Bildirim
BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (59. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gorevleri var onlari tamamlamaniz gerekiyor.en zorlandığım camera coin göreviydi.genelde 4x veya 6x oynuyorum..bir de şöyle bir durum var kimi yerde scout elite daha iyi sniper icin tavsiye ederim..knockout yakin ve orta mesafe silahı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Navy SEALs
Gorevleri var onlari tamamlamaniz gerekiyor.en zorlandığım camera coin göreviydi.genelde 4x veya 6x oynuyorum..bir de şöyle bir durum var kimi yerde scout elite daha iyi sniper icin tavsiye ederim..knockout yakin ve orta mesafe silahı.
boyle tek atan sniper bf4'te sadece yerden alinabiliyordu. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dostum eline emeğine sağlık ama cidden müzik gitmemiş :)
Herkese selamlar. Konu sahibi konu ile ilgilenmiyor farkındasınızdır. EmreTurkoglu adlı üyemiz, konuyu devralmak için bir istekte bulundu. Konu sahibi ile görüşeceğim, rızası olur ise konuyu bu arkadaşa devredeceğiz.
Arkadaki müziği duyunca koptum yahu okumamıştım en alttaki notu.
Su 300knockout icin camera coins nasil halledilecek bilgisi olan paylasabilir mi?
Su sacma sapan spawn sistemi olmasi cok daha guzel olurdu.
beyler bi amerikan psn hesabım var içinde iki oyun var call of duty adw ve far cry 4 , hardlinela takas yapmak isteyen varsa bana özelden yazsın -
Hardline alsam mı almasam mı karar veremedim :( -
Şu oyuna b^k atanlar şimdi nerelerde bırakın oynayanlar nerede ben bu oyunu önce sevmedim sonra sevdim ve lütfen bu başlığı açan insan icerik guncellerse iyi olur yoksa bebeler gibi bende hemen ana konu açmaya çalışırım.
Arkadaşlar oyunu bekledim çıktı ve almaya karar verdim, oyun çıkmadan önce adamlar oyuna o kadar sövüyorlardı ki soğuttular oyundan. Neyse en son karar verdim aldım oyunu bir aydır oynuyorum. Senaryo diğer bflere göre mükemmel olmuş ve online birkaç eksiklik dışında çok güzel olmuş. Oyunu oynamayanlar oynayanlardan daha çok yorum yapıyor arkadaş.
Oyunun multiplayerini bugun 1 saat kadar oynadim 6 levela geldim. Bence bfnin atmosferine sahip bir oyun olmamis. Oynadiginizda sanki farkli bir oyun gibi geliyor. 1 saatlik tecrubeme gore ben keyif aldim. Diger bf oyunlarina gore oldurmek ve olmek daha kolay olmus gibi. Ve de baya mod varmis oyunda. Ama tabi sadece conquest modunu oynayabildim daha. Digerlerini de deneyecegim en kisa zamanda.
Dh de clan falan varsa katilmak isterim eski bf oyuncusuyum fena oynamam.
-
beyler ps3 de ya da ps 4 de online girebilen varmı ? bugün psn e bağlı olmama rağmen online a giremiyorum you must be signed in to psn hatası verip duruyor başına gelen varmı ? -
-
Tesekkur ederim..camera coins icin tdm ye gir harita olarak bank job u sec ondan sonraki harita ufak orada yapabilirsin.sonra çık tekrar banka job sonra diger harita seklinde..doğduğun gibi hemen yerleştir.yapabilirsin zor degil.kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Navy SEALs
Tesekkur ederim..camera coins icin tdm ye gir harita olarak bank job u sec ondan sonraki harita ufak orada yapabilirsin.sonra çık tekrar banka job sonra diger harita seklinde..doğduğun gibi hemen yerleştir.yapabilirsin zor degil.kolay gelsin.
Eyvallah dostum.
Oyun kaç saat sürüyor arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X