Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 28 Mayıs 2014; 13:50:24 >
  • O 7dk'lık videoyu seyrettim sövmemek için zor tutuyorum kendimi, alfa olsa ne olur beta olsa ne olur, 2342423.defa ısıtılıp önümüze koyulacak standart bir bf oyunu
  • VİDEO GELDİ. OYUNUN KOD ADI OMAHA İLE HAZIRLANMIŞ BİR VİDEO.

•  BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

Oyunun senaryo modundaki ana karakterimiz Miami'li genç polis dedektif Nick Mendoza, 9.1 milyonluk kokain vurgunun ardındaki eski görev arkadaşının peşinden Amerika da türlü maceralara atılıyor.

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

Oyunun multiplayer kodunda ise zip-lines ve grappling hook ile her haritada hızlı bir biçimde sağa sola görebileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 28 Mayıs 2014; 14:08:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 28 Mayıs 2014; 14:40:06 >

• Benim baya ilgimi çekti. Call Of Duty gibi basit action tarzı olabilir mi diyordum ama değil eski Swat serisine daha yakın ve Single'da da güzel bir polisiye hikayesine sahip olucak. Açıkçası her sene sadece yeni haritalara aynı oyunları çıkartmak yerine yeni bir şeyler deniyor olmalarını takdir ettim. Farklı şeylere ihtiyaç vardı benim BF serisi ile pek aram olmasada bu oyun çok fazla ilgimi çekiyor videoda ki oynanış ve detaylarda hoşuma gitti alırım ben bu oyunu
  • O yavan tek kişilik senaryo modu oldukça ister polis ister asker olsun farketmez bayıyor. Ne ana karakterler akılda kalıyor ne kötü karakter şöyle Cod gibi akıcı aksiyonun tavan yaptığı bir tek kişilik ana senaryo modu yapmalılar. Ana karakterler olsun kötü karakter olsun akılllarda kalmal. İnşallah bu sorunu artık aşarlar.
  • battlefield kalkıp call of duty ve payday ile birleşirse ne olur sorusuna cevap niteliğinde bi oyun gibi gözüküyor. bana baya bi tatmin edici geldi. özellikle singleplayer konusunda visceral games' den güzel bi iş çıkarmasını bekliyorum. infamous second son' daki delsin rowe' un abisini birebir koymuş olmaları biraz garip geldi ama karakterleri gayet güzel tasarlamışlar. ayrıca gta 5' ten de büyük ölçüde etkilenildiği görülüyor. oyundaki renk paleti ve sanat tasarımı çok benziyor gta 5' e. hatta bu yayınlanan trailer' daki anlatım tarzı bile gta 5' in trailer' larının birebir aynısı. dice bi taraftan yeni nesil battlefield 5 için uğraşırken arayı soğutmamak için çıkarılan idarelik bir oyun bu tabi ama yine de kalite standartı olarak da belli bi seviyenin altında olmayacak gibi duruyor.
  • Değişiklik ara iyidir güzel oldu bu.
  • Süper :))

• Yukarıda ki gifte sağ koltukta oturan adam L.A Noire oyununda bulunan dedektiflerden biri değil mi?

• Battlefield: Hardline'ın Sızan Videosu 6 Ay Önceki Sürüme Aitmiş

Battlefield: Hardline'ın duyurusunda şimdiye kadar hiçbir şey EA'in istediği gibi gitmedi. Önce oyunun teması ve yapımcısı sızdırıldı, sonra Battlelog kodlarından platformları ve ilk detayları aldık, bugün ise uzunca bir oynanış videosu sızdı. Sızıntılarla geçen sürecin ardından Visceral Games'in başındaki isim bir açıklama yaptı.

Yaptığı açıklamalarda Steve Papoutsis, "Hardline'ı böyle duyurmak istemezdik ama evet, olan oldu. E3'e kadar beklemeyi biz de istemiyorduk gerçi. Neyse bunun hakkında konuşalım. Asıl duyuruyu ve paylaşımları 9 Haziran'da yapacağız. Oyunun eski bir sürümüne yapılan yorumları gördükçe heyecanlanıyoruz. Ekibin ne derece ilerlediğini göstermek için sabırsızlanıyorum. Bugünkü video aramızdaki bir toplantı için hazırlanmıştı. Videodaki görüntüler 6 ay önceki bir sürüme ait. Asıl gösterim 9 Haziran'da." sözlerine yer verdi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_Hardlinein_Sizan_Videosu_6_Ay_Onceki_Surume_Aitmis-60102.htm

• Çıkış tarihi bellimidi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Çıkış tarihi bellimidi ?

