Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 konusu bulamadım da serverlar bomboş farklı saatlerde giriyorum arama yapıyorum 5/24 den fazla conquest zor bulunuyor geçen bi oyun kapalıydı ondan sonra böyle oldu doluya yakın server bulunmuyor sebebini bilen var mı yada ps4te de mi durum böyle acaba
  • Forumda oyuna niye ilgi yok anlamış değilim süper oyun bu arada hiç Türk görmedim yokmu bi kalan vs varsa katilmak isterim yaş 19 psn:ufkrkmz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yarım saat kadar önce bitirdim ve yorumum şöyle ;

Multisini 15 level'a kadar oynadım, keşfettim fakat sürekli bi tdm havası var oyunda. Tüm modları denedim hiçbirinde araçlar ön planda değil.Ayrıca oyunda hiç tank göremedim sadece helikopter ve transport arabalar var sanırım. Battlefield dediğimizde herkesin aklına gerçek bir savaş alanı geldiği için araçlar ön planda olmadan oyunu sevmem mümkün değil , ki birçoğunun bu yönde benimle aynı fikirde olduğuna eminim. Multiplayer için şunu söyleyeyim ; araçları aktif kullanmayı sevmeyen , sürekli piyade olarak takılmayı seven arkadaşlar için hardline'ı önerebilirim ama açıkladığım gibi önceki oyunları oynayan , o platformu , o gerçek savaş alanı hissini alan oyuncuların zaten bu oyunu seveceklerini düşünmüyorum.

Single player modu için söyleyeceklerim ise ; oyunun başları gerçekten çok sıkıcı , sürekli kanıt toplamaya çalışıyorsunuz bu da gayet sizi sıkıyor. Ama 3-4. chapterlara geldiğinizde yavaş yavaş tansiyon artmaya başlıyor ve oyun bitene kadar sürekli aksiyon içinde oluyorsunuz. Oyunun sonunu görünce de çok şaşırdım hiç öyle bir olay beklemiyordum , çok başarılı olmuş.

Maalesef multiplayer modu beni tatmin etmese de single player modunu kesinlikle herkese öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 26 Nisan 2015; 19:54:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Navy SEALs

.300 knockOut 2 izleyebilirsiniz..

Hocam madem sniper kullanıyosun bir sorum olcak;
    Ben de hardline oynamaya başladım ve genelde sniper olmaya çalışıyorum, sniper kullanırken aşağı yön tuşuna bastığımızda ekranın altında 200m-400m gibi şeyler çıkıyor nedir bunlar. Ben anlamadığımdan hep 0m olarak kullanıyorum.200 veya daha fazlasını yaparsak ne oluyor ne avantaj sağlıyor?

• ebascholl kullanıcısına yanıt
    O rakamlarin bu oyunda yani bu bf serisinde bir anlami yok gibi.he alir silahimi cikarim dağa oradan vurmaya calisirsan bilemem.0 da oynuyorum cok uzaktan vurmak istiyorsan o rakamlari degistirebilirsin mesafe ne kadar uzaksa rakamlar artiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

ps3 konusu bulamadım da serverlar bomboş farklı saatlerde giriyorum arama yapıyorum 5/24 den fazla conquest zor bulunuyor geçen bi oyun kapalıydı ondan sonra böyle oldu doluya yakın server bulunmuyor sebebini bilen var mı yada ps4te de mi durum böyle acaba

Sunucu arama kısmında özel arama seçenekleri aktif olmuş olabilir (Belirli bir mod veya belirli bir harita). Belirli bir bölgedeki sunucuları listelemiş olabilirsin. Diğer bir ihtimal de sunucu arama kısmı bozulmuş olabilir. Arada sırada BF4'te de oluyor. Ayrıca Hardline'ın PS3 sürümünde genel olarak oyuncu sayısı az. BF3'teki anlık oyuncu sayısı bile Hardline'dan fazla.
  • quote:

O rakamlarin bu oyunda yani bu bf serisinde bir anlami yok gibi.he alir silahimi cikarim dağa oradan vurmaya calisirsan bilemem.0 da oynuyorum cok uzaktan vurmak istiyorsan o rakamlari degistirebilirsin mesafe ne kadar uzaksa rakamlar artiyor.

Anlasildi silahin menziliyle alakali bir durum yani, sagolasin cevap icin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    Snıper olan 300.knockout almaya çalışıyorum ama baya zor anlaşılan.Youtube dan da bir video buldum ama çok teknik terim var anlamadım tabi.Yaş 36 biraz yabancıyız mevzulara :)

Konu ile alakalı yardım edecek arkadaşları bekliyorum.Psn ID : Direnen

Teşekkürler.

• Satış rakamları rezil.Eski nesilde ada yok gördüğüm kadarıyla arkadaşımdan,PC'de eh işte bulursun gene,XO'da güzel,PS4 en dolusu.Sanırım EA artık xbox cephesini bırakır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu sattım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebascholl

quote:

Anlasildi silahin menziliyle alakali bir durum yani, sagolasin cevap icin :)

Bf serisinde o 0 yazan yer metreyi belirliyor. Nişan aldığınızda üst tarafta rakibin kaç metre uzakta olduğunu gösterir o metreyi dürbünde ayarladığınız zaman adamın tam üzerine nişan alarak direk öldürebilirsin. Yani düşmanın üstüne nişan almaya uğraşmadan öldürebilirsin. Nerde kullanabilirim dersen dağa tepeye çıkan rakipleri ıskalamadan almana yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Oyunu yarım saat kadar önce bitirdim ve yorumum şöyle ;

Multisini 15 level'a kadar oynadım, keşfettim fakat sürekli bi tdm havası var oyunda. Tüm modları denedim hiçbirinde araçlar ön planda değil.Ayrıca oyunda hiç tank göremedim sadece helikopter ve transport arabalar var sanırım. Battlefield dediğimizde herkesin aklına gerçek bir savaş alanı geldiği için araçlar ön planda olmadan oyunu sevmem mümkün değil , ki birçoğunun bu yönde benimle aynı fikirde olduğuna eminim. Multiplayer için şunu söyleyeyim ; araçları aktif kullanmayı sevmeyen , sürekli piyade olarak takılmayı seven arkadaşlar için hardline'ı önerebilirim ama açıkladığım gibi önceki oyunları oynayan , o platformu , o gerçek savaş alanı hissini alan oyuncuların zaten bu oyunu seveceklerini düşünmüyorum.

Single player modu için söyleyeceklerim ise ; oyunun başları gerçekten çok sıkıcı , sürekli kanıt toplamaya çalışıyorsunuz bu da gayet sizi sıkıyor. Ama 3-4. chapterlara geldiğinizde yavaş yavaş tansiyon artmaya başlıyor ve oyun bitene kadar sürekli aksiyon içinde oluyorsunuz. Oyunun sonunu görünce de çok şaşırdım hiç öyle bir olay beklemiyordum , çok başarılı olmuş.

Maalesef multiplayer modu beni tatmin etmese de single player modunu kesinlikle herkese öneririm.

Oyun bildiğiniz üzere hırsız polis teması üzerine kurulu. Bu temada tank olması biraz saçma olur değil mi? Bu Çin ABD Rusya savaşı değil basit bir hırsız polis oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Oyunu yarım saat kadar önce bitirdim ve yorumum şöyle ;

Oyun bildiğiniz üzere hırsız polis teması üzerine kurulu. Bu temada tank olması biraz saçma olur değil mi? Bu Çin ABD Rusya savaşı değil basit bir hırsız polis oyunu.

Doğru diyorsunuz hocam tabiki öyle. Ama dediğim gibi battlefield serisine aykırı bir oyun olmuş. Battlefield denince akla tankların , uçakların , helikopterlerin ölümüne çarpışması geliyor.

• tanerq kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı, teşekkurler :)
  • Oyuna guncelleme geldi.maplar daha uzun sure oynaniyor, artik daha zevkli

• Oyunu sattım bf4 Premium alıcak inşallah canavar gibi

• Arkadaslar 300 knockout icin raputation haricinde herseyi yaptim.biri bana 10 oyunda 4 raputation nasil kaxanilacak anlatabilirmi.ben 4 oyunda 4 raputation aciyorum ama olmyor.bilen biri cevap versin kurban olayim.

Not:konu sahibi neden konuyla ilgilenmiyor?

• Battlefield hardline bölüm 2 episode 1 yorumlu oynayışım. İyi seyirler.

• zugu kullanıcısına yanıt
    kardeş server seçimlerinden hotwire süz. en sondaki haritalarda genelde 4 yada 5 kişi oyunda oluyor. onlara gir. kimse kimseyi öldürmüyo. boostlardan da varsa %100 yada %50 reputation kullanırsan daha hızlı perk açarsın. sürekli arabayla birbirinizi öldürmeden tur atın. kolaylıkla açarsın silahı
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.