Şimdi Ara

Battlefield olmuş Battlefaild!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BC2 yi kutulu almıştım paramın son kuruşuna kadar hakkını vermişti. Hiç sorunsuz saatlerce günlerce aylarca oynadım. Ama BF3 için aynı şeyi diyemeyeceğim haketmiyor parasını adamlar "BOZUK" oyunu piyasaya sürmüşler bekleki yama ile düzeltsinler. CDkey alın Nuclear adlı arkadaştan hiç sorunsuz aldım. Tavsiye ederim. Ne yazikki oyunu kutulu yada cdkey olarak almak işin en kolay kısmı biraz inceleme yapmışsanız oyundan daha çok hatalarla ile ilgili yazılarla karşılaşırsız. Sıkı bir BF oyuncusuyum Bf2 Bc2 hepsini çok zevk alarak oynadım ama Bf 3 ile gördümki Bizim "battlefield" olmuş "battlefaild" kesinlikle kutulu almayın. Ben bu oyun için 700 liralık ekran kartı ve psu güncellemesi yaptım. Tamamen hayal kırıklığı içindeyim origin denen bu iğrenç şeyide hayatımızı soktuğu için Diceye sonsuz lanet. BC2 şimdiye kadar en zevk aldığım oyundu Ama olmamış BF3' ün adam gibi çalışması için bakalım kaç tane yama beklicez. O yamalarında geleceği yada sorunlarımızı çözeceğide belli değil. İyiki 42 tl verip standart cdkey almışım. Daha yeni ellerine kutulu oyunları geçen arkadaşlarada şimdiden kolay gelsin :D

Forumdaki bütün öneriler denenmiş ve çözüm olmamıştır. Çoğu arkadaşın olduğu gibi !!! Oyun bozuk! Bu kadar!!!

• Arkadaşım sakin ol öncelikle.

Sistemin nedir ? Sorunun nedir ?

Ben e6750 3.2 ghz + gtx460 da sorunsuz bir şekilde single bitirdim. En ufak sorun yoktu. Ha dersen single bende de sorunsuz sadece multi kısmında sorun var o zaman bir şey diyemem. Ama ben single kısmında hiç bir sorun görmedim. Optimizasyon mükemmel geldi bana single için tabi..

Sorunların neler bilmiyorum ama single da sorun var mı?
  • Amd phenom ii x4 955 3.2ghz
    Asus GTX560 ti
    4gb ram
    Psu-700w

Spde ultraya alınca takılmamasına rağmen ondada atıyordu.
    Sorun tabiki Sp değil MP... SP oynucak olsam Cdkey almazdım. :D

Saçma sapan yerlerde oyundan atması donması vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih227 -- 31 Ekim 2011; 22:28:46 >
  • + 1
  • hocam bfturk clanı uyesi olarak senin yasadıgın sorunları bizde yasadık.ama hepsinin cozumunu bulduk.bugunden itibaren ekran kartı update de geldi.suan high da cs oynar gibi hic sorunsuz oynuyoruz.bc 2 oyuncusuyum demissin.onda bundan daha buyuk sorunlar vardi.ilk yamada duzeldi.biraz sakin ol.gtx serisinin yaması cıkıcak bi kac gune kadar.
  • Şahsen ati 5850 ekran kartınla 1 hafta oyunu oynadım hiç oyundan atmadı, dün Asus gtx 580 directcuII aldım driver ını yükledim oyuna joinledim daha connecting aşamasında bf3 çalışmayı durdurdu hatası verdi, neyse ikinciye joinledim girdim bu seferde oyun sonunda win lost aşamasında oyun kitlendi kaldı. Bir iki oyunun birinde mutlaka kitlendi oyunun sonunda nedense. Sonra driver sweeper programı ile herşeyi güzelce silip tekrar ekran kartının driverinı yükledim sorun falan kalmadı gayet sorunsuz çalışıyor şuan oyun
    bence sizde bir deneyin driver ı uninstall edip sweeper ile kalan dll leri falan silip tekrar yükleyin belki bir yardımı dokunur
  • sakin olmakta fayda var herkes başlarda bu sorunları yaşadı ben ilk 2 gün oynayamadım neredeyse her harita değişinde siyah ekran alıyordum oyun donuyordu vs bir şekilde çözdüm