Şimdillik Sonbahar 2014, E3'te net tarih verilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimi aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Battlefield: Hardline'ın Sızan Videosu 6 Ay Önceki Sürüme Aitmiş

Battlefield: Hardline'ın duyurusunda şimdiye kadar hiçbir şey EA'in istediği gibi gitmedi. Önce oyunun teması ve yapımcısı sızdırıldı, sonra Battlelog kodlarından platformları ve ilk detayları aldık, bugün ise uzunca bir oynanış videosu sızdı. Sızıntılarla geçen sürecin ardından Visceral Games'in başındaki isim bir açıklama yaptı.

Yaptığı açıklamalarda Steve Papoutsis, "Hardline'ı böyle duyurmak istemezdik ama evet, olan oldu. E3'e kadar beklemeyi biz de istemiyorduk gerçi. Neyse bunun hakkında konuşalım. Asıl duyuruyu ve paylaşımları 9 Haziran'da yapacağız. Oyunun eski bir sürümüne yapılan yorumları gördükçe heyecanlanıyoruz. Ekibin ne derece ilerlediğini göstermek için sabırsızlanıyorum. Bugünkü video aramızdaki bir toplantı için hazırlanmıştı. Videodaki görüntüler 6 ay önceki bir sürüme ait. Asıl gösterim 9 Haziran'da." sözlerine yer verdi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_Hardlinein_Sizan_Videosu_6_Ay_Onceki_Surume_Aitmis-60102.htm

E3e kadar ilgi ceksin, merak uyandirsin diye goruntuleri biz sizdirdik demiyor da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 29 Mayıs 2014; 7:12:26 >

• Battlefield de ki kronik sorunlari bu oyunda tekrar etmezlerse güzel bir alternatif olabilir. Cod serisi her yil yeni bir oyun cikarttigi icin elestirilsede , bence her sene ayri bir studyoya oyun yaptirmalari guzel fikir. Ea klasik bf serisinde dice ortakligindan vazgecmeyecektir ancak bu tarz ara oyunlari farkli bir firmaya yaptirip nabiz yoklayabilir.
    Bf serisi icin extra bir oyun gelirken, en cok merak ettigimde moh serisinin gelecegi. 2. dunya savasi temali bir oyunla gelseler seriyi canlandirabilirler bana kalirsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Battlefield de ki kronik sorunlari bu oyunda tekrar etmezlerse güzel bir alternatif olabilir. Cod serisi her yil yeni bir oyun cikarttigi icin elestirilsede , bence her sene ayri bir studyoya oyun yaptirmalari guzel fikir. Ea klasik bf serisinde dice ortakligindan vazgecmeyecektir ancak bu tarz ara oyunlari farkli bir firmaya yaptirip nabiz yoklayabilir.
    Bf serisi icin extra bir oyun gelirken, en cok merak ettigimde moh serisinin gelecegi. 2. dunya savasi temali bir oyunla gelseler seriyi canlandirabilirler bana kalirsa.

Zaten er ya da geçe 2. dünya savaşı oyunlar göreceğiz bence. FPS dünyasında bir döngü hakim. 90'lı yıllarda futurustik FPS'ler modaydı. 90'ların sonunda ilk MoH şok etkisi yaptı ve bir anda 2, dünya savaşı FPS'leri patladı. Daha sonra CoD 4 ile birlikte FPS oyunları güncel konular ve temalar kullanmaya başladı. Şimdi yine futurisik FPS'lere doğru gidiyoruz. O furyadan sonra tekrar 2. dünya savaşı oyunları görmemiz olası.

• cod'u bitirecek oyun.
  • Yeni bir oyundan çok ek paket gibi duruyor. Grafikler de sanırım geriye gitmiş, belkide bu görüntüler eski nesilden bilemiyorum. Videodaki görüntülerin 6 ay öncesine ait olduğu söyleniyor gerçi. S.W.A.T ve RB6:Vegas tadında olur umarım. Diğer BFlere nazaran daha fazla hikaye odaklı bir oyun olmasını dilerim. Güzel bir hikaye ile polis konsepti iyi gider..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.