Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahoonur

kardeş server seçimlerinden hotwire süz. en sondaki haritalarda genelde 4 yada 5 kişi oyunda oluyor. onlara gir. kimse kimseyi öldürmüyo. boostlardan da varsa %100 yada %50 reputation kullanırsan daha hızlı perk açarsın. sürekli arabayla birbirinizi öldürmeden tur atın. kolaylıkla açarsın silahı

Kardesim aynen dedigini yaptim 5 oyunda 4 perkide actim ama silah acilmadi.bu yaotigim dogru degil mi.dogruysa baska birseyi eksik yaptim ki yaptigima inanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zugu kullanıcısına yanıt
    dostum ezbere iş yapma. önce ne eksiğin var onları tespit et. assignments sekmesine gir.
    PROFESSIONAL ASSIGNMENT 1 üzerine gel = Sniper Rifle kills0 / 10 , Laser Tripmine kills0 / 5 bunları tamamladıktan sonra PROFESSIONAL ASSIGNMENT 2 açılacak.
    PROFESSIONAL ASSIGNMENT 2 üzerine gel = Sniper Rifle kills0 / 25 , Camera Coins0 / 5 bunları tamamladıktan sonra PROFESSIONAL MASTERY ASSIGNMENT açılacak.
    Bende 1 ve 2 tamamlanmamış olduğu için mastery de neler istediğini göremiyorum. ama sen ilk 2 assig. açtıysan mastery de ne istediğini görürsün. ha dersinki ben onu da açtım kardeş. ozaman son olarak SYNDICATE ASSIGNMENTS sekmesinden PROFESSIONAL SYNDICATE üzerine gel. 3 tane kutucuk var. onları yerine getir. hangi aşamada olduğunu söylersen daha çok yardımcı olurum.

• Kardesim cok tesekkur ederim usenmemissin hayagi yazmissin allah razi olsun.aksam hepsini bir kontrol edeyim.seni yine rahatsiz edecegim.cok sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: zugu

Kardesim cok tesekkur ederim usenmemissin hayagi yazmissin allah razi olsun.aksam hepsini bir kontrol edeyim.seni yine rahatsiz edecegim.cok sagol

rica ederim ne demek
  • Arkadaşlar Online'da özellikle yeni spawn olduğumuz zaman sizde de kısa süreli fps düşmeleri oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 13 Mayıs 2015; 18:49:18 >
  • konuşmuyosun denmişti. Bende kaptım mikrofonu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Arkadaşlar Online'da özellikle yeni spawn olduğumuz zaman sizde de kısa süreli fps düşmeleri oluyor mu ?

Hayır

• Oyundan platinum alıp da bana yardım edebilecek birisi var mı acaba? (PS4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 22 Mayıs 2015; 14:40:20 >
  • Ben de BF 4 var . Bu oyun 100 lira cibarına düşmüş sizce almalı mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Ben de BF 4 var . Bu oyun 100 lira cibarına düşmüş sizce almalı mıyım ?

Cod seviyorsal al tabi

• ilk dlc ne zaman gelecek oyuna

• Herkese merhaba

300.knockout ' u açmak istiyorum.Fakat bu teknik terimlerden de birsey anlamiyorum.Yaş 36 zor tabi

Bu garibanın elinden tutup bu silahi almamda yardimci olacak bir arkadaş varmi acaba ??

Yardimci olacak arkadaşlara teşekkür ederim

Platform :ps4
    PSN: Direnen

Herkese iyi günler.

• WALDER FREY kullanıcısına yanıt
    Haziran'da ama tarihi belirsiz

• Arkadaslar merhaba.

bu camera coin nasil alinir biri anlatabilirmi?.

Cameralari yerlestiriyorum camp yapiyorum ama vermiyor.Adamlari öldürmeden once spotlamam mi gerekiyor.?? Dun butun gun yaptim ama olmadi.İlave olarak boost kullansam faydasi olirmu?

Harita ve ipucu söylerseniz cok sevinirim.

Saygilar...

• quote:

Orijinalden alıntı: EMOZEY

Arkadaslar merhaba.

Cameralari yerlestiriyorum camp yapiyorum ama vermiyor.Adamlari öldürmeden once spotlamam mi gerekiyor.?? Dun butun gun yaptim ama olmadi.İlave olarak boost kullansam faydasi olirmu?

Saygilar...

kardesim tdm moduna gir catismanin en yogun oldugu bölgelere camera koy takimdakiler oldursukce sen coini alacaksin

bu arada oyinda baya sydcinate asigment actim bitanesinde tek oyunda 4 sinifta 4 perkide acmami istiyo youtibda falan baktim yapabilecegimi zannetmiyorum zaman yetersiz bi yolunu bulan varsa alintilasin lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

quote:

Orijinalden alıntı: EMOZEY

Arkadaslar merhaba.

Saygilar...

kardesim tdm moduna gir catismanin en yogun oldugu bölgelere camera koy takimdakiler oldursukce sen coini alacaksin

bu arada oyinda baya sydcinate asigment actim bitanesinde tek oyunda 4 sinifta 4 perkide acmami istiyo youtibda falan baktim yapabilecegimi zannetmiyorum zaman yetersiz bi yolunu bulan varsa alintilasin lutfen

Cevabin icin tesekkur ederim.Eğer ps4 platformunda oynuyorsan yardimci olabilirim.Sakin bir servere karşılıkli girer tamamlarız seninkileri.

PSN: Direnen

• Recep %400 hotwire modları var. No kill ya da reputation boost yazıyor genelde. Bunlara gir 3-5 kişi oluyor, kimse kimse vurmuyor. Arada birkaç trol çıkıyor öldüremeye çalışan. Arabayla boş boş tur at, girmeden önce reputation boost ta aç bu şekilde yapabilirsin. 2000 ticket la başlıyor zaten oyun olur muhtemelen.Bir sınıfta yapınca suicide yap diğer sınıfa geç
  • ben hardline nımı satmak istiyorum hatta üstünde premiumda almıştım premumlu şekilde satabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

dostum ezbere iş yapma. önce ne eksiğin var onları tespit et. assignments sekmesine gir.
    PROFESSIONAL ASSIGNMENT 1 üzerine gel = Sniper Rifle kills0 / 10 , Laser Tripmine kills0 / 5 bunları tamamladıktan sonra PROFESSIONAL ASSIGNMENT 2 açılacak.
    PROFESSIONAL ASSIGNMENT 2 üzerine gel = Sniper Rifle kills0 / 25 , Camera Coins0 / 5 bunları tamamladıktan sonra PROFESSIONAL MASTERY ASSIGNMENT açılacak.
    Bende 1 ve 2 tamamlanmamış olduğu için mastery de neler istediğini göremiyorum. ama sen ilk 2 assig. açtıysan mastery de ne istediğini görürsün. ha dersinki ben onu da açtım kardeş. ozaman son olarak SYNDICATE ASSIGNMENTS sekmesinden PROFESSIONAL SYNDICATE üzerine gel. 3 tane kutucuk var. onları yerine getir. hangi aşamada olduğunu söylersen daha çok yardımcı olurum.

Hocam merhaba.
    1ve2.aşamaları tamamladım lakin Professional mastery assignment açılmadı.Eksik yaptığım birşey mi var diye geri dönüp bakıyorum ama hepsi tamam.Bu konu hakkında bir düşünceniz varmı?

Iyı günler...

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.