Şimdi Ara

Battlog a giremiyorum yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Origin e girebildiğim halde battlelog a giremiyorum aynı e posta ve şifreyle her şeyin doğru olduğuna eminim.Hatta forgot your password a tıklayıp sıfırladım gene giremiyorum.2 dk önce girebiliyordum.Önceden açılmış konulara baktım ve bir sonuç bulamadım lütfen yardım edin.Wrong e mail or password diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 8 Temmuz 2015; 15:10:38 >

• Sorun genel görünüyor, bence herhangi bir işlem ya da sıfırlama yapmayın. Origin'den ekli 2 arkadaşım ve forumdan bir kişi daha giremiyor (ben dahil)
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bekleyelim o zaman yapacak başka bir şey yok ben gene aynı parolaya sıfırladım zaten hiç bir sonuç alamayınca ve kabul etti ben de anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 8 Temmuz 2015; 15:23:59 >
  • Ben de giremiyorum format attığım için oyun silinmişti az önce kurdum origi'i. Origine giriyor fakat battlelog'a giremiyorum. Şifre de değiştirdim. Bakalım beklemedeyiz.
  • Malesef bekleyeceğiz galiba hep de bir sorun çıkıyor bir ara çok yüksek ping veriyordu oynanmaz hale geliyordu artık görünmez giriyorum o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 8 Temmuz 2015; 15:41:43 >
  • Ben de giremiyorum. Hesap çalınmıştır deyip korkudan şifremi unuttum'a tıkladım ama yeni şifreyle de giremiyorum. Genel sanırım.
  • molkoçoğlu sönmez diyorum başkada birşey demiyorum bendede aynı WRONG EMAIL OR PASSWORD hatası şifre felan değiştim aynı oyunu alalı 2 gün oldu:D
  • Ben de giremedim. Şifre sıfırlama linki de çalışmıyor
  • şifre sıfırlama ile alakası yok epostaya gelen linke tıkladığında 2 tane https// yapıyor onlardan noktasız olanı sil o zaman değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer179 -- 8 Temmuz 2015; 16:51:45 >
  • An itibariyle battlog a girebildim bütün serverler yeni yeni doluyor 1-2 kişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 8 Temmuz 2015; 17:39:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.