Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Navy SEALs

.300 knockout izleyebilirsiniz beyler.

Video size ait sanırım?
  • Navy SEALs kullanıcısına yanıt
    Knockout oynamam sayesinde bf4 teki sniper kullanışım gelişti orada da başladım oynamaya. Knockout ve mac 10, ayrılmaz ikili.
    Ama tbag olmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen oynayan benim..

• quote:

Aynen oynayan benim..

Her adam vurduğunuzda cins cins hareket çekmenizden anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Aynen oynayan benim..

Sende o adamlar gibi yatarak oynarsan sana da yaparim..her adama yapilir mi..

• quote:

quote:

quote:

Aynen oynayan benim..

Aynı yerde 5sn kalacak kadar bile sabrım yoktur şu oyunda.Ama battlefield gibi bir oyunda da campleyen kimseyi suçlayamazsın.

Hepsini geçtim araç içindeki adamı vurup hareket çekmişsin,koşan adamı vurup yine hareket çekmişsin.

Yapılacak hiçbir şey senin yaptıgın kadar rezilce değil.Gerçekten senin adına ben utanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen oynayan benim..

Aynı yerde 5sn kalacak kadar bile sabrım yoktur şu oyunda.Ama battlefield gibi bir oyunda da campleyen kimseyi suçlayamazsın.

Hepsini geçtim araç içindeki adamı vurup hareket çekmişsin,koşan adamı vurup yine hareket çekmişsin.

Yapılacak hiçbir şey senin yaptıgın kadar rezilce değil.Gerçekten senin adına ben utanıyorum.

O arabadaki adam o oyunda aliyor arabayi milleti ezerek öldüruyordu :) ezik anlayacağın..kosan adama yapmadim yaptiysam da vardir bir sebebi..yoksa delimiyim neden yapayim..o kosan adam simdi aklima geldi de raylarin oraya yatmis milleti yatarak öldürüyordu dikkat edersen direkt ona kosuyorum.

• Navy SEALs kullanıcısına yanıt
    Tbag asla tasvip etmediğim sevmediğim bir harekettir. Centilmenlikten tamamen uzaktır. Bu hareketin hoşuma gitmedi hiç, açıkça söylemeliyim, ne yaparlarsa yapsınlar.

Ama sana burada yapılan sert eleştiriye usturuplu şekilde cevap vermeni de takdir ettim. Demek ki oyunun hararetinden uzaklaşınca daha mantıklı düşünüp hareket ediyorsun. Hep böyle olmanı dilerim.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Haklisin insan oyuna kaptirinca böyle hareketler yapabiliyor :) neyse kimseyi kirmayalim üzmeyelim de..bu arada paylasilan her videoyu izliyorum herkese iyi oyunlar.

• Selamlar, ufak bir sorum var, yardımcı olursanız sevinirim, oyunu digital olarak psnden aldım, mantığını araştıramadığım kardeşlik sistemi ile yakın arkadaşlarımdan biri oyunu benim hesabım üzerinden farklı bir konsola yüklediğinde online olarak ikimizde oyunu aynı anda oynayabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AEtyemez

Selamlar, ufak bir sorum var, yardımcı olursanız sevinirim, oyunu digital olarak psnden aldım, mantığını araştıramadığım kardeşlik sistemi ile yakın arkadaşlarımdan biri oyunu benim hesabım üzerinden farklı bir konsola yüklediğinde online olarak ikimizde oyunu aynı anda oynayabilir miyiz ?

Oynarsiniz hocam.arkadasin seni hesabini makinasinda ana hesap yapip kendi hesabindan oynayabilir.sizde oyunu aldiginiz hesaptan oynarsiniz

• Beyler bu knockout sniper i için Professional syndicate görevi kaldı sadece. Bunun için camera coin lazımmış herhalde. Bu camera coin i en hızlı şekilde hangi mode da ve haritada kasa bilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Beyler bu knockout sniper i için Professional syndicate görevi kaldı sadece. Bunun için camera coin lazımmış herhalde. Bu camera coin i en hızlı şekilde hangi mode da ve haritada kasa bilirim?

CQ ama large olmasın çünkü çabuk bitiyor, bazıları TDM daha kolay diyor ama ben cq'te hemen açmıştım.
  • quote:

Beyler bu knockout sniper i için Professional syndicate görevi kaldı sadece. Bunun için camera coin lazımmış herhalde. Bu camera coin i en hızlı şekilde hangi mode da ve haritada kasa bilirim?

O camera coinsin ben :D objective boss varsa onu aç önce, blood money modunda yaparsın daha rahat, paraların olduğu giriş kapılarına koyarsan şansın artar ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

quote:

CQ ama large olmasın çünkü çabuk bitiyor, bazıları TDM daha kolay diyor ama ben cq'te hemen açmıştım.

Peki tavsıye ede blcegn bir harita varmı? Ve bu professional syndicate bir maç içinde 10 intel assist camera ile ve kaç adet trip mine kill istiyodu? Cevap(lar) için teşekkürler

• hardline için çok yorum yok sayfada, beğenmediniz mi oyunu?
  • yok güzelde her zamanki gibi eksikler var bi uptade şart bence daha tam oturmadı
    yanlız bir şey itiraf ediğim bf4 teki o atmosferi arıyorum yanlız oynanabirlilik hardline çok daha önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbNil -- 17 Nisan 2015; 16:29:21 >
  • Kötü işte itiraf efin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

Kötü işte itiraf efin :)

kotu degil fakat bf3 bf4le kiyaslanamaz kiyaslamak yanlis olur zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

Kötü işte itiraf efin :)

kırmak istemiyorum ama
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.