< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlestar Galactica (2004-2009) (38. sayfa)
-
-
Yeni diziden haber yok mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanrı, tanrılar ,kader, vaazlar biraz sıksa da , kehanetler bazen senaryoyu çocuk piyesine çevirse de dizi favorilerim arasında en üst yerlerde.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Starbuck'ın babasıyla piyano çalma sahnesi ve notalardaki bir örüntü ile yaşanacak gezegeni bulması etkileyici sahneler arasındaydı. Dünyaya indiklerinde neandertal insanlarla karşılaştılar. Etimolojiye göre homosapiensin çıkış ve Neandertal insanın yok oluş sürecine uyup günümüze bağlaması fantastik bir dizi için oldukça güzel finaldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 26 Nisan 2023; 12:33:42 > -
Yeni mesaj görünce,acaba dizinin yeni versiyonu mu geliyor dedim.Ama yokmuş.
-
Zamanında soluksuz izlediğimiz 78 yapımı ile temelde aynı konu olsa da ciddi farklar var. Starbuck'ın farklı olmasına zor alıştım. Fakat bunu da beğendim tabi. Final güzeldi , anahtar müzik beni benden aldı. Şimdi dizi bitimiyle birlikte düşülen boşluğu doldurmak üzere başka diziye sıçrıyorum :)
-
BattlestarGalactica'nın bölümleri 1-2 film sitesinde TÜRKÇE DUBLAJ olarak var. Kendi bilgisayarıma nereden indirebilirim bilen var mı ?
-
İnternet download manageri deneyebilirisiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denedim ama indiremedim.
-
Battle Star Galactica 4 sezonun Türkçe Dublajı elinde olan var mı ?
Film sitelerinde izleyemiyorum İPAD da takılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 19 Eylül 2023; 12:40:38 > -
2. kez izliyorum. 2. sezon 18. bölümdeyim. İlk izleyişimde aşırı beğenmiştim. Şuan 2. izleyişimde ise ilk izleyişimde o kadar çok beğenmiş olmamı SAYISIZ sebepten ötürü kendime yakıştıramıyorum. Gerçekten abartısız sayarak bitirilemez.
Adamlar 1 haftada bir uçak inşa ettiler. Amerikan ordusu sayısız çalışan ve imkanla haftada bir f35 imal edebiliyor mudur bilmiyorum. Uçağa giydirecek çelik bulamadılar kapıdan içeri Helo girdi bilmem ne karışımı yapsanıza dedi ve bu dahiyane fikirle 12 kolonide kimsenin aklına gelmeyen hayalet uçağı imal etmiş oldu. Deriyi de 1 günde falan imal ettiler anasını satayım. Bu efsanevi uçak Cylonların kalbine kadar girdi çıkarken motor çalıştırarak çıktı ve bir allahın kulu bile fark etmedi.
1. sezonda içinde nükleer başlık olan bir uçakla cylon basestara kadar girip bombayı bırakıp çıktılar ama 2. sezonda saldırı planı esnasında "nükleer bombayı basitçe içeri bırakamayız çünkü basestar nükleer bombayı uzaktan tespit edebiliyor" dediler yoksa 2. sezondaki ilgili bölüm 10 saniyede biterdi.
Ve BSG saçmalıklarının bana göre en BAŞYAPITı. Saçmalıklar üstü saçmalık. Bu saçmalığın kendine has bir sayfası olmalı diğer saçmalıklarla karıştırılmamalı:
Bir çantaya nükleer bomba koyup elma teslim edermiş gibi bilimadamına yani Gaius'a teslim ettiler. BSG'nin içinde başıboş bir nükleer bomba ve bir allahın kulu da korumuyor. Şifresi dahi olmayan bir kapısı olup önünde bir adet dahi koruma bile olmayan bir odanın içinde öylece bırakıp girip çıkıp giriyorlar. O çanta dönüp dolaşıp Astral Queen'i havaya uçuracak ve bir Allah'ın kulu la olum nükleer başlık nerede lan diye sormayacak. Yahu bu basit bir bomba da değil bildiğin kitle imha silahı bu. Patladı mı ortalığı 56 ediyor.
Tek sorun saçmalıklar olsa sadece. Caprica sahnelerinde insanın içi bayılıyor. Helo Sharon sahnelerini izlemek düpedüz zulüm.
İlk izleyişimde 10/10 demiş en iyiler listeme koymuştum. Üni zamanıydı. Vizelere çalışmamak için kendi kendime bahane aramamın sonucuydu herhalde. 7/10 zor çalışır benden.
İyi şeyler yok mu tabi ki var. Akıl ve beyin aranmazsa bazı bölümler eğlenceli. Evet insan aklına hakaret ama eğlenceli. Gaius karakteri çok iyi ve oynayan oyuncu aşırı iyi taşıyor. Karakterin mizahi tandanslı yapısı beni çok eğlendirdi diyebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
31 yaşımdayım onca dizi izledim bitirdim Kara Thrace gibi bir kaşarı ne gördüm ne duydum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X