< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 8 Eylül 2019; 16:13:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 8 Eylül 2019; 16:13:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
saygı duyulması için bilim adamı mı olması gerekiyor?
|
Pardon da barış Özcan kim çok ciddi işler yapan bir bilim adamı mı? İsaac Newton un kayıp oğlu galiba
|
Abilerle Maklube yemekten iyidir chate 31 yazmak
|
Şu Fetöcü hakkında konu açıp durmayın.
|
31ciler üzerine alınıp muhalefete başlamış. 10 dakika sonra yine bu forumda, "eGiTİm LeS, bU uLkeDe yAsAnMaZ" diye sızlanmaya başlarlar. Patır putur, morqun sicirtmak gibi saçmalıkların yerine insanları okumaya araştırmaya yöneltmeye çalışan bir insana "biLiM iNsaNi mİ lEn o mEqA nE yaBmİs kİ" diye sallarsiniz anca. Herkes herkesi toplu taşıma kullanmaya teşvik ediyor ama kimse özel aracından inmiyor.
|
benim ergen kardeşim, pardon da barış özcanın bilim adamı olup olmamasının adamın dert yakındığı konu ile uzaktan yakından alakası ne acaba? lütfen anlat ben bi korelasyon bulamadım çünkü.
|
Kitap açmayı, googleda araştırma yapmayı, 2kelime ingilzce bilmeyenler ancak izler barış özcanı.
Hiç şaşırtıcı değil. |
1. Saygı göstermek zorundasın.
2. Adam sana ücretsiz çeviri yapıyor. Gençlere , insanlara vizyon vermeye çalışıyor. Ülkemiz gelişşin diye bir şeyler yapıyor ayrıca Türkiye ye dönmek istiyordu. Yazılanlar gerçekten moral bozucu aynısını bana yapılsa severim yapacağınız işi der kapatır giderim bu ülkeden bi severim olmaz derdim. Adam orada moralini bozmadan yayına devam etti. |
Bu ergenlere kimse yaranamıyor ya,duyar kasıyormuş bilim adamımıymış,barış özcan kimmiş. Adamın hayattaki felsefesi boşluğu doldurmakdan öteye gidememiş,versen 2 tane koyunu otaramaz ama Barış Özcan kimmiş filozofmuymuş ,yok fetöcüymüş falan. Yazıkla sadece yazık.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|