Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozcan

En tenha saatlerde almışsın, bir ara 138bin gördüm hardline'da PS4'de. Birde akşam alalım SS.

24 saat içinde ulaştığı rakam yazıyor zaten ama bf3ten sonra seri ölmeye başlamış
  • Eski btf tadi olmayabilir ama yinede guzel zaman gecirilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

En tenha saatlerde almışsın, bir ara 138bin gördüm hardline'da PS4'de. Birde akşam alalım SS.

24 saat içinde ulaştığı rakam yazıyor zaten ama bf3ten sonra seri ölmeye başlamış

bende bir tane koyayım o zaman

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

bende bir tane koyayım o zaman

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

ps4 canavar vallaha umarım sony bu kitleyi güzel kullanır

• dun gece heliyle kendi takim arkadaslarimi oldurdum
    bu yaziyi okuyosaniz yagizguzelkas bendim kusura bakmayin beyler

• WALDER FREY kullanıcısına yanıt
    Ben bf4'te her gun olduruyorum sıkma canını

• quote:

Orijinalden alıntı: WALDER FREY

dun gece heliyle kendi takim arkadaslarimi oldurdum

Takımdakiler çok sinirlendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

bi arkadas arabayla ezmeye calisti anladim onu cok sövmeseydiniz reyiz ya revivelarım oldu o kadar

• quote:

quote:

quote:

bi arkadas arabayla ezmeye calisti anladim onu cok sövmeseydiniz reyiz ya revivelarım oldu o kadar

Söven olmadı neyseki biraz tepki oldu 'Kardeşim bilmiyosan niye kullanıyosun' diyenler vardı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Söven olmadı neyseki biraz tepki oldu 'Kardeşim bilmiyosan niye kullanıyosun' diyenler vardı

5 kisi heliye bindik o sira birileri inip tekrar binde bir baktim ki pilot ben olmusum neyse tekrar kusura bakmayin guzel oyunlardi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5 kisi heliye bindik o sira birileri inip tekrar binde bir baktim ki pilot ben olmusum neyse tekrar kusura bakmayin guzel oyunlardi

Yok hocam önemli değil baya eğlendik güzel oyunlardı bi ara yine atarız:) Ama multi çok karambol olmuş ne oldu demeden ölüyorsunuz acayip pata küte bi oyun olmuş.

• Küçük haritalarda 64 kişi piyade savaşı yapınca kargaşa çok oluyor.ben dün 32 kişilik maplarda oynadım.baya keyifliydi.sonra 64 lük haritalara geçtim.vuran vurana.sayı baya önemli oluyor maplerde.

• Kaplamalar vs bf4 ten çok daha güzel olmuş ama oyun bana hiç iyi gelmedi. Bence Bf4 eline su dökemez Malesef. Öldüğünüzü vs anlamıyorsunuz, zamanla düzelir ama daha çok cod sevenlere hitap eden bir oyun olmuş gibi geldi bana.
  • -Araç dinamikleri acil update istiyor bu kadar kötü araç mekaniklerini 2.sınıf bir firmanın PC'de 10bin tane zor satacak yarış oyununda bile bulamazsınız.

-(Multi) BF4'den kötü grafiklere rağmen deli gibi AA eksiği var 900p olması tamamen saçmalık 60fps hak getire 40-45 catışma anında bu konsolun gücüne bu hali beceriksizlik.

-Single 30fps sabit olduğu için yağ gibi akıyor ve AA eksiği yok animasyonlar,kaplamalar güzel.

-Maplarde BF4 kalitesi yok çöl haritası dışındakileri beğenmedim.

-Vuruş hissi güzel lakin time to kill bana kısa geldi BF4'den daha az sanırım.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Single 60 sabit olmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

-Araç dinamikleri acil update istiyor bu kadar kötü araç mekaniklerini 2.sınıf bir firmanın PC'de 10bin tane zor satacak yarış oyununda bile bulamazsınız.

-(Multi) BF4'den kötü grafiklere rağmen deli gibi AA eksiği var 900p olması tamamen saçmalık 60fps hak getire 40-45 catışma anında bu konsolun gücüne bu hali beceriksizlik.

-Single 30fps sabit olduğu için yağ gibi akıyor ve AA eksiği yok animasyonlar,kaplamalar güzel.

-Maplarde BF4 kalitesi yok çöl haritası dışındakileri beğenmedim.

-Vuruş hissi güzel lakin time to kill bana kısa geldi BF4'den daha az sanırım.

Single 30 fps değil, cutscenelar 30 fps
  • Oyunun single player moduna bakamadım multi player oynamaktan :D . Gerçekten sürekli bir aksiyon var oyunda ama doğar doğmaz ölmek o kadar can sıkıyor ki belli bir süre sonra sinir krizine giriyorsun. Dün tdm attım resmen curcuna gibi ve her an ölme ihtimali yüksek. Bence en iyi mod heist ve Bloodmoney çünkü amaç var bu modlarda çatışmalar belli bir mesafe arasında oluyor o yüzden kargaşa ve cümbüş yok.
  • Ya arkadaşlar bu oyunda ölmek daha mı kolay ? Adamla aynı anda görüyoruz birbirimizi ama sanki adam bana tek atıyor, 2. mermide ölmüş oluyorum. Var mı benim gibi düşünen acaba ?
  • cembu1991 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı düşünüyoruz merak etme. Belden yukarı vuruşlarda sanki ölme ihtimali daha yüksek gibi geldi bana da. Dün mesela .44 magnum la öyle bir an oldu ki adamla karşı karşıya geldi adam tarıyor ama ölmedim ben sadece göğsüne sıktım tek mermide gitti adam. Gerçi silahtan da kaynaklanıyor mu onu da bilmiyorum açıkcası
  • Arkadaşlar oyunu last of us taki gibi ayarlardan 30 fps kitleyebiliyormuyuz acaba ?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.