Şimdi Ara

Barış Özcan'ın chatine '31' floodlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
28.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar yayın yap, o kadar tercümanlık yap, aya inmek gibi önemli bir anı canlı canlı izle ve tercüme et millet için, gençlere"bakın genç arkadaşlar bizde de böyle olabilir" diyerek yol göstermeye çalış. İki velet gelsin bütün chatinin içine etsin. Üstelik aya 4. İnen ülke gibi çok önemli bir konu, sen bu fırsatı yıllar geçse de n*h bulursun, gelmişsin "osbir abi 31 eheieheu" diye geçiniyorsun. Adam chatte bakamadı adam akıllı. Sonradan geldi de herkes kendi neyse onu yazar falan dedi. Al abi al bak o yön vermeye çalıştığın gençliği gördün mü? Adam Amerika'dan hala Türkiye'yi düşünüyordu yayında birde ya"bizde yaparız ya" falan diye. Ayıp be.

Edit:Ya arkadaşlar burda konumuz Barış Özcan değil, başka birisine de yapılabilirdi bu, konumuz 31 yazan herifler, yoksa ha Barış Özcan'a yapmışlar ha x kişisine, ne fark eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 8 Eylül 2019; 16:13:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 31ciler üzerine alınıp muhalefete başlamış. 10 dakika sonra yine bu forumda, "eGiTİm LeS, bU uLkeDe yAsAnMaZ" diye sızlanmaya başlarlar. Patır putur, morqun sicirtmak gibi saçmalıkların yerine insanları okumaya araştırmaya yöneltmeye çalışan bir insana "biLiM iNsaNi mİ lEn o mEqA nE yaBmİs kİ" diye sallarsiniz anca. Herkes herkesi toplu taşıma kullanmaya teşvik ediyor ama kimse özel aracından inmiyor.
    1. Saygı göstermek zorundasın.

2. Adam sana ücretsiz çeviri yapıyor. Gençlere , insanlara vizyon vermeye çalışıyor. Ülkemiz gelişşin diye bir şeyler yapıyor ayrıca Türkiye ye dönmek istiyordu. Yazılanlar gerçekten moral bozucu aynısını bana yapılsa severim yapacağınız işi der kapatır giderim bu ülkeden bi severim olmaz derdim. Adam orada moralini bozmadan yayına devam etti.
  • Abilerle Maklube yemekten iyidir chate 31 yazmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllanmaz bu millet genci de yaşlısı da böyle.
  • Pardon da barış Özcan kim çok ciddi işler yapan bir bilim adamı mı? İsaac Newton un kayıp oğlu galiba

• heleloo H kullanıcısına yanıt
    saygı duyulması için bilim adamı mı olması gerekiyor?

• baya önemli işler yapıyomuş haaaa
    bir dahaki sefer haber edin de biz de atalım
  • whatif kullanıcısına yanıt
    Hocam önemli bir iş ya da değil, bizim millet akıllanmaz onu demek istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heleloo

Pardon da barış Özcan kim çok ciddi işler yapan bir bilim adamı mı? İsaac Newton un kayıp oğlu galiba
    benim ergen kardeşim, pardon da barış özcanın bilim adamı olup olmamasının adamın dert yakındığı konu ile uzaktan yakından alakası ne acaba? lütfen anlat ben bi korelasyon bulamadım çünkü.

• Eli şeyinde geçinen potansiyel tacizci tecavüzcü gençliğin yaptığı terbiyesizlik.

• 31ciler üzerine alınıp muhalefete başlamış. 10 dakika sonra yine bu forumda, "eGiTİm LeS, bU uLkeDe yAsAnMaZ" diye sızlanmaya başlarlar. Patır putur, morqun sicirtmak gibi saçmalıkların yerine insanları okumaya araştırmaya yöneltmeye çalışan bir insana "biLiM iNsaNi mİ lEn o mEqA nE yaBmİs kİ" diye sallarsiniz anca. Herkes herkesi toplu taşıma kullanmaya teşvik ediyor ama kimse özel aracından inmiyor.

• Kitap açmayı, googleda araştırma yapmayı, 2kelime ingilzce bilmeyenler ancak izler barış özcanı.
    Hiç şaşırtıcı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Fetöcü hakkında konu açıp durmayın.
  • Tamam güzel videolar çekiyor fakat bu adamda sonuçta parasının ekmeğinin peşinde bu kadar duyar kasmanın alemi yok.
  • Mayonnaisse kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sanki 31 yazmaları çok normalimiş gibi

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim millet akıllanmaz omu demek istedim

• Bu ergenlere kimse yaranamıyor ya,duyar kasıyormuş bilim adamımıymış,barış özcan kimmiş. Adamın hayattaki felsefesi boşluğu doldurmakdan öteye gidememiş,versen 2 tane koyunu otaramaz ama Barış Özcan kimmiş filozofmuymuş ,yok fetöcüymüş falan. Yazıkla sadece yazık.
  • Dakikada bir bende aynı şeyleri görüyorum.İlk tepkim bu oluyor.

Barış Özcan'ın chatine "31" floodlayanlar

• Kişinin normal kitlesi işte. Wikipedia'ya girip okuyup video yapıyor videonun tanesinden binlerce dolar kazanıyor.
    Adamı bir şey zannetmeyin. Yabancı content çalan adamın teki.

• bu adam fetöcü degil medya imamı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.