Şimdi Ara

Battlefront hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Beni uzun sure idare edecek online oyun arıyorum ve battlefront kafama yattı. Oyunu amazondan getircem. Sorum deluxe edition ile standart sürümün farkı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.M. -- 29 Ocak 2016; 23:01:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben tavsiye etmiyorm dostm koşarak birbirini vuruyosun oyunda başkada bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

ben tavsiye etmiyorm dostm koşarak birbirini vuruyosun oyunda başkada bişey yok

Hocam oyunun gameplaylerini izledim hoşuma gitti adamlar star Wars atmosferini mükemmel uyarlamışlar. Sorum deluxe edition olayı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.M.

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

ben tavsiye etmiyorm dostm koşarak birbirini vuruyosun oyunda başkada bişey yok

Hocam oyunun gameplaylerini izledim hoşuma gitti adamlar star Wars atmosferini mükemmel uyarlamışlar. Sorum deluxe edition olayı nedir?

bizde gameplay e kanmıştık
  • sabaşlı bu oyun, sabaşa hazır mısın, uzay sabaşlarına ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanalidursun -- 30 Ocak 2016; 0:59:29 >
  • Dr.M. D kullanıcısına yanıt
    Oyun cok guzel ve cok akici grafikleride muhteşem dediginiz gibi star wars atmosferi ayni iyi yansitilmis star wars'uda seviyorsaniz bu oyunu cok seveceksiniz bundan supheniz olmasin deluxe ile standart arasinda pek fark yok onceden jakku moduna erisim vardi simdi herkese acildi zaten o onemi kalmadi 5 silah cesidi var oyunda rank olayi var belirli rank e gelince silahlarin kilitleri aciliyor bu surumde 5 cesit silahi belirli rank e gelmeden kullanalabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Oyun cok guzel ve cok akici grafikleride muhteşem dediginiz gibi star wars atmosferi ayni iyi yansitilmis star wars'uda seviyorsaniz bu oyunu cok seveceksiniz bundan supheniz olmasin deluxe ile standart arasinda pek fark yok onceden jakku moduna erisim vardi simdi herkese acildi zaten o onemi kalmadi 5 silah cesidi var oyunda rank olayi var belirli rank e gelince silahlarin kilitleri aciliyor bu surumde 5 cesit silahi belirli rank e gelmeden kullanalabiliyorsunuz

Çok sağol dostum yani tamamen para tuzağı.. Bu yapımcılar işlerini iyi biliyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.