Şimdi Ara

Battlefield4 China Rising dlc ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben geçen gün internetten battlefield 4 china risin expansion pack(ps3) aldım.Oyun ambalajlı idi.İçerisinden 1 adet dlc kodu 1 adet premium deneme kodu çıktı.Oyunu kurdum multiplayera girdim sorunsuzdu.Ertisi gün dlcyi bi deniyim dedim.Talimatları okudum.Kodu girme yerine geldim kodu yazdım ve "Kod yanlıştır birkerz daha kontrol ediniz" yazısı geldi.Hem dlc hem premium kodu da yaptım aynı hatayı verdi.Bu işlerimi TR psn ile yapmayı denedim olmadı us ile de denedim olmadı, aca koddamı sorun var yoksa benim ps3' demi sorun var.Kodların süresi de geçmemiş. Kafayı yiyecem parayı çöpe mi atacam yani? Lütfen yardımcı olun arkadaşar cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim...

• Ambalajlı derken sıfır mı demek istediniz biraz daha açsanız ? Bir de oyunun üzerinde ne logoları var ?Fotoğraf cekerseniz güzel olur.
  • yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bir foto atarsanız ayrıntılı yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 11 Temmuz 2014; 16:57:58 >
  • Tamam arkadaslar foto cekip koyucam yardim icin tesekkur ederim simdiden ikinizede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar banada bi yardımlazım:)Şimdik Premium paket aldım içinde China rising- Dragon tets -Naval strike - ve Second assault vardı.Tek tek origin den donwload ettim fakat yanlislikla Second Assaultun yanindaki X basarak yüklemey iiptal etti ve artik Download kısmında Second Assault gözükmüyor indiremiyorum yani ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.