Şimdi Ara

Barış Özcan'ın chatine '31' floodlayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
28.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga baris ozcani es geçin uzayla ilgili bi yayinda 31 69 zorno yazmak ne kadar mantikli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • heleloo H kullanıcısına yanıt
    Iste bazi arkadaslarda ana dilinde okudugunu anlama zorlugu var.
    Sekil A da gordugumuz gibi
  • heleloo H kullanıcısına yanıt
    gel seni doktora götüreyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heleloo

Pardon da barış Özcan kim çok ciddi işler yapan bir bilim adamı mı? İsaac Newton un kayıp oğlu galiba
    Bir de bu zihniyet var.Emin ol bilim adamı da olsa bu kafayla sen yine eleştirirdin.Bir şeylere karşı gelince orgazm falan oluyorsunuz herhalde takıntınız var.
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    gördüğüm en haklı yorum
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Fetöcü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Eylül 2019; 19:40:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Evet , sadece tipine bakarak bile bunu söyleyebilirsin. Daha ayrıntılı olarak araştırırsan zaten bunun bariz olduğunu görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heleloo

Pardon da barış Özcan kim çok ciddi işler yapan bir bilim adamı mı? İsaac Newton un kayıp oğlu galiba
    1. Saygı göstermek zorundasın.

2. Adam sana ücretsiz çeviri yapıyor. Gençlere , insanlara vizyon vermeye çalışıyor. Ülkemiz gelişşin diye bir şeyler yapıyor ayrıca Türkiye ye dönmek istiyordu. Yazılanlar gerçekten moral bozucu aynısını bana yapılsa severim yapacağınız işi der kapatır giderim bu ülkeden bi severim olmaz derdim. Adam orada moralini bozmadan yayına devam etti.
  • Youtube, twitch, online oyunlar hep bu tarz insanlarla doludur. Barış özcan bu kişiler üzerinden para kazanıyor zaten. "millet için" diyerek sanki büyük fedakarlık yapıyormuş gibi konuşuyorsunuz ama bu adamın yaptığı şeyin tek amacı var "para". Bu konular polemikler de onun ekmeğine yağ sürüyor. Reklam reklamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Tamam güzel videolar çekiyor fakat bu adamda sonuçta parasının ekmeğinin peşinde bu kadar duyar kasmanın alemi yok.
    Avukatlıktan daha fazla para kazanıyor. Youtube onun için şuan sadece hobi. Eğer bir gün youtubeden daha fazla para kazanırsam asıl işim olarak youtube yapacağım dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***RAMMSTEIN***

Eli şeyinde geçinen potansiyel tacizci tecavüzcü gençliğin yaptığı terbiyesizlik.
    Hala Barış Özcan'a laf atan var ya.Adam belki akıllanırlar diye tercüme ederek bizim dangalaklara bir iki şey çeviriyor yok barış özcan kim falan.
  • Barış Özcan ciddi vizyona sahip birisi. Yaptığı işler ve konular göz ardı edilmemeli. NASA'dan özel davet almak öyle bizdeki muhtarlar toplantısına çağırılmaya benzemez.

Ayrıca konuları oldukça özverili bir şekilde işliyor. İyi ki var dediğim insanlardan bir tanesi.

Ha IQ'su yetmeyen gitsin Youtube'de bir yığın kulaktan dolma bilgiyle aptalca konularda video yayınlayanlar var onları takip etsin. Koskoca adamı canlı yayınca utandırmayın, gidin pipinizle oynayın...
  • Gençlerimiz uçkuruna düşkün tembel ve cahil olduğu sürece bizden bi halt olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu cahillere hitap eden fetöcüyü öve öve bitiremedi millet.
  • Ya hocam benim derdim o değil ki... 31 floodu atanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Ya hocam benim derdim o değil ki... 31 floodu atanlar.
    Kitlesi zaten araştırmayan, bilgileri youtube'dan öğrenen veya insanlar barış özcan övdüğü için takip eden kitle. Yani 31 floodu atılması gayet normal bunu yayın başlamadan bile görebilirsiniz.

Velet zaten velettir, komik olduğunu sanıyor yaşları küçük olduğu için. Ve her zaman veletler olcağı için her zaman 31 Floodu yapılcaktır.

Bu iş Moderasyonun seri ban atmasıyla çözülür. Twitch tarafında yasaklı kelime olayı da mevcut. Onlar böyle hallediyor, youtube bunu yapabilmekten aciz yayın platformuysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 8 Eylül 2019; 16:16:41 >
  • Hocam zaten 1 kere izledim o da sırf Hindistan Ay'a çıkıyor diye. Onun dışında adam akıllı bir videosunu izlemedim. Ama dediğim gibi konumuz o değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Hocam zaten 1 kere izledim o da sırf Hindistan Ay'a çıkıyor diye. Onun dışında adam akıllı bir videosunu izlemedim. Ama dediğim gibi konumuz o değil.
    Konumuz konu değil ama her veletin yaptığı tartışılcak olsa ohoh.

Sen de konu barış özcanla alakasız diyorsun ama barış özcana yapılan flood diyorsun. Konu başlığı her yere 31 spamleyen veletlerde olabilirdi mesela çünkü bu sadece barış özcana özel bir durum değil her yerde var bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 8 Eylül 2019; 16:36:1 >
  • Örnek oldu doyelim o zaman hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.