Şimdi Ara

Batuhan Cez Photography

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, forumda yeni oldugum icin resim yuklemeyi henuz ogrenmis degilim ama facebooktaki galerime goz atarsaniz sevinirim.
    https://www.facebook.com/batuhancezphotography

• siyah beyaza çok yüklenmişsin. siyah beyaz foto çekmek diğerlerine göre daha kolay gözüksede aslında gerçek kareyi bulmak çok zordur

genel olarak guzel ama
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjezz -- 19 Ekim 2012; 20:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

siyah beyaza çok yüklenmişsin. siyah beyaz foto çekmek diğerlerine göre daha kolay gözüksede aslında gerçek kareyi bulmak çok zordur

genel olarak guzel ama

Siyah Beyaz a karsi garip bir takıntım var biraz :) tesekkur ediyorum, renkli portrEler ve fotograflari daha yuklemedim sayfaya
  • ozaman siyah beyazda kendini geliştir dostum çok sıradan değil sıradaşı olma yönünde uğraş renklileri bekliyoruz
  • İçlerinde çarpıcı olan fotoğraflarda var. Tebrik ederim. İyi bir iş çıkarmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiLeLe

İçlerinde çarpıcı olan fotoğraflarda var. Tebrik ederim. İyi bir iş çıkarmışsınız.

Buzdağının görünen kısmı bunlar ;) çok teşekkür ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citizen (Burak Yavuzalp) Kimdir ?
    12 yıl önce açıldı
    SİR EYÜP B RACON 36
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğraftan para kazıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Fotoğraftan para kazıyormusunuz ?

hayır, yeni mezun oldum, askerliği aradan cikarip bir seyler kazanmaya baslarim belki, neden sordunuz?
  • Neden " Photograpyh " yazdığınızı merak ettimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Neden " Photograpyh " yazdığınızı merak ettimde

Evet onu yazmanın biraz iddialı bir iş oldugunu dusunenlerdenim ben de. boyle bir sayfayı acmadan once bir cok insanın fikrini aldim, biraz tereddutte kaldım. Ama acikcasi 5 yillik bir 'kendimi gelistirme süreci'nin ardindan, ve hayatımı fotograf dogrultusunda yoneltme kararını aldıktan sonra boyle bir sayfa acmanın bir seylere baslamak adina iyi bi sey oldugunu dusundum. Para kazanır mıyım kazanmaz mıyım bilmiyorum ama üretmeye devam edecegim kesin, cunku tek derdim bu, üretmek !

• bazıları gerçekten çok iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CROSSFİT

bazıları gerçekten çok iyi olmuş

çok teşekkürler
  • Belli ki çok gezen birisisiniz. Bu da sizi bi nebze 'sokak fotografcılıgı' na itmiş. Yani ne görseniz çekmişsiniz nerdeyse :) Haliyle cok fazla fotograf kirliligi oluşmus. Bazıları güzel ama onlarda arada kaynıyo dogal olarak. Benim dicegim fotograf yayınlarken daha seçici davranın, albümünüzdeki bütün fotograflar görülmeye deger olsun.

Ayrıca kullandıgınız makinadan mıdır bilmiyorum ama fotograflarda fazlaca noise var. Yinede ellerinize saglık
  • Facede değilde blog falan açıp orada paylaşsan bence daha güzel olur en azından daha geniş bir kitleye ve bunların anlayan kisilerle muhatap olursun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basarili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kazanılmadıgı halde facebookta xxx photography diye sayfa açıp fotoğraf eklemenin hiçbir mantığı yok bana göre
  • Renkli olanlar güzelmiş
  • renkler çok iyi kombine olmuş bravo
  • eline sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.