Şimdi Ara

Barış Özcan'ın chatine '31' floodlayanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
28.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey tamam , gençlikte sorun var. Bu çağ fazlasıyla şeye gebe. Ama sorarım Barış Özcan kim? Neyini ciddiye alalım. Youtube sayesinde ortaya çıkmış biri. Yoksa bu yaşına kadar sanarsınız önemli işlere imza atmış. Yapmayın Allah aşkına.. Kim ne yazmış bize ne?

Bu forum gitgide gereksiz konularda hızlı artış gösteriyor. Bakalım nereye sürükleniyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkındalık öyle bi şey değil. Ayrıca bu adamdan hiç bir bilgi öğrenmiyorsun. Adam tam bi sofist. Seni dogmatik yapıyor. Bir şey öğrenmek istiyosunuz madem neden kimse bilgiyi boyle hap gibi almak yerine temelinden araştırmiyor? Bilgi çağındayız. Bilgiyi kişilerden değil bilimin kendisinden öğrenin. Kimse gidip en temel konuları çalışmıyor ama nedense uzay kuantum falan oturup belgesel izliyosunuz. Sanki Öklid' i, Newton'u bitirdiniz direkt bugüne geldiniz.

• 31 den başka hiç bi şey yapamazlar aldırmayın yapabileceği t3k şeyi yazmışlar işte yadırgamayın.

Sa as projesinin sonuçları bunlar hep

• ne beklıyordunuz ki enes batur fanları vs filan anlamamısdlar adamın anlattıklarını trolle vurmuslardır
  • heleloo H kullanıcısına yanıt
    Newton’a da devrinde saygı duyulmamıştı. Beğenmiyorsanız koltuğunuzda rahat bir şekilde “eleştiri (!) “ yapacağınıza alternatifi olun. Nasa’nın, Esa’ nın, SpaceX’in canlı yayınlarından, dokümanlarından çeviriler yapın, toplumu bilime yönlendirin, bilgi sahibi edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cetinmdn C kullanıcısına yanıt
    Benim kim olduğumu bilmeden böyle önyargılı bir yorum yapmanız nedendir bilemedim. Kendimi bildim bileli 6-7 yaşlarımdan beri fizik astronomi en büyük araştırma konularımdan olmuştur. Astronomi hep beni içine çekmiştir, şaşırtmıştır. Kitaplarını okurdum ki hâlâ okuyorum, belgesellerini izlerdim ki hâlâ izliyorum. Ayrıca farkındalık öyle bir şey. Küçücük çocuklar gidiyor Enes Batur izliyor ben o çocuğu alsam Barış Özcan izletsem, boş vakit geçirmekten vazgeçebilir. Bilime ilgi duyabilir. Birilerini değiştirebilir. Beni dogmatik yapıyor demişsiniz. Ne alaka kardeşim? Adamın kitabı var sadece onu mu okuyorum? Sadece onun videolarını mı izliyorum? İnternet alemi çok büyük istediğimi yaparım ki yapıyorum da. Barış Özcan izledim diye dogmatik olmuyorum. O insan birilerine ilham oluyor ve bunu kötü buluyorsunuz.
    Boş yapmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Kişinin normal kitlesi işte. Wikipedia'ya girip okuyup video yapıyor videonun tanesinden binlerce dolar kazanıyor.
    Adamı bir şey zannetmeyin. Yabancı content çalan adamın teki.
    Kardeşim o kadar kolaysa dolar kazanmak sende yapaydın ? Beynin yeterse tabii.
  • Bu adama bilim adamı mı diyenler.Siz odanızda gün boyu 31 çekerken bu adam bu ülkedeki toplumun cahil kalmaması adına bilinçlenmesi adına yararlı içerik çıkartıