Şimdi Ara

battlefield hayranı olarak battlefield hardline alınmalı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    battlefield hardline savaş boyutunu polis hırsız olarak yansıtmışlar
    oyun orjinal alınmaya değer mi?

• Türkiyeden değilde brazil proxy ile alınca kesin değer.

Ben kapalı betayı oynamıstım çok güzeldi şimdi yeni modlar getirmişler daha iyi olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki alınır ama şu an pahalı değmez, 60 tlnin altına düşsün alirim bende

• Oyun almayın neden diyeceksiniz oyun hacklendi sitelerde çalışan hackler satılıyor EA bf serisin korusa iyi olurdu
  • Casual oyuncuysan alınır fakat pahalı..

İnşallah bf4'de bf3 gibi bedava olur
  • battlefield 3 rus key olarak almıştım çok sıkıntı çekmiştim her patch den sonra dil değişikliği yapmak zorunda kalıyordum.
    168 tl oyun 160 tl premium bizi aşar fiyat olarak
  • Pahalı olmasa alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

battlefield 3 rus key olarak almıştım çok sıkıntı çekmiştim her patch den sonra dil değişikliği yapmak zorunda kalıyordum.
    168 tl oyun 160 tl premium bizi aşar fiyat olarak

Rus key ile brazil,mexico proxy aynı şey değil ben geçen sene mexico proxy ile bf4+premium aldım totalde ikisi 100 tlye geldi öyle yabancı dil değildi normal ingilizce

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Casual oyuncuysan alınır fakat pahalı..

İnşallah bf4'de bf3 gibi bedava olur

Töbe de buda hileci dolmasın..

• Hocam proxy ve rus key farklidir. Bende meksika proxy si ile aldim BF4'ü hic bir sikinti yok :)

Avril hocam Çin'de server durumu nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortalama fiyatlar 38-40 euro oyun cdkey satış yapan yerler

playstore 20 tl indirim ile bf4 oyunu 83 tl premium 70 tl almıştım.
    fiyatlar uçuk..
  • Kesinlikle alınır ama şuan değil, fiyatı çok fazla düşmesini bekliycez:)
  • Brezilya da Meksika'dan daha ucuz. Bugünkü kur ile 78 TL BF Hardline Standart Edition. Almak isteyen için en uygun Brezilya görünüyor şu an. Chrome da Hola eklentisi kurun. Ülkeyi brezilya seçin. Origin.com u açın. Üyeliğiniz ile giriş yapıp alış verişi tamamlayın. Sonra pc deki Orijin uygulamasını açıp oradan indirirsiniz. Bende daha önce Meksika dan 12 TL ye ek paketini almıştım BF4 'ün.
  • 5 dolara düşerse alırım
  • Brezilya Origin den almaya çalışınca BOACompra diye bir şey çıkıyor. Paypal da seçsek gene de çıkıyor. Brezilya Originden nasıl alış veriş yapacağız?
  • Oyunu Brezilya Originden 80 TL ye aldım. Şimdi yüklüyorum. BoaCompra biraz uğraştırdı. Paypal üzerinden almama rağmen kimlik, kredi kartının ön yüzü (üzerindeki rakamlar kapalı sadece isim ve kartın son 4 hanesi görünecek) ve fatura fotoğrafı istedi. Bende ehliyetimin ön yüzünün ve kartın önemli bilgilerini kağıtla kapatıp gerekli olan kısmının fotosunu çektim. Paypal sipariş detaylarınında ekran görüntüsü alıp telefon numaramı yazıp gelen maile cevap attım. Biraz uğraştırdılar ama sonunda ödemeyi onayladılar. Güvenlik amaçlı yapıyorlarmış bu uygulamayı. Neyse önemli olan sonuca ulaşmak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Belki alınır ama şu an pahalı değmez, 60 tlnin altına düşsün alirim bende

Aynen bende ucuzlayınca alacağım, MoH Advanced Warfigter gibi multiplayer'ı vasat olan bir oyun değil, incelemelere göre senaryo modu da güzelmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.