hem oyunu daha oynamadan nasıl fail oluyor anlamadım gitti bir çok kişide bunu yazıyor oyunda sorun vardır pc de vardır ama bir oyunun iyi veya kötü olması böyle durumlara bağlanmaz bir çok kişi single player oynayıp oyuna kötü diyor veya başka oyunlarla karşılaştıyorlar o da ayrı bi komiklik :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediklerinin aynısı vardı..
    Yaptığım şeyler.
    -Ekran kartını baştan yükledim.
    -avast antivirüs bu oyunda sorun çıkarıyormuş battlelog forumlarına göre,onu sildim.
    -punkbuster sildim,manuel kendim indirip yükledim.

3gündür tüm modları sorunsuz oynuyorum,dün sadece bi hata verdi " the bf3.exe program played background then need be closed" diye,bilgisayarı kapatıp açtım telrar sorunsuz devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih227

BC2 yi kutulu almıştım paramın son kuruşuna kadar hakkını vermişti. Hiç sorunsuz saatlerce günlerce aylarca oynadım. Ama BF3 için aynı şeyi diyemeyeceğim haketmiyor parasını adamlar "BOZUK" oyunu piyasaya sürmüşler bekleki yama ile düzeltsinler. CDkey alın Nuclear adlı arkadaştan hiç sorunsuz aldım. Tavsiye ederim. Ne yazikki oyunu kutulu yada cdkey olarak almak işin en kolay kısmı biraz inceleme yapmışsanız oyundan daha çok hatalarla ile ilgili yazılarla karşılaşırsız. Sıkı bir BF oyuncusuyum Bf2 Bc2 hepsini çok zevk alarak oynadım ama Bf 3 ile gördümki Bizim "battlefield" olmuş "battlefaild" kesinlikle kutulu almayın. Ben bu oyun için 700 liralık ekran kartı ve psu güncellemesi yaptım. Tamamen hayal kırıklığı içindeyim origin denen bu iğrenç şeyide hayatımızı soktuğu için Diceye sonsuz lanet. BC2 şimdiye kadar en zevk aldığım oyundu Ama olmamış BF3' ün adam gibi çalışması için bakalım kaç tane yama beklicez. O yamalarında geleceği yada sorunlarımızı çözeceğide belli değil. İyiki 42 tl verip standart cdkey almışım. Daha yeni ellerine kutulu oyunları geçen arkadaşlarada şimdiden kolay gelsin :D

Forumdaki bütün öneriler denenmiş ve çözüm olmamıştır. Çoğu arkadaşın olduğu gibi !!! Oyun bozuk! Bu kadar!!!

BC2'yi ne zaman aldınız bilmiyorum, ama BC2 de çıktığı dönem en az 6 ay boyunca bizi aynı şekilde süründürmüştü. Serverlarda pinglerin gözükmemesi, 0 Health'i kalıp ölmeyen adamlar, headshot çektiğin halde canı gitmeyen adamlar, bıçakla arkadan ve yandan kesinlikle adam öldürememe vs. daha uzar gider bu bugların hepsi. Aslına bakarsan BC2 parasını kesinlikle hak etmedi, sen belli ki oyunu çıktıktan çok sonra almışsın.
    BC2'ye daha 1 ay önce ilk adam gibi patchi çıkarttılar, yani BF3 çıkmadan 2-3 hafta önce. DICE böyle bir firma.

Ayrıca oyun bozuk değil, tamamlanmamış. Her seferinde bitmemiş oyunu piyasaya sürüyorlar. COD'dan önce piyasaya sürelim de oyun daha çok satsın mantığıyla oyunu tamamlamadan piyasaya sürüyorlar, memnun olmayan en az 1-2 ay daha oynamasın. DICE bu sorunlara en erken 1 ay sonra patch çıkartır. Onda da sorunların yarısından azı çözülür, bir kısmında da önceki haline göre kısmen iyileşme olur.

Yalnız bu sefer oyunda daha çok donanım uyumluluğu konusunda problem var, BC2'de daha çok oyun içi buglar ağırlıktaydı. İlk 6-7 ay BC2 oynamak işkenceydi. BF3'te kilitlenme, düşme vb. sorun yaşamayanlar ve az yaşayanlar en azından oyundan zevk alarak oynayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 1 Kasım 2011; 12:13:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.