Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schlotzsky's.^^

Xbox one'im var. Premium ve deluxe edition aldim, kuzenlede kardeşlik yaptik hem premium'daki ozellikleri hemde deluxe edition'daki silahlari herseyi kullanabiliyor. Ama ps bilmiyorum malesef...

sağolun hocam ben zaten endonezyadan alıp sadece kendim kullancam ama başka ülkenin psn inde değil devamlı kullandığım hesapta kullanabilirmiyim onun için soruyorum daha nce alanlar vardı diye hatırlıyorum 2 kişi kardeşlikle onlarda cevap verirlerse sevinirim
  • arkadaşlar laser mine ile 5 kill almama gerekiyor mp oyunlarda becerikli değilim trophy açmama için lazim bu 5 kill yardım edicekvarsa pm den ulaşsın
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master3v5 -- 3 Mayıs 2018; 23:37:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blood money oynarken polis modunda sürekli rezil oluyoruz, hırsızken de rezil ediyoruz. 1 bucuk aydır bu trend hiç değişmedi, kimlerle oynarsam oynayım hep aynı. Sadece benim başıma mı geliyor bu acaba ? Yoksa hırsızların silahları daha mı iyi ?

Bu arada oyunun bazı haritaları bf4 ten daha iyi-zevkli bence. Ama mesela o marketin olduğu küçük harita tam bir keşmekeş, hiç bir CoD oyunu bile bu kadar sıkışık değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 2 Temmuz 2015; 23:47:44 >
  • Hızlı para kazanma ve ucuz yollu nerden alınır buyrun

• oyunu aldım ps4 de isteyen eklesin:superasit
  • Elimde us hesap primary olarak btf hardline premium var season pass olarak almayı düşünenler pm den görüşelim.
  • 15 tane marksman coins almam lazım(250 metre ve uzağından headshot atmak)karşılığında istediğiniz yapılır.

• Şu anki community missionu tamamlamis olmam gerekiyo 99 kill al diyordu 110 civari kill aldim fakat battlelogda ilerleme gözükmüyor sıkıntı olur mu tekrar yapmam gerekiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragonDogan

15 tane marksman coins almam lazım(250 metre ve uzağından headshot atmak)karşılığında istediğiniz yapılır.

Mesaj tarihi eski ama isterseniz yardımcı olabilirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_ress

quote:

Orijinalden alıntı: DragonDogan

15 tane marksman coins almam lazım(250 metre ve uzağından headshot atmak)karşılığında istediğiniz yapılır.

Mesaj tarihi eski ama isterseniz yardımcı olabilirim...

Hocam çoktan bitirdim :)

• .300 knockout açmak için gereken 5 laser tripmine kill tek oyunda mı 5 kill almak gerekiyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

.300 knockout açmak için gereken 5 laser tripmine kill tek oyunda mı 5 kill almak gerekiyo?

Hayır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600mb'lık yama geldi, hala Criminal Activity DLC'sindeki gereksiz derecede saçma trophyleri düzeltmediler. Hangi kafayla yapıyorlar bu oyunları anlamak mümkün değil.

Terkedilmeye yüz tutmuş bir oyuna nasıl 40bin adam öldürme trophysi koyarsın? BF3'ü 150 saat oynadım 15bin adam ancak öldürmüşümdür.

Visceral'dan cacık olmaz.

• beyler bir şey sorucam. bende hardline var. 34.seviyedeyim. bu oyunu takaslasam daha sonra başka bir hardline oyunu alsam, online'da kaldığım 34.seviyeden mi devam ederim? yoksa 1.rütbeden mi?
  • Arkadaşlar tr psn den kardeşlik ile premium almak isteyen ulaşsın. + beraber oynamak isteyen veyr assigment yapmak isteyenler eklesin : Pinkman060

• Sa. .300knockout sniper için 10kez 4tier açmam gerek yardım edebilecek olan varsa yardımcı olsun

• Selam, daha önce herhangi bir bf oyunu oynamadım.
    Bf hardline'da da bf4'de olduğu gibi küçük-orta-büyük harita sdçenekleri var mı? Uçak vs yoktur diye düşünüyorum. Büyük haritalarve uçaklar var mı?

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.