Şimdi Ara

Battlefiled 4 - Klavye ve Fare ile kolay Jet kontrolü - Videolu anlatım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk anlatımım olduğu için hata varsa şimdiden kusura bakmayın. Fare ve klavye kullanarak en rahat JET nasıl kullanılır onu anlatmaya çalıştım. Klanımızın JET pilotu ben değilim; biri çok iyi olmak üzere topam 4 jet pilotumuz var zaten, ben boşluk olursa biniyorum. Bizim olayımız helikopter.

Ama iyi bir jet pilotu olmak için sürekli çalışıyorum. Videoda fare altlığı için quick demişim, aslında QCK idi ama açılımı quick midir onu bilmiyorum. Çağrışım yaptı demek ki.

İyi deyirler.

• peki gamepad ya da joystick le kullanmayı denediniz mi? mouse ile kullanmak imkansıza yakın olduğu için gamepad sipariş etmiştim 1 tane. onla çok rahat olduğunu söylediler. ama burnu yukarı kaldırmayı bir tuşa atamayı akıl edememiştim. kesinlikle deneyeceğim bugün. teşekkür ederim.
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    Logitech Extreme 3D Pro Joystick var ve denedim, ama pek başarılı olamadım. Belki uğraşsam çözerim ama şu yukardaki hali ile çok kolay. Özellikle test bölümünde oynayın ve ne kadar kolaylaştığını göreceksiniz.
  • Joystick bana da zor gibi geldi ama gamepad le daha rahat oldugunu duymustum. Xbox360 controller aldik bakalim. Ama klavyede bi tusa atamak cok mantıklı. Deneyecegim aksam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mantıklı en kısa zamanda deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de videoda söylememişim; örneğin sola keskin dönüş yapacağız, dönerken a + s + space yaparsanız uçak biraz daha yavaşlayacak ve dönüş açısı daha kısa olacak. Böylece çok daha keskin bir dönüş yaparsınız. Tabi hızı tamamen kesip düşürmeyin, eliniz alışır zaten kısa sürede.

Sonucu paylaşırsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 26 Ocak 2015; 14:11:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.