Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Bf 4 sahipleri bu oyunu almamak için yorumları eksikiyorlar
    Bf4e havada çakar bu oyun

Yas kac ?senin bu yorumun bile dh nin ne duruma geldigini gosteriyor

İşte bu arkadaş

Ergen arkds ben oyun hakkinda bir yorum yapmismiyim bir bak bakalim ?

• Arkadaşlar ps+ için 20 21 22si free multiplayer demişler ama nerden indireceğiz???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • online mp oyunları oynamak psn plus olmadan bedava oyun bedava değil
  • 3.gold packten shank cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

Herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar Battlefield:Hardline'nın senaryo modunu Türkçe'ye çevirerek siz oyun severlerin hizmetine sunuyoruz.

Yabancı dil eksiği olan arkadaşların izlemesini mutlaka tavsiye ederim.

MaviJeton demek, kalite demek.
    Forumdaki oyun severler arkadaşlar, sizlerde arkadaşlara abone olarak yardımcı olursanız, çok daha güzel işlerle arkadaşlar karşımıza çıkacaktır.
    Arkadaşların yaptığı işi youtube ta yapan yok. Türkçe oynanış diyor; boş boş konuşuyor.
    Yazdıklarım reklam olarak algılanmasın lütfen. Ben sadece arkadaşları takip eden bir aboneleriyim.
    İyi oyunlar.

keinlikle katılıyorum dostum destek verelim bu arkadaşlara emekleri çok büyük :)

• Vallahi oyunu bende begendim para alıp kendi mekanımıza kaçtıgımız mod beni en çok saran oldu

Yalnız nişan almam çok rezil durumda kendimi geliştirmeye çalışıyorum
  • 8level oldum oyundan baya keyif aldigimi soyleyebilirim
    heist modu guzel
    sanal para sistemi guzel olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Oyunu Salı günü aldım. Bugün sattım resmen. Bir tek ben mi beğenmedim arkadaş ? Bf 3 ve 4ten sonra böyle kötü bir yapım beklemiyordum kusura bakmayın. Şimdi Cod'cu falan dersiniz ama ilgisi yok en iyinin yanındayım

Hocam bende Battlefield 4 de böyle yapmıştım.Oyunu aldım 1 hafta olmadan hemen geri sattım.
    Bad Company 2 den sonra hiçbir Bf oyunu bana o multideki zevki veremedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Oyunu Salı günü aldım. Bugün sattım resmen. Bir tek ben mi beğenmedim arkadaş ? Bf 3 ve 4ten sonra böyle kötü bir yapım beklemiyordum kusura bakmayın. Şimdi Cod'cu falan dersiniz ama ilgisi yok en iyinin yanındayım

Hocam bende Battlefield 4 de böyle yapmıştım.Oyunu aldım 1 hafta olmadan hemen geri sattım.

Hocam sende baya eskide kalmışsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Hocam sende baya eskide kalmışsın

Hocam Bc2 Multiplayer konusunda bu Bf3 ve Bf4 e bin basar.Ne günlerdi be.Saatlerce sıkılmadan oynardık.
    Çok kaliteli haritaları vardı.Nasıl desem bf3 ve 4 deki gibi kapalı alanlar çok yoktu hatta neredeyse hiç yoktu.
    Premium denen saçmalık yada 2kat xp saçmalığı yoktu.Adamlar 2 tane dlc çıkarmıştı o dönem ve fiyatları çok uygundu.
    Mesela vietnam Dlc si 10 - 15$ dı.Ama oyunu sanki başka bir oyun yapıyordu.Müthiş haritaları vardı onunda.
    Böyle kaos ortamı yoktu.Şimdiki bf lerde nasıl öldüğünü anlayamıyorsun bile.Kurşun nereden geldi filan hiç belli olmuyor.Bc2 de öyle değildi işte.Strateji geliştirip senden daha avantajlı olan düşmanını alt edebiliyordun.Bc2 nin de bazı saçmalıkları yok değildi ama daha önce dediğim gibi bu yeni bf lere bin basar.
    Bu arada eski statslarım.

• Türkçe altyazı desteği ile beraber 2.bölümü yayınladık.İyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaveJones -- 21 Mart 2015; 10:19:30 >
  • Frame ne durumda
  • Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Coğu tespite katılıyorum fakat TTK (time to kill) Bad company 2 de daha düşük,Hardline'daki gibi.Özellikle Battlefield 4 ve gördüğüm kadarıyla Hardline'da TDM,DOM gibi oyun modlarında düşman 10 metre arkandan spawn olabiliyor.Nereden öldüğümü anlamadım olayı bu yüzden.Yoksa öldürme süresi çok uzun özellikle BF4 de bir önceki güncellemeden sonra.
  • Cok merakla bekleyip sonunda dun alabildim, bu oyunun bf serisi ile pek ilgisi yok gibi grafikler daha iyi olabilirdi, single modda ara filmler cok uzun gibi geldi, bf den baska oyunum yoktur ps de ama benim icin hayal kirikligi gibi oldu yarim saat single, yarim saatte mp oynayabildim sıkıldim kapattim.
    Bf serisi gibi beklenti icine giripte alacak olan varsa pek umitlenmisin
    Oynanmazmi? Zevke beklentiye gore degisir.

• Endonezya Psn den alsak oyunu türk psnimde oynayabiliyormuyuz?

• Blood money mod baya zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 21 Mart 2015; 14:00:45 >
  • Valla ben betayı deneyip beğenmeyenlerdenim. Gel gelelimki sırf yeni bir heyecan adına dayanamayıp aldım. Bir iki el tdm oynadım. Sırf eğlence amaçlı alıp oynayacaksın. Bf 4 ün yanına yaklaşamaz. amaç yeni bir oyun, yeni heyecan ve eğlenmek ise alın. benden demesi

• quote:

Orijinalden alıntı: SefaYaman444

Endonezya Psn den alsak oyunu türk psnimde oynayabiliyormuyuz?

Alabilirsen evet, oynanabiliyor sikinti olmuyor
    Ben alamadim 2 kk ve sanal kartlari denedim bu yolda basarilar dilerim sana :)

Edit: Alamazsan eger ebay.com da sadece digital olarak satiyorlar 45-50 TL ye geliyor, son sans onu deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 21 Mart 2015; 13:35:57 >
  • aşırı derecede çöp bf3 ve bf4 oyunlarının ömrü uzadı güzel oldu
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.