Bildirim
Battlefront hakkında
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben tavsiye etmiyorm dostm koşarak birbirini vuruyosun oyunda başkada bişey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
ben tavsiye etmiyorm dostm koşarak birbirini vuruyosun oyunda başkada bişey yok
Hocam oyunun gameplaylerini izledim hoşuma gitti adamlar star Wars atmosferini mükemmel uyarlamışlar. Sorum deluxe edition olayı nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.M.
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
ben tavsiye etmiyorm dostm koşarak birbirini vuruyosun oyunda başkada bişey yok
Hocam oyunun gameplaylerini izledim hoşuma gitti adamlar star Wars atmosferini mükemmel uyarlamışlar. Sorum deluxe edition olayı nedir?
bizde gameplay e kanmıştık -
sabaşlı bu oyun, sabaşa hazır mısın, uzay sabaşlarına ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanalidursun -- 30 Ocak 2016; 0:59:29 > -
Oyun cok guzel ve cok akici grafikleride muhteşem dediginiz gibi star wars atmosferi ayni iyi yansitilmis star wars'uda seviyorsaniz bu oyunu cok seveceksiniz bundan supheniz olmasin deluxe ile standart arasinda pek fark yok onceden jakku moduna erisim vardi simdi herkese acildi zaten o onemi kalmadi 5 silah cesidi var oyunda rank olayi var belirli rank e gelince silahlarin kilitleri aciliyor bu surumde 5 cesit silahi belirli rank e gelmeden kullanalabiliyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MambaVino
Oyun cok guzel ve cok akici grafikleride muhteşem dediginiz gibi star wars atmosferi ayni iyi yansitilmis star wars'uda seviyorsaniz bu oyunu cok seveceksiniz bundan supheniz olmasin deluxe ile standart arasinda pek fark yok onceden jakku moduna erisim vardi simdi herkese acildi zaten o onemi kalmadi 5 silah cesidi var oyunda rank olayi var belirli rank e gelince silahlarin kilitleri aciliyor bu surumde 5 cesit silahi belirli rank e gelmeden kullanalabiliyorsunuz
Çok sağol dostum yani tamamen para tuzağı.. Bu yapımcılar işlerini iyi biliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X