Şimdi Ara

Battleship (2012) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
9.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın vizyonda. İmax'de izlemeyi düşünüyorum.
  • VİZYONDA
  • Evet beyler sinemaya gidenlerin yorumlarını alalım bizde ona göre gideriz Film bana çok buyuk hayal kırıklığı olacak gibi geliyor, umarım yanılıyorumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 20 Nisan 2012; 13:27:54 >
  • yorumları alalım aynen
  • Ben beğenmedim ama gittiğim için pişman değilim.Rihannayı izlemek keyifliydi,
  • Ben beğendim konu, ilerleyiş olarak diğer uzayli filmlerinden bir farki yok ama savaşin denizde gecmesi güzeldi. Sinemada izlemeye değer.
    Ekleme: film düblajliydi, seslendirmeleri pek beğenmedim. En büyük eksisi oydu bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 20 Nisan 2012; 22:22:40 >
  • Bugün akşam izledim filmi.
    Fragmanından zaten uzay filmi olduğu ve haliyle bol aksiyonlu bir film olacağı belliydi. Transformers gibi bol efektli bir şey bekliyordum zaten. Michael Bay olmayınca da her yerde patlamalar olmayacağı için biraz beklentim üstteydi.
    Film oldukça güzel ilerlyor. Bazı hikaye kısımlarında kopukluklar olsa da, kimi yerlerde senaryo saçmalasa da belli bir mantık çerçevesinde ilerliyor film. Kopukluk içeren kimi sahneler göze batıyor ama seyir zevkini çok etkilemiyor.
    Amerika'nın yine dünyayı kurtarması söz konusu. Gerçi bu kez Japonya ile güya koordineliler.
    Geçenlerde izlediğim John Carter'daki rolüyle Taylor Kitsch'in oyunculuğunu oldukça beğenmiştim, yine iyiydi. Liam Neeson faktörü filmi merak etmemde etkiliydi ama pek göremedik kendisini. Rihanna'dan çok bir şey beklemiyordum ama baya iyiydi oyunculukta. En azından sırıtmıyordu oyunculuğu.
    Gelelim efektlere. Görsel bir şov vardı resmen. Cidden çok iyiydi efektler ve sesler.
    Bazı sahnelerdeki komedi unsurları, ve filmin ikinci yarısındaki
    70 yıllık eski gemi ve mürettebatı
    gibi şeyler güzellik katmış bence filme. Bu açıdan da tamamen sert yapılı bir film değil de kimi yerlerde yumuşatılmış bir aksiyon filmi izlemiş oluruz.

Vel hasılı yaklaşık 2 saatinizi ve 1 sinema bileti ücretinizi bu filme verebilirsiniz. Evinizde çok iyi bir ev sinema sisteminiz yoksa bu efektleri sinemada görmenizi tavsiye ederim.

Dipnot:
    Filmin yukarıda spoiler içine aldığım kısmında çalan AC/DC'nin Thunderstruck'ı ile yeni tanıştım ve son bir kaç aydır favori müziklerimden birisi. Filmde karşıma gelince ilginç bir an oldu benim için, hiç beklemiyordum.
    http://www.youtube.com/watch?v=o018byLnMFM

Filme bir puan vermek gerekirse 6 bilemedin 7 alır 10 üstünden. Daha da yukarı çıkamaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Az önce geldim filmden bol gürültü bol boşluklar olan bir filmdi 10 üzerinden 6,
  • klasik amerikan yapımları işte herzaman ki gibi uzaylılar dünyaya saldırırlar ve onlarda 2-3 süper asker,1-2 gemiyle dünyayı kurtarırlar..

yavaş kurtarsınlar
  • BU TÜR FİLİMLERDEN NE BEKLEDİĞİNİZE BAĞLI OLARAK, KENDİ AÇIMDAN TATMİN EDİCİ EFEKT VE KURGU HAYAL GÜCÜ VARDI. BU KONUDA ADAMLARA BİRKEZ DAHA ŞAPKA ÇIKARTMAK LAZIM. 10/7 TEKNOLİJİYİ GAYET İYİ KULANMIŞLAR.O BAKIMDAN BOŞ FİLİMDEĞİL.. AMA MANTIK ARAMADIĞINIZ SÜRECE TABİİİ. :) 10 / 7 EFEKT ADINA. SEYREDİLİR ..
  • Hiçbir şey olmasa bile Liam Neeson için izlenir.
  • bol amerikan propagandası,vasat oyunculuklar klişe diyaloglar izlemek isteyen varsa izleyebilir.
  • Mantık hataları olmasa alırı 8/10 civarıydı.
    Kardeşim adam ta nerden geliyor ama bizim uyduyu görmeyip çarpıp düşüyor iletişim gemiler. Ya da kendi gezegenindekiler: lan arkadaş noldu bizim çocuklara şunlara bir gidip baksak mı acaba hiç ses soluk çıkmadı demiyorlar.
    Efektler ve ana konu(filmin adının geldiği oyun gibi) çok hoştu. Özellikle de Brooklyn Decker çok ama çok hoştu, hatta Rihanna bile sırıtmamıştı çok fazla. Yani ortalama bir izleyicinin bile rahatça görebildiği bu senaryo hatalarını neden düzeltmezler onu anlamıyorum. Gidip çok kurcalamadan izlerseniz parasının hakkını veren bir film...

• Film uzaylı istilasını anlatıyor, bazı arkadaşlar da mantık hatasından bahsediyor, konusu zaten mantıksızlık üzerine beyler.
  • Görsel efektler güzeldi.Gırgır şamata gayet yerindeydi cıvıklık yoktu.Mantık arıyorsanız filme gitmeyin.Mantıksızlıklar var tabiki...

Madem istila için geldin ne diye insanlar üzerinde zararlı-zararsız tespiti yapıyorsun? Testereli,kırbaçlı tekerler mükemmeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 22 Nisan 2012; 0:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Film uzaylı istilasını anlatıyor, bazı arkadaşlar da mantık hatasından bahsediyor, konusu zaten mantıksızlık üzerine beyler.

Senaryonun tutarlılığı hariç diğer her konuda(görsel efekt, oyuncu vb) eşit olan iki filmin beğeni derecesinin değişmesinden bahsediyorum. Transformers-1 ile bu filmi değerlendir. Ya da yeni gelecek olan prometheus ile de değerlendirebilirsin o çıkınca. Hikaye gerçeği yansıtmayabilir ama kendi içinde tutarlı olursa o derece de beğeni toplar. Tamam sürekli uzaylı istilası temalı filmler bazılarını sıkmış olabilir ama madem yapıyorsun ve çok para harcıyorsun, pek de harcama gerektirmeyen sadece biraz beyin fırtınası gerektiren işlerden kaçmak niye?
  • Güzele benziyor
  • Filmi daha izlemedim o yüzden onun hakkında konuşmuyorum ama film uzaylı istilasını anlatıyor içinde uzaylılar var diye mantık aramamız mı gerekiyor tabi ki arayacağız.
  • Uzaylı istilası mantıksızlık değil ki, olmayacağı ne malum. Mantıksızlık şu olabilir, 1-2 gemiyle kafadan 1000-2000 yıl ilerde bir teknolojiyi yenmek ve dünyayı kurtarmak Bilim-kurgu mantıksızlık değildir , hikaye ya da kurgu mantıksız olabilir. Filmi daha izlemedim görsel efektleri için gidebilirim bu filme
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.