Boş bi film gibi gelmedi bana yorumlar fazla ağır.
Uzay mekiği tasarımı ve yaratık zırhı bana direk haloyu anımsattı
rihanna yakışmamış
2012'nin belkide Batman ve The Avengers ile birlikle en merakla beklenen filmi "BATTLESHIP" Filmin Bütçesi 400 milyon dolara yakın.
quote:
Orijinalden alıntı: Komencheroo
2012'nin belkide Batman ve The Avengers ile birlikle en merakla beklenen filmi "BATTLESHIP" Filmin Bütçesi 400 milyon dolara yakın.
Lotr - The Hobbit part 1 i unutmayalım
Kesinlikle ve Kesinlikle Katılıyorum
quote:
200 milyon dolar filmin bütçesi
quote:
Orijinalden alıntı: M1A2Abrams
quote:
200 milyon dolar filmin bütçesi
200 Milyon Dolar
Karakter posterlerimizde geldiiii
Liam Neeson için bile izlenir.
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
quote:
Orijinalden alıntı: juna1986
filmden Rihanna Görüntüsü
Offff ya şuna bak 24 saat öyle dursa gene izlerim ya, allahım onu ne güzel yaratmış
Bu fotoğrafta kadından çok erkeğe benziyor Şimdi 1 milyonluk soru, bu yorumu yazarken bunun farkındamıydın
quote:
Orijinalden alıntı: !3!ack
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
quote:
Orijinalden alıntı: juna1986
filmden Rihanna Görüntüsü
Offff ya şuna bak 24 saat öyle dursa gene izlerim ya, allahım onu ne güzel yaratmış
Bu fotoğrafta kadından çok erkeğe benziyor Şimdi 1 milyonluk soru, bu yorumu yazarken bunun farkındamıydın
Onun rihanna olduğunun farkındayım hem neresi erkeğe benziyor ya
Fragmanı çok iyi çıksında izleriz
Gelecek Hafta Vizyonda
her yan rihanna dan daha güzel hatun kaynıyor, fizik desen bir garip kalça kocaman göğüs yok, yüz desen klasik melez amerikalı, biraz sokağa çıkın etrafınıza bakın, hepsini geçtim rihanna nın bakımı için aylık harcadığı para bu konuya yazan herkesin aylık gelirlerinin toplamından bile fazla olabilir, ortalama bir kadına her ay sıfır bmw 320d parası harcarsanız o kadın her türlü rihannadan güzel olur zaten, bu kadar abartmayın, hollywood taş hatun kaynıyor, rihanna için film izlenmez
filme gelirsek de klasik olarak amerika yine bizi kurtarıcak doğal olarak, bizde mevzu osmanlı olsun her türlü nasıl yedirilirse amerika da dünyayı kurtarsın nasılsa her türlü yedirilir dünyaya, ama en azından adamlar harcadıkları paranın hakkını veriyorlar, görsel olarak kaliteli olacağı kesin
Cok güzel Traileri filmde güzel olur insallah.
Hollywood bıkmadı aynı hikayeyi pişirip pişirip satmaktan. Görünen o ki alıcısı da bir o kadar fazla olacak. Gelsin paracıklar...
Not: Transformers, Battle LA, Super 8, War of the Worlds .....
Arkadaslar 2-3 gun once filmi izledim. Film yine klasik amerikan uzayli filmi. Yine dunyayi kurtariyorlar.
Yalniz bunu 2 gemi ile yapiyorlar. Filmin ses efektleri Transformers ile ayni diyebilirim. Liam Neeson var diye filme gittim, yalniz oda fazla gozukmuyor.
Yinede gidilebilir , keyfini cikarin.
Seviyorum bu tarz filmleri hele ki liam neeson varsa