< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 24 Şubat 2020; 18:18:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlestar Galactica (2004-2009) (36. sayfa)
-
-
1978 versiyonunu bulamıyorum yardımcı olabilecek olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Offf dizinin boşluğundan kurtulamıyorum acaba yine mi başlasam yok mu buna alternatif bir şeyler? -
The Expanse
Teşekkür ederim. Bi göz atacağım, beğenirsem izlerim.
Arkadaşlar merhaba,
Son bölümde
Şu dizi gibi dizi çok az geldi be. Prime'da varmış, şuanda öğrendim. Bir kez de temiz görüntüyle çakacağım sanırım.
Şöyle bir göz attım da Prime'daki görüntünün zamunda edition'dan pek farkı yok sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 20 Ekim 2020; 23:35:5 >
-
Hala izlememiş dizi cahilleri varsa görüp de izlesin, unutmuş olan varsa hatırlasın gidip tekrar izlesin diye postladım sırf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 20 Ekim 2020; 23:57:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: QLBatiatusHala izlememiş dizi cahilleri varsa görüp de izlesin, unutmuş olan varsa hatırlasın gidip tekrar izlesin diye postladım sırf.
izleme sırası var bu hocam bu dünya için?
bu diziden önce izlememiz gereken başka bir film veya dizi mevcut mu? veya bu diziyi bitirdikten sonra...
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadizleme sırası var bu hocam bu dünya için?
bu diziden önce izlememiz gereken başka bir film veya dizi mevcut mu? veya bu diziyi bitirdikten sonra...
Alıntıları GösterÇok çer çöpü var. Onları saymıyorum. İlkin 2 bölümlük mini diziyle başlanıp sonrasında normal diziyle devam edebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: QLBatiatusÇok çer çöpü var. Onları saymıyorum. İlkin 2 bölümlük mini diziyle başlanıp sonrasında normal diziyle devam edebilirsiniz.
Alıntıları Gösterthanks
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Reis ilk bölümü izledim ama bağlanamadım normalde çok.severim uzay evrenini.
The expanse, star trek, star wars tarzı hepsini izledim ama bu dizide sürekliliği sağlayamadım.
Yani konunun ortasında diziye giriyor gibi çözemedim
quote:
Orijinalden alıntı: Mirtazo01Reis ilk bölümü izledim ama bağlanamadım normalde çok.severim uzay evrenini.
The expanse, star trek, star wars tarzı hepsini izledim ama bu dizide sürekliliği sağlayamadım.
Yani konunun ortasında diziye giriyor gibi çözemedim
Bazı insanlara hitap etmeyebiliyor bu dizi. Benim hayatımda izlediğim en iyi için 3 diziden biri ve muhtemelen de en iyisi. Mesela ben mini diziyi 1. sezonun ortasından sonra izlemiştim çünkü bir hikayenin arka planını merak edip sonradan öğrenmekten büyük haz alıyorum. Ancak siz anlayarak izlemeyi seviyorsanız mini diziyle başlayın. Ortadan girmiş gibiyseniz sebebi muhtemelen mini diziyi izlememiş olmanızdır.
Ve ek olarak bazı diziler onlardan keyif almanız için sizden sabır beklerler. BSG de bence öyle bir dizi. Bir bütün olarak bakıldığında bür sanat eseri gözümde. Üstelik zamanla oturarak büyük bir sürükleyiciliğe kavuşuyor.
Müthiş bir arka plan hikayesi, senaryo, kurgu, harika müzikler, iyi oyunculuklar, gerçekçilik, karakter gelişimleri, ve benim için vazgeçilmez iki özellik; gizem ve sürükleyicilik.
İlk sezon için sabretmenizi öneririm. Beğenmezseniz bırakırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 22 Ekim 2020; 23:31:42 >
-
Valla bi dizi canavarı olarak bu gece tekrar deneyeceğim.
Sonuçta uzay konulu bilim kurgu dizilerine bayılıyorum.
Mini diziyi bitirdim. İzledikçe hayranlığım artıyor. Gerçekten ilmik ilmik tasarlanmış bu dizi. İnsan tekrarladıkça değerini daha da çok anlıyor. Bu dizi gayet de beğenilmiş gayet de izlenilmiş zamanında, ama buna rağmen kesinlikle Underrated kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 23 Ekim 2020; 0:48:14 > -
1x9 'a geldim.
Ama bu kez bazı yerleri ilerletiyorum.
Başkasını bilemen ama ben hastasıyım şu dizinin. Çok ağır Spoiler:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Tüm dizi boyunca açık açık gözümüze sokmalarına rağmen dizinin teist yönünün ciddi olduğunu bir an dahi düşünmedim. Acaba bile demedim. Zan, gerçek dışı olarak aktardıklarını düşünmüştüm. Dizinin sonunda teizmi gerçek olarak aldıklarını öğrendiğimizde şok geçirmiştim şahsen. Ki dünya dizi tarihinde daha iyi bir dizi/film finali olduğuna inanmıyorum. 4 sezon boyunca bu kadar harika bir endingi hesaplayıp ayarlayabilmiş olmalarına hala hayret ediyorum. Gerçekten takdire şayan. 2x4
Çok ağır spoiler:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.İzledikçe yeni bir şeyleri fark ettiğim bu çok sevdiğim dizide bir şeyi daha fark ettim. 2x4'ün başında Galen'ın Cylon olduğunun ilk ipuçlarını harikaca yerleştirmişler. 1- Sahne Galen'ın terlemesiyle başlıyor. Terlediği gösteriliyor. Bu sahne Leoben'in 1. sezonda terlediği sahne üzerinden verilmiş bir ipucuna benziyor. 2- Sonrasında Albay Galen'ı Cylon olmakla suçladığında aynı durumu birebir yaşayan Boomer ve Doral'ın yaşadıklarının aynısını yaşıyor. Onlar gibi hayatını anlatarak Cylon olmadığını kanıtlamaya çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 4 Kasım 2020; 22:25:2 >
-
Keşke Koloninin yıkılman önceki filosunun gücünü ve heybetini görebileceğimiz bir spin off çekseler. Bunun dışında ilk cylon-koloni savaşından da bence müthiş bir spin off çıkardı.
Vay be 14 sene olmuş vay arkadaş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende uzun zamandır bekliyordum belki netflixe gelir de izlerim diye meğer prime da varmış dizi.Aynı zamanda bein connect te türkçe dublaj olarak var hangisinden izliyeceğime karar veremedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X