Şimdi Ara

'Battlefield:Hardline' Xbox One'da 1080p-60 FPS...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun Xbox One'da PS4'deki gibi ayni cözünürlük ve kare-saniye oraninda calisacakmis,onaylandi;

quote:

Visceral Games are working on the next entry in the Battlefield franchise which will be titled Hardline. Although different in theme than the main Battlefield series, it will still remain true to the roots that the the franchise is known. GamingBolt was able to get in touch with Ian Milham who is the Creative Director on Battlefield: Hardline at Visceral Games.

Battlefield Hardline is already confirmed to be running at 1080p and 60fps on the PlayStation 4, so where does that leave the Xbox One version? Ian confirmed to us, that ‘it should be the same.’

“If you look at the games that Visceral Games has made before, we have always strive for total parity between our platforms,” Ian explained. “Of course, the PC version, it will do whatever your PC can handle, and the PlayStation 3 and Xbox 360 versions will obviously not be as high res as compared to the PlayStation 4 and Xbox One version. But those two [PS4 and Xbox One] should be locked in together.”

http://gamingbolt.com/battlefield-hardline-will-run-at-1080p60fps-on-xbox-one

• Cozunurlugu hallederler AA kavgasi, karsilastirmasi baslar. Malum forumda ya kendisi ya ailesi Sony ve Microsoft hissedari olan cok uye var. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanliz "‘it should be the same.’ " yazmislar,sanirim bu tam olarak bir onaylama degil,Ingilizcesi iyi olanlar aydinlatirsa sevinirik
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Cozunurlugu hallederler AA kavgasi, karsilastirmasi baslar. Malum forumda ya kendisi ya ailesi Sony ve Microsoft hissedari olan cok uye var. :)

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Yanliz "‘it should be the same.’ " yazmislar,sanirim bu tam olarak bir onaylama degil,Ingilizcesi iyi olanlar aydinlatirsa sevinirik

Hocam Ian (galiba Visceral Games çalışanı) "Eğer visceral games in önceki oyunlarına bakarsanız, biz daima platformlar arası eşitlik için çaba göstermiştik" demiş. O nedenle "aynı olmalı" diyor yani onun için uğraşıyoruz demek istiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

quote:

Yanliz "‘it should be the same.’ " yazmislar,sanirim bu tam olarak bir onaylama degil,Ingilizcesi iyi olanlar aydinlatirsa sevinirik

Hocam Ian (galiba Visceral Games çalışanı) "Eğer visceral games in önceki oyunlarına bakarsanız, biz daima platformlar arası eşitlik için çaba göstermiştik" demiş. O nedenle "aynı olmalı" diyor yani onun için uğraşıyoruz demek istiyor :)

Sagolasin kardesim,sanirim tam olarak bir onaylama degilmis :) En azindan bu Kinect'e giden gereksiz güc kalkti simdi daha iyi olur..

• die.Rache kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam :) Bu arada XOne a yazılımsal olarak performans güncellemesi gelecekti sanırım o ne oldu? Bi bina yıkılma videosu göstermişlerdi önceki haliyle sonraki hali arasında baya fps farkı vardı.
  • @Sonic.Storm
    Hocam o Xbox Cloud(Azure) Demo videosuydu,henüz onun icin bir haber yok..Bu ay güncelleme geldi konsola ve Kinect'e ayrilan güc yapimcilara verildi :)

UFC'nin de ilk gün güncellemesi ile 1080p olacagi söyleniyor Xbox One'da,Destiny'de 1080p oldugu onaylandi,sanirim yapimcilarin baya islerine geldi bu..
  • quote:

@Sonic.Storm
    Hocam o Xbox Cloud(Azure) Demo videosuydu,henüz onun icin bir haber yok..Bu ay güncelleme geldi konsola ve Kinect'e ayrilan güc yapimcilara verildi :)

UFC'nin de ilk gün güncellemesi ile 1080p olacagi söyleniyor Xbox One'da,Destiny'de 1080p oldugu onaylandi,sanirim yapimcilarin baya islerine geldi bu..

Anladım hocam inşallah yakın zamanda gelir o da, ciddi performans artışı sağlayacak gibiydi. Kinect in çıkarılması da çok iyi oldu şahsen Kinect zorunluluğu yüzünden kesinlikle xone almam diyordum ama şimdi kinectsiz paketini düşünüyorum :)
  • PS4'de betasını oynuyorum fena olmamış. Gideri var her türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

PS4'de betasını oynuyorum fena olmamış. Gideri var her türlü.

BF4'den geçiş yapmaya gerek var mı sence?
  • BF4 sahibi olup bu oyuna para kaptıracak adamın vay haline. Benden zırnık çıkmaz bu oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Grafik aynı BF4 ile. Bence yok. Oyun dinamikleri aynı.
  • quote:

quote:

quote:

Luzumsuz ordusu eksilemeye devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Luzumsuz ordusu eksilemeye devam ediyor.

Anca yapabildikleri bu.

Sanada eksi basmış troller. Şimdi artılanırsın böyle yazdım ya bana inat.

• Orchid'e nedensizce bastım eksiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jellal Fernandes -- 12 Haziran 2014; 2:15:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.