oyunu unlock etmekte problem yaşıyorum sizlere adım adım yaptıklarımı anlatayım ben mi yanlış yapıyorum acaba Amerikada ki bir arkadaşımın adresini vererek kendime bir adet us psn aldım,daha sonra girip oyunun demosunu indirdim oynadım 30 dk lık deneme bitince,ps store girdim oyunu satın aldım k.kartım ile ve 6kblık demoyu unlock eden dosyayı indirdim install ettim.oyunu açtım hala trial expired diyor.bir kaç kere daha 6kb lık dosyayı install ettim kapadım açtım falan hala aynı.bunun bir ayarı falan mı var ben beceremiyorum oyunu satın aldıktan sonra 3 adet mail geldi bunlar şöyle mail 1:PlayStation(R)Network Purchase Confirmation(ödeme onaylanması bekleniyo gibi bir mail) mail 2:Funds have been added to your wallet (bu mailde kart numaram ve kartımdan çekilen dolar tutarı yazıyor) mail 3:Your new EA Master Account is ready!(burdada mail adresim ile oyuna girebileceğim yazıyor)
bankami onay vermedi acaba kart sizinmi yoksa alilenizden birinin mi
sendeki demoyu sil, unlock satın aldığın hesapdan oyunun önce demosunu yükle, sonra unlock üzerine kur. sorun çözülecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: sercan_beser
bankami onay vermedi acaba kart sizinmi yoksa alilenizden birinin mi
kart benim kartım,oğlan bizim kız bizim yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: chakir
sendeki demoyu sil, unlock satın aldığın hesapdan oyunun önce demosunu yükle, sonra unlock üzerine kur. sorun çözülecektir.
hemen deniyorum
quote:
allah razı olsun teşekkür ederim
quote:
Ben geç kalmışım açıklamak için. Arkadaş gayet güzel bir şekilde belirtmiş.
Hayırlı olsun, iyi oyunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: luckyjackal
quote:
hayıırlı olsun,güle güle oyna, belki oyundada denk geliriz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: luckyjackal
quote:
hayıırlı olsun,güle güle oyna, belki oyundada denk geliriz
indiririm affetmem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme