Bildirim
Battlefiled 4 - Favori silahlarınız - eklentileriniz - ve BF4 Jargonu (Resimli) (2. sayfa)
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
5 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cybernoid
Arkadaşlar bu ping ile sıkıntım var. 1.si zaten battlelog'da ping değerlerini göremiyorum, bunu nasıl düzeltirim. Farklı web tarayıcıları denedim, FF'yi güncelledim. Battlelog eklentisini kaldırıp yeniden kurdum, hiç bir faydası yok.
Göremediğim için rastgele giriyorum, bu seferde ping yüksek deyip atıyorlar. Ping'i düşürmenin yolu var mı?
Sadece Europe seçeneğini işaretlemeniz lazım. Vietnam, Rusya falan işe yaramaz serverlar. Pingi 90'dan aşağı serverlara girin max.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dediğim gibi Ping sürelerini göremiyorum ki 90 üstü mü altı mı bileyim!? Düzeltemedim, ki battlelog forumunda bu durumdan muzdarip bir çok kullanıcı varmış.
Ama öneriniz işe yarayabilir, sadece Avrupa seçtim şimdi. -
Hocam sizin oyundaki battlelog nickiniz nedir?
Eğer arkadaş kabul ederseniz elimden geldiğince beraber oynamaya çalışırım eski bir bf4 oyuncusuydum leveli bitirince bırakmıştım ancak düzgün oyun olmayınca yine bf 4 döndüm bıraktığımdan daha düzelmiş oyun yeni maplerde hoş grafiklere sahip.
Oyundaki performansınız incelemelerdeki gibi başarılı mı merak ediyorum. -
Valla ben sadece zevkine oynuyorum. Sürekli öldüreyim ve hiç ölmeyeyim gibi bir hırsım yok. Kill/Death oranıymış vs. hiç takılmıyorum, hırs yapmıyorum. Altı üstü oyun. 15 kez ölüyorsam 15 kez de vuruyorumdur :) Tabi gittikçe ustalaşıyoruz ama çok iyi bir oyuncuyum denemez. Tabi bunda çoklu oyunculu oyuna çok sonradan dahil olmamızın etkisi vardır. BF4 dünyasında eminim yarıdan çoğu BF2 vs. gibi bir geçmişten geliyordur. Ben o anlamda çok çaylağım :)
psygnosis bu arada nikim :) Ha bu isimde oyun tarihinden kalma. Amiga'da; Shadow Of The Beast, Agony gibi unutlmaz oyunları yapmış ulu firma :)
-
Aynen hocam oyun sonuçta k/d 5 olsa ne olacak ki değil mi önemli olan o anki kargaşadaki heyacanı yaşamak yoksa bir dağın tepesine kurulup bipoduda kurup önüne çıkanı taramakta var ancak ne derece oyun keyifli olur tartışılır yok mu var böyle oynayan tabi ki var oyun sonuçta:)
"New friends disabled by user"
Sanırım kabul etmiyorsunuz yada öyle ayarlanmış sağlık olsun hocam size iyi oyunlar dilerim. -
Vallahi o ayarın nerde olduğunu bile bilmiyorum :) Kabul etmek istemesem niki neden vereyim, nerden düzelteceğiz? Baktım, bulamadım Origin'de!? -
Normalde herhangi bir ayara gerek olmadan arkadaşlık isteği alıp/gönderme etkindir sadece sanırım bunun belli bir limiti var yani bir sayıdan sonrasını ekleyemiyoruz diye biliyorum çünkü bazı oyuncuları eklemek istediğimde karşı tarafın listesinin dolu olduğunu belirten bir uyarı beliriyordu.
Herhangi bir ayarı var mı doğrusu bende bilmiyorum kimi eklemek istersem ona istek göndermede buna benzer bir durum oluşmadığı için ayar gerektiriyor mu hiç bakmadım.
Düzeltince tekrar gönderirim hocam sorun değil.
-
dostum galiba metro ve locker haritalarında takılıyosun genellikle infantry seven bir tipe benziyosun önerim assault klasına geç ve ACE 23 kesinlikle dene onun haricinde aek972 ve m416 dene.MG4 zaten support klasında kraldır engineer'da AK5C ve MTAR21 üstüne tanımam.iyi oyunlar :) -
Aslında her tür haritayı oynuyorum. China Rising - Çöl haritası en sevdiğim. Caspian Border 2014 yine öyle. Ama dediğin gibi ve Metro ve Locker ayrı heyecan :) Genel tercihim hep Engineer. Ama özellikle bu 2 haritada Assault / Scar-H - Bulldog oynuyorum. Sağlık paketleri atmakta zevkliymiş, hem takımında ciddi ihtiyacı oluyor. MG4'ü alıp, bazan resmen dalıyorum düşmanın arasına; takıma biraz yol açmak için. Denk gelirse 10 kişiye yakın haklayabiliyorsunuz bir seferde.
