arkadslar ben bad company 2 yi bi ara oynadım cd den di galiba oyun en düsük detayda bile kasıyodu cunku 2 milyonluktu simdi alsam 10 milyonda veririm sorun degil korsanın en baba sı olursa sizce en yuksek detayda oynarmıyım ve y yuksek bence oynarım yani bi korsan oyunun da böle yapacagını düsünmedim
korsanın en babası değil oyunun orjinalinide alsan bilgisayar özelliklerin yetersizse en düşüktede kasar korsan veya orj. oyunla alakası yok onun
intel core 2 duo e 8400 işlemci 2 gb ddr2 1066mhz ram 1093 mhz o.c ettim bu arada işlemciyide 4.09 ghz o.c ettim ekran kartı hd 4850 toxıc bu oyunu full detayda oynabilirmiyim oynarım bence
arkadslar ben bi cevap istiyom plz bu sistemle intel core 2 duo e 8400 300.ghz 4.09ghz a o.c edildi 2 gb ddr2 1066 mhz 1093 mhz o.c edildi hd 4850 toxıc 512 mb sizce bu sistemle yuksek detayla oynuyabilirmiyim ya bi cevap hatta bi kaç cevap hiç fena olmaz
evet oynarsın problem olmaz.
Türkçeyi öğrenirsen oynayabilirsin dostum. Dediklerinin birinden bile birşey anlamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme