Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hardline'ın 64 kişilik tdm sin den sonra dün Bf4 tdm açtım ortalık öyle sessiz geldiki anlatamam. Sanki haritada adam yok hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

ya şu syndicate açanlar bi açıklık getirebilirmi bu 10 tane gadged or weapon ne oluyor zaten birkaç tane silah anca var gadged desen oda az ne alıcaz hepsini komplemi alcaz

Merhaba, yanlış hatırlamıyorsam ps3 kullanıcısıydınız.

quote:

Oyunu ps3 te oynayan var mı acaba ?

Bf4'ün single playerını bitirmiştim, mp; ağır, temposuz ve zor gelmişti, CoD:Aw'yle devam etmiştim. Bu oyunu videolardan izlediğim kadarıyla Bf4'ten daha çok beğendim, seri bir fps olmuş. Mp Server sorunları da yok gibi deniyor. Ne dersiniz ps3'e alınır mı kardeşlikle 80 tl ye geliyor ? Ya da kutulu 2.el mi bekliyim ?

Ne dersiniz, oyun ps3 te alınır mı, grafikler falan nasıl ? (:

bf 4 ağır geldiyse buna göre sevebilirsiniz zaten ps3 de genelde haritalar çok dar cod tadında çoğu diğer bf lerdeki kadarda araç ağırlıklı değil infantry üzerine baya map da var araç olan haritalar bile zaten o kadar büyük değil.Grafiklerde değişen birşey yok bf 4 le aynı pek fazla bugda yok aslında oyuna sadece eski bf lere göre çizgiden saptığı için millet şikayet ediyor ama ben beğendim yani artık zamanı gelmişti böyle bir ara oyunun.Silahlar biraz az gibi geldi bide fazla kolay level atlanıyor premiumsuz bile 20 saatte 50lvl oldum

Anladım, teşekkürler. Bir denemek lazım ps3 ün son aaa fps lerinden biri. Hızlı oynanışla güzel olmuştur. Oyun digital olarak kaç gb bu arada ?

vallaha 15 gb diyordu ama biraz daha fazla istiyor.Fakat bugün biraz diğer bf lere göre input lag fark ettim sanki oyunda.

• Arkadaslar enforcer syndicate detaylı anlatırmısınız nasıl açıçam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorduklarımı mazur görün single oynamak istiyorum fakat episodes sekmesinden oyuna başladım polis görevinde yer alıyorum sanırım oynadığım single değil yardımcı olabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: engnavci

Sorduklarımı mazur görün single oynamak istiyorum fakat episodes sekmesinden oyuna başladım polis görevinde yer alıyorum sanırım oynadığım single değil yardımcı olabilir misiniz

Doğru başlamışsın sıkıntı yok ;)

• 15 resupply coins almak için ne kadar ammobox vermemiz lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cr4b

15 resupply coins almak için ne kadar ammobox vermemiz lazım

1 coins için 8 resupply bonusu alman lazım
    15*8: 120
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Hardline'ın 64 kişilik tdm sin den sonra dün Bf4 tdm açtım ortalık öyle sessiz geldiki anlatamam. Sanki haritada adam yok hiç.

Adam haklı

• Yaziklar olsun
    Oyunu yeni aldim lityle bird var diye
    Yalniz bad company 1 bf3 bf4 oynadim BF havasi gitmis cod havasina girmis oyun

Cod severler bayila bayila oynasinlar

BF oyunu malasef artik savas similasyon oyunu degil arcade cod havasina burunmus

BF sever olarak cok ama cok uzuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 12 Nisan 2015; 5:21:12 >
  • Beyler BF4'üm var zaten, sizce BF4'e premium mu almak mantıklı yoksa Hardline'ı mı almak? Premium derseniz, alabileceğim uygun fiyatlı neresi var? (PC için)
  • Anlamadınız gittiniz.Ana seri değil bu.Bir farklılık olsun diye yaptılar.Sonraki oyunlarda asker de olacak başka şeyler de...Her sene synı oyunu mu çıkarsın adamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreTurkoglu

Anlamadınız gittiniz.Ana seri değil bu.Bir farklılık olsun diye yaptılar.Sonraki oyunlarda asker de olacak başka şeyler de...Her sene synı oyunu mu çıkarsın adamlar.

Sevindim buna ama bu oyun ile hem cod hem bf fanlarina yonelik yapalim demisler para icin seriyi bozmuslar

• Bu video paylasma fetişi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 12 Nisan 2015; 10:18:50 >
  • Boostları nasıl kullanıyoruz

• zekeriya562562 kullanıcısına yanıt
    silah seçme ekranında R1 ile boost lara geliyorsun, oradan hangi boost çeşidi ile oynamak istiyorsan seçeceksin. kill için olanı vari, görev yaptığında olanı var, rep puanı arttıranı var squad için olanı var. Seçeceksin.

• .300 knockout izleyebilirsiniz beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

silah seçme ekranında R1 ile boost lara geliyorsun, oradan hangi boost çeşidi ile oynamak istiyorsan seçeceksin. kill için olanı vari, görev yaptığında olanı var, rep puanı arttıranı var squad için olanı var. Seçeceksin.

Normal xp boostu hangisi ?

• Hardline da bf4 teki gibi normal xp boostu yok. Boostlardan biri seçilmeli. Kill için olan veya objective için olan olursa en azından bf4 tekine benzer xp kazanlılır.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.