Dediğin silahlarıda mutlaka deneyeceğim. Bu arada iflah olmaz bir RPG'ciyim. Tank ve helilere karşı etkin kullanabiliyorum. M2Slam yine vazgeçemediğim ekipman.
Bu ara jet öğrenmeye çalışıyorum. Test bölümünde 2-3 gündür takılıyorrum. Düşmeden, haritadan çıkmadan güzel döngüler atabiliyorum artık. Yerdeki hedefleride vurmayı başarıyorum. Ama tabi iş savaş ortamına gelince olay o kadar kolay değil.
Şu başkasının kamerasından izleme işini nasıl yapıyoruz. Özellikle hileciler ya da çok iyi oyuncuları izlemek için. Battlelog'da bulamadım yerini!?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cybernoid
Valla ben sadece zevkine oynuyorum. Sürekli öldüreyim ve hiç ölmeyeyim gibi bir hırsım yok. Kill/Death oranıymış vs. hiç takılmıyorum, hırs yapmıyorum. Altı üstü oyun. 15 kez ölüyorsam 15 kez de vuruyorumdur :) Tabi gittikçe ustalaşıyoruz ama çok iyi bir oyuncuyum denemez. Tabi bunda çoklu oyunculu oyuna çok sonradan dahil olmamızın etkisi vardır. BF4 dünyasında eminim yarıdan çoğu BF2 vs. gibi bir geçmişten geliyordur. Ben o anlamda çok çaylağım :)
psygnosis bu arada nikim :) Ha bu isimde oyun tarihinden kalma. Amiga'da; Shadow Of The Beast, Agony gibi unutlmaz oyunları yapmış ulu firma :)
drakan:order of the flame diye bir oyunu bitirmiştim çok eskiden.güzel bir oyundu.o oyun da bu yapımcıya aitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısın kesinlikle scar-h ve bulldog kullanmak yetenek ister özellikle ace 23 ve f2000 senin çok memnun eder.benim gibi infantry takılıyosan beraber oynayabiliriz aslında bu arada başkalarını izlemek istiyosan sv ye girmeden join server yerine altta spectator mode'a tıklayarak başkalarını izleyebilirsin :) -
Paylaşım için teşekkürler.
Çetin bir Bf4 ve 4 oyuncusu olarak ben de bir kaç öneride bulunabilirim.
Benim yakın-orta çatışmalar için favori silahım ACE 52 CQB'dır.
Uygun eklentilerle sağ sol-aşağı yukarı tepmesi en aza indirilip,yüksek damagesi ile oldukça can yakabilirsiniz.
AK5C'yi ve machine gunlardan LSat'ı uygun eklentilerle öneririm. -
Spectator modu ben mi göremiyorum yoksa kaldırılmış mı? Battlelog anasayfasını kurcaladım ama yok. Hangi menüde?
(ve diyelim oyunda bir hileci var. Oyundan çıkıp adamın nikini vs. girerek mi yapıyoruz bunu? Sıralama nedir?)
Her harita ya da sunucuda çıkmıyor anlaşılan. Bazı sunucularda görünüyor buton. Çözdüm
Piyade, Tank ağırlıklı. Arada Heli kullanıyorum ama çok fazla havada kalmam mümkün değil. Ama bir kaç can alıyoruz :)
Test bölümünde helileri gayet aktif kullanıyorum, her tür manevrayı, hedef vurmayı vs. çok kolaylıkla yapıyorum. Dalmalar, çıkmalar her tür atraksiyon var. Ancak oyuna girince sanki özellikle Viper ağırlaşıyor. O alet sanki yüzlerce tonlukmuş gibi bir ağır hareket etmeye başlıyor. Bu karşı tarafın kullandığı jammer vs. gibi ekipmanlardan mı oluyor!?
BFTurk sunucusunda çok takılıyorum, gelirseniz oynarız :)
http://www.battlefieldturk.com/stats/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 26 Ağustos 2014; 18:28:12 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X