Şimdi Ara

Barış Özcan'ın chatine '31' floodlayanlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
28.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ortaokul, lise zamanında kim böyle ergenlikler yapmadı ki tutmuş bu çocukları yargılıyosunuz. potansiyel tecavüzcü diyen bile olmuş yazık
  • aklıma zamane ergen inci sözlük tayfası geldi.milleti salakça trolleyip sonra bununla övünürlerdi ve eğlenirlerdi.
    bence pek büyütülecek bir durum değil.birkaç ergenin yediği halt işte.saçmalıktan başka birşey değil.keşke olmasaydı tabi sonuçta ağız tadı kaçırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

hangi davet kanki ?https://eksisozluk.com/entry/93501245
    Fark eder mi? Adam sonuçta orada bulunmak için çaba göstermiş ve kabul edilmiş. Bizlere de TÜRKÇE yayın yapmış, sağolsun. Sen ve senin gibi vizyonsuz ekşi sivilcelilerine gel de anlat bunu. Avamlık kanınıza işlemiş sizin kankiştocum.
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    İki dergi OKUSAN bu adamın anlattıklarına kıçınla gülersin. Hahaha şaka gibi adam gitmek için çekiliş gibi her ABD vatandaşının yapabileceği şeye başvurmuş gitmiş. Şakşakçılık yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi küçümsemek gibi bir hastalığa sahibiz

• Barış Özcan gibi adamların böyle aptalca şeylere alınmasına üzüldüm aciklama yapmasına bile gerek yoktu belliki bı yerden gruplasip gelmişler yoksa bu adamı takip edenler böyle şeyler yazmazlar çocuk kitlesi yok adamin

• Yeni neslin ağzı maalesef çok bozuk. Gençler küfür etmeyi marifet sanıyor. Toplumun ahlakı-terbiyesi zaten topluca çöktü neredeyse.

Ben yatılı erkek lisesinde okudum. Orada "bile" söylemeye utandığım küfürleri, oğlumun ilkolundaki kızlar gayet rahat söylüyorlardı.

Sadece çocuklar da değil, şu anda küfür küçük büyük herkesin ağzında. Kişisel kültürsüzlükten devlet yönetimine kadar herşeyin bi katkısı var buna.

Bence büyük bir sorun. Eğitim ve cezanın faydası olur muhakkak ama maalesef bu konuda da kısa vadede umudum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 10 Eylül 2019; 0:46:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış, Ahmet, Mehmet her neyse kim olduğu önemli değil bizim "chat yapan" kitlemizin ciddi problemleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heleloo

Pardon da barış Özcan kim çok ciddi işler yapan bir bilim adamı mı? İsaac Newton un kayıp oğlu galiba
    Heea yaa pampa peace özcan kim değil mi ? Sizin gibiler için inan pampa fantazilerimi zorluyorum o kadar zorladımki fantEzilerim fAntazi boyutana geçti yani git gide sertleşiyor hırçınlaşıyor. . .Son tüm hayatım boyunca öğrendiğim türkçe dil bilgimi gözden geçirip özneyi yüklemi nesneyi sıfatı değiştirim sizin gibilere sabahtan akşama oçaktan aralığa kadar hakaret edesim geliyor . . . Sonra bir bakıyorum sizin sülalenizi mikroskop olmadan göremiyorum , çıplak gözle odaklanamıyorum sonra dişlerimi sıkıp sigaramı yakıyorum . . . Aklımda deli deli fantaziler fantazilerrrr . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 10 Eylül 2019; 3:16:30 >
  • -Nefer- kullanıcısına yanıt
    Hocam onu anlatmaya çalıştım sabahtan beri bir Barış Özcan tartışması aldı götürdü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yayında birisi matematik işlemi sordu toplamalı çıkarmalı cinsten, cevapta 31'di. Çözüp yazanlar oldu ama soruyu görmeyip sadece 31'i görenler nedendir bilinmez 31 yazmaya başladı. Herkes 31 yazıyordu ama niye yazdığını bilmiyordu. Garip gerçekten

• Barış Özcan’a neden saygı duyayım, internetten okuyabileceğiniz bilgileri sözlü olarak okuyor, üstüne para alıyor. Bir de adam demiş hala Türkiye’yi düşünüyor. Hocam Barış Özcan seviyesini yabancı ülkede 13-14 yaşında çocuklar izliyor, tabi ki Türkiye’deki cahillere hitap edecek.

• Yayını bir kaç dakika izleme fırsatım oldu gerçekten çok üzüldüm . Ya abi adam orada ülke ortalamasının fersah fersah üstünde bir yayını sizlere sunmaya çalışıyor canlı olarak siz goy goy yapıyorsunuz . Atatürk'ün bütün ümidinin bu gençlikte olduğunu hiç zannetmiyorum . Orada defalarca kez chat ekranına baktı ve yorumları gördü ama laf etmedi . Eminim o da çok üzülmüştür ama dile getirmemesi ne kadar iyi bir karaktere sahib olduğunu gösteriyor tabi anlayana
  • Zevkle barış Özcan videoları izlerim ama bu kadar da değer fazla sanki. Bu kadar konuşulup savunulacak ne yaptı bu adam. Canlı yayınında ergen 31 yazmış da saygısızlık yapmış. Bırakın böyle saçma sapan şeyler hakkında konuşmayı. Barış Özcan takmamıştır belkide..

• Bir şey soracağım. Bu konuyu okuyunca gittim yayını izledim. Gerçekten anlam veremedim neden öyle spam yapıyorlar? 31 hikayesi nedir yani

• Hocam hangi yayında soruldu göremedim ben. Dakikası nedir yani

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.