Şimdi Ara

Barış Özcan'ın chatine '31' floodlayanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
29.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuda çok fazla “fetö” mevzusu dönmüş, beyler bu adamın “fetö” ile bağlantısı var mı ? Yoksa tamamen söylenti mi ? Bunu ciddi ciddi soruyorum, youtube kanalına da bu tarz yorumlar yapanlar var. Bu mevzunun aslı astarı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 8 Eylül 2019; 16:41:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum 31ciler yerine Barış Özcanı hedef bellemiş şaka gibisiniz ya

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bilmiyorum bu fetö kısmını nedir ne değildir ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heleloo

Pardon da barış Özcan kim çok ciddi işler yapan bir bilim adamı mı? İsaac Newton un kayıp oğlu galiba
    git enes batur izle kardeşim. meşgul etme buraları.
  • Forumda bile 31 yazılmasını destekleyen karaktersizler var, adam olmaz bu ülke boşuna kendini sıkma, üzme.
  • Hocam hemen fetöcü diye damladılar muhabbeti anlasam yine bir şey demeyeceğim.

• 2le fetocu

• Gençler evet çok saygısız ama Pardonda barış özcan kim ?? İngilizce makaleleri siz çevirip de okuyamıyormusunuz ? Bu tipitip i amma abarttınız artık.Hiç mi araştırmayı okumayı bilmiyorsunuz?Ne fazlası var onun sizden? Kendisi bilim üretiyor sanar sizi duyanda.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendisini şahsen ilk defa sırf Hindistan Ay'a mekik yolluyor diye izledim. Orda da bu olay oldu ve paylaşayım dedim. İsterse x isterse y kişisi olsun yapılana dikkat çekmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Konuda çok fazla “fetö” mevzusu dönmüş, beyler bu adamın “fetö” ile bağlantısı var mı ? Yoksa tamamen söylenti mi ? Bunu ciddi ciddi soruyorum, youtube kanalına da bu tarz yorumlar yapanlar var. Bu mevzunun aslı astarı nedir?
    Dış görünüşünden, zamanında zaman gazetesinin bir etkinliğine katılmasından ve amerikada yaşamasından dolayı fetöcü olduğunu iddia ettiler, barış özcan da gerekli açıklamayı yaptı. http://barisozcan.com/baris-ozcan-eksi-sozlukteki-iddialar/

• tatava , boş adam çıkarcı , konu o değişmiş
  • Bir söz var; küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri konuşur diye.

Kafanızın neye çalıştığının aynası, söyledikleriniz değil mi?
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam

• Bu flood işi bütün canlı yayınlar da kanayan bir yara ne yazık ki. Güzel yorumları ve iyi soruları hep kaçırıyoruz. Twitch'de sınırlama gibi yöntemler sayesinde (slow chat) bir şekilde kurtarıyoruz ama Youtube'da nasıl bilemiyorum.
  • Cemaat hakkindaki gorusleri talep edilmesine ragmen susmasi gizli destekleyenler savunanlar tayfasindandir. Bu tur kisiler kayrilmasi ile nice baskalarinin her sektorde her konumda nicelerin haklarini yemektelerdir...

Bunlar tesadufen basari elde ederler baskalari da farkina varmadan basarisizligi veya daha firsat olmadan elinden alinmaktadirlar ...

Cemaat yani ortada bir pastada payda var agirligi bunlar elde ediyor. Cemaat pastaladaki paylari cogaltmiyor parazit gibi somuruyorlar...

Yapiklari cok ta mattah degil. Nice youtuberlar gordum donanimli bilgili ...

Bu sahis uzmanligi pek yok sadece derleme uzerine ... CV si olsa olsa medya pazarlama vs uzerine olsa gerek ...

Antipatik biri olmasi yuzunden elbette turlu turlu reaksiyonlara da denk gelecektir. Kendi icinde durust samimi olanlara kimse bu derecede bulasmaz...
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Aynı mantıkla oyun videosu izlemek yerine oyun oynayın, spor videoları izlemek yerine sporun kendisini yapın vs.... diye uzar bu liste. Ne kadar saçma ve sığ bir yaklaşım. O adamın videolarında sen sadece bir bilgi öğrenmiyorsun başkalarının fikrini de öğreniyorsun. Ayrıca her videosunda da bir ana fikir oluyor. Bu insanlara farkındalık katıyor. Çekememezliğin hat safhası bu, başka bir şey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Konuda çok fazla “fetö” mevzusu dönmüş, beyler bu adamın “fetö” ile bağlantısı var mı ? Yoksa tamamen söylenti mi ? Bunu ciddi ciddi soruyorum, youtube kanalına da bu tarz yorumlar yapanlar var. Bu mevzunun aslı astarı nedir?
    Kendisi zamanında zaman gazetesinde çalışmış, onun dışında pek bir vukuatı yok amaaa
    Karısının 15 Temmuz sonrası da cemaati öven tweetleri var, darbenin iyi birşey olduğunu falan ima etmiş. Ayrıca barış özcan da 15 temmuzda acayip bir video koymuştu.
    Fetöcüler yani, Türkiyeye gelemiyor.

Wilter gibi saf arkadaşları kandırmak için barış özcan bir yazı yayınladı, yazıda tipim yüzünden bana cemaatçi deniliyor falan dedi cemaatçi değilim dedi bu saftiriklerde inandı. Karısının attığı tweetlerden falan hiç bahsetmiyor yazısında çakal...

@Yoruldum artık lan..
    Fetöcülerin saf ayağına yatıp üzerine tonla para kaldırmasını ve saf halk tarafından övülmesini pek çekemiyorum vallahi doğru diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 8 Eylül 2019; 23:52:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkenin geldiği nokta belli.

Bu çipler gider anca enes batur kıçı öper.
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Adam insan gibi cevap vermiş bir de dikkate alıp bu adamları, ama bunlar insan değil ki.
    Fetöcü arıyorlarsa başka yerlere baksınlar, geçmişlerine mesela oralarda çok var çünkü.
    Gidip x kişisinin chatine 31 yazmışlar, sonra barış özcan kim bilim adamımı yok bimlemle. Hayır chate 31 yazmak doğru çünkü bu tiplerin hayatta mastürbasyon dışında yapabildikleri başka hiçbir şey yok.
    Çok edepsiz olanlar gidip toplu taşımada kadınları taciz ediyor.
    Karsılıklı iki cümle kuramayan tipler bunlar, konuşmasından bir haber. İletişimi genelde hod hüd hud şeklinde sürdürenler.
    Bu tiplerin soluduğu hava ziyan, nerede türüyorlar bilmiyorum ama sayıları azımsanacak gibi de değil.
    Tüm cinsel arzuları bastırıldığı için ağızlarına vuruyor, onlarda tek konuşabildikleri ortam sosyal mecralarda böyle 31 falan yazıyor. Yok adamın konuşabileceği bir yer, hiç adam yerine konmamış ki bu tipler.
    Yazık ki bunlara o eğitimi veren ana babalar veya okulda aynı paralellikte olduğu için doğal ortamlarında sırıtmıyorlar ama böyle ortamlarda bizlere üçüncü türden bir canlı gibi gelmeleri ve yazdıklarına inanamıyor oluşumuzun sebebi normal hayatta bu tipleri görsek kaldırım değiştirecek olmamızdır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.