik 2sene once de sen beni tanimazsin mic acmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Polisler de suçlular gibi aynı silahlara mı sahip ? "

Gerçek teşkilattaki gibi bir envantere sahip polis tarafını oynayan oyuncular , rpg gibi ağır silahlara karşı olan dezavantajlarını , suçlularda olmayan suçla müdehale edici teknolojik ekipman ve özelliklerle oyundaki dengeyi sağlasa " şeklinde düşünmüştüm.

betada poâliste molotof yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Frame testi yayınlanmış.

Bu 4-6 fps farkının birinde 720p diğerinde 900p olması yüzünden mi?
    Bu tarz ortak oyunlarda neden hep ps4 geri planda? Ac unity 1 , bu 2 etti

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

PS4 sürümü : 1600x900 60 FPS
    Xbox One sürümü : 1280x720 60 FPS

PS4 sürümünde Xbox One sürümüne kıyasla 518,400 daha fazla piksel var. Yüksek çözünürlük demek ekstra işlem gücü demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 19 Mart 2015; 21:41:14 >
  • Arkadaşlar oyunu indiripte oynayabildiniz mi ? Oynayanlar görüşlerini yazabilir mi ? Ona göre bende alacağım. Önerir misiniz ?

• Source kullanıcısına yanıt
    Hocam senin yazdığın iletiler neden hep eksileniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

PS4 sürümü : 1600x900 60 FPS
    Xbox One sürümü : 1280x720 60 FPS

PS4 sürümünde Xbox One sürümüne kıyasla 518,400 daha fazla piksel var. Yüksek çözünürlük demek ekstra işlem gücü demek.

Teşekkürler hocam

• quote:

quote:

Frame testi yayınlanmış.

Fps konusunda xbox daha iyi cunku cogu oyun ps 4 de 1080p iken xbox da 900 ps4 de 900 iken xbox da 720p. Xboz kaldirmiyor yapcak bisey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

quote:

quote:

Frame testi yayınlanmış.

Fps konusunda xbox daha iyi cunku cogu oyun ps 4 de 1080p iken xbox da 900 ps4 de 900 iken xbox da 720p. Xboz kaldirmiyor yapcak bisey yok

• Herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar Battlefield:Hardline'nın senaryo modunu Türkçe'ye çevirerek siz oyun severlerin hizmetine sunuyoruz.

Yabancı dil eksiği olan arkadaşların izlemesini mutlaka tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

Herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar Battlefield:Hardline'nın senaryo modunu Türkçe'ye çevirerek siz oyun severlerin hizmetine sunuyoruz.

ellerinize sağlık kardeşim harika oluyor böyle en azından anlayarak oynuyoruz umarım en kısa sürede hakkettiğiniz yerde olursunuz teşşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

Herkese iyi forumlar.

MaviJeton demek, kalite demek.
    Forumdaki oyun severler arkadaşlar, sizlerde arkadaşlara abone olarak yardımcı olursanız, çok daha güzel işlerle arkadaşlar karşımıza çıkacaktır.
    Arkadaşların yaptığı işi youtube ta yapan yok. Türkçe oynanış diyor; boş boş konuşuyor.
    Yazdıklarım reklam olarak algılanmasın lütfen. Ben sadece arkadaşları takip eden bir aboneleriyim.
    İyi oyunlar.

• Oyunun mulitplayer modunu dün akşam 10:30 da oynamaya başladım en son baktığımda gece 02:00 olmuştu çok sürükleyici ve çok hızlı olduğu için oyundan kopmak zor oluyor biraz. Ben sürekli klasik kontrol modunu oynadım ama heist ve hotwire modlarını da denedim. Bana göre multisi iyi ama alışmak biraz zaman alacak gibi duruyor. Eğer düzgün aim alırsanız %100 adamı alıyorsunuz çünkü öldürmeniz/ölmeniz en fazla 1 saniye sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

Oyunun mulitplayer modunu dün akşam 10:30 da oynamaya başladım en son baktığımda gece 02:00 olmuştu çok sürükleyici ve çok hızlı olduğu için oyundan kopmak zor oluyor biraz. Ben sürekli klasik kontrol modunu oynadım ama heist ve hotwire modlarını da denedim. Bana göre multisi iyi ama alışmak biraz zaman alacak gibi duruyor. Eğer düzgün aim alırsanız %100 adamı alıyorsunuz çünkü öldürmeniz/ölmeniz en fazla 1 saniye sürüyor

Hocam oyunlar cod gibi 10-15 dk da bitiyor mu

• Herkes memnun mu oyundan ?
    Aradan birkaç hafta geçsin bakalım, acaba yeni oyunun verdiği heyecan mı yoksa oyun gerçekten ii mi anlarız
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.