Şimdi Ara

Battlefield oynayanlarin baska oyunlar oynamamasi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda.Bende boyleyim valla.COD serisini Black Ops ile biraktim.Onun disinda pes ve dirt oynarim.Ama BF'ye basladiktan sonra ben diger oyunlari gormez oldum.Arkadaslarim da ayni sekilde.Sizce sebebi nedir ? Bence BF ile kapisacak tek oyun Crysis serisidir bu Dunya uzerinde.Bu ikili oynadiktan sonra diger oyunlari hesap makineleriyle mi yapiyor diyor insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de devamlı olarak başka bir oyuna girmiyorum da diğer oyunları küçümsediğimden değil. BF4'ü çok seviyorum ve genelde arkadaşlarla squad olarak takılıyoruz. Battlefield ağırlıklı youtube kanalım var, orası için de malzeme topluyorum. O yüzden kısıtlı zamanı başka bir oyuna yatırmak istemiyorum. Arada Far Cry gibi güzel single player oyunlar çıktığında oynuyorum yine.

Lakin Multiplayer olarak BF varken başka oyuna bakmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazochist -- 17 Kasım 2014; 18:52:20 >
  • Bf'den sonra başka oyunlar sarmıyor.Öncelik BF'de.Bf yanında arada Ets2 Fifa oynarım.
  • BFBC2 multisine girdikten iki hafta sonra BF3'ü aldım şimdi yeni sistem kuracağım artık en azından bf4'ün tüm paketleri yayınlanana kadar devam ederim :)
  • Son DLC final stand cikti cikacak hatta cikmista olabilir.Bence BF4 bizi 1-2 yil daha saglam goturur.Hardline beta oynadiktan sonra umudu kestim acikcasi.BF4 e devam

• Ben oynuyorum sahsen. Cs-go , fifa 15 ,lol ,heartstone bunlarin yanina su siralar tekrar wow donnmeyi bile dusunuyorum. Surekli tek oyun bayiyor beni.

• fps ve multiplayer olarak tribes ascend, cs go ve insurgency i bu aralar bf den çok oynuyorum
  • multiplayer çok sağlam
  • 3000 ticketlı bir maç nerden baksan 1 - 1.5 saat sürüyor, kalkamıyorsun başından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.