Şimdi Ara

BATTLEFİELD ONLİNE KONTROL SORUNU LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi sorum olucak BF4 te oynadım şuanda da BF4 HARDLİNE oynuyorum fakat Online da kontroller çok zor geliyor adamı vurana kadar beni 500 kere vuruyolar bakıyorum bazen vuran adam 5 level ama 1 saniyede öldürebiliyo beni Otomatik Aim yok oyunda nasıl bu kadar hızlı öldürebiliyorlar Adam 5 level yani uzun süre oynasa anlicam bilmediğimiz bir şey mi var acaba lütfen oynayan arkadaşlar yardımcı olursa.

• Kullandığın silaha bağlı olduğunu düşünüyorum. Mesela LMG tarzı bir silah atıyorum RPK-12 mi neydi o silah ACW-R silahına göre birazcık daha geç ateş eder her kurşunda. Bu sebepten dolayı olabilir.
  • Evet silahla biraz alakası var ama acayip fenalar ya nefes aldırmıyolar peki şey varmı bf4 te vardı bu Hep aynı level gruplarıyla oynuyorsunuz benim girdiğim oyunlarda hep 150 100 level adamlar var ben 3 level im böyle 10 level e kadar olanlar aynı server da oluyo mu bf4 te server browser dan filter dan yapabiliyoduk burda göremedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Level araması yok bf4te ama arama kısmına noob yazarsan daha çok acemi oyuncuların takıldığı sunucular listelenir oralarda daha çok zevk alırsın şimdi. Hızlı ölme konusuna gelirsek aek gibi bi silah saniyede 15 mermi atar zaten yakın mesafede gövdeye gelen 5 mermi seni öldürmeye yeter zamanla sende hızlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

Level araması yok bf4te ama arama kısmına noob yazarsan daha çok acemi oyuncuların takıldığı sunucular listelenir oralarda daha çok zevk alırsın şimdi. Hızlı ölme konusuna gelirsek aek gibi bi silah saniyede 15 mermi atar zaten yakın mesafede gövdeye gelen 5 mermi seni öldürmeye yeter zamanla sende hızlanırsın.

Anladım hocam biraz daha alıştım zaten kolay level atlamak için hangi tür oyunlara giriyim sizce ? Birde oyunda en iyi isabeti olan en iyi olan otomatik silah sizce hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

quote:

Level araması yok bf4te ama arama kısmına noob yazarsan daha çok acemi oyuncuların takıldığı sunucular listelenir oralarda daha çok zevk alırsın şimdi. Hızlı ölme konusuna gelirsek aek gibi bi silah saniyede 15 mermi atar zaten yakın mesafede gövdeye gelen 5 mermi seni öldürmeye yeter zamanla sende hızlanırsın.

Anladım hocam biraz daha alıştım zaten kolay level atlamak için hangi tür oyunlara giriyim sizce ? Birde oyunda en iyi isabeti olan en iyi olan otomatik silah sizce hangisi ?

Kolay level atlamak için exp boostları kullan tavsiyem conquest oynaman bayrak çeker puan alırsın hem araçlara ısınırsın. En iyi silah ise çoğu kişi için ace23. Az tepen yüksek hızlı ve isabetli bi silah çoğu oyuncunun favorisidir ama sadece assult sınıfı kullanabilir. Ak5c kullanabilirsin diğer sınıflarda az teper ama yavaştır.

• quote:

quote:

quote:

Kolay level atlamak için exp boostları kullan tavsiyem conquest oynaman bayrak çeker puan alırsın hem araçlara ısınırsın. En iyi silah ise çoğu kişi için ace23. Az tepen yüksek hızlı ve isabetli bi silah çoğu oyuncunun favorisidir ama sadece assult sınıfı kullanabilir. Ak5c kullanabilirsin diğer sınıflarda az teper ama yavaştır.

Çok teşekkür ederim hocam peki son bi sorum olucak syndicate i nasıl açıyoruz bazı silahlar ı açmak için onu istiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam peki son bi sorum olucak syndicate i nasıl açıyoruz bazı silahlar ı açmak için onu istiyor

''syndicate'' ne ki bu ilk defa duydum biraz daha açarsan yardımcı olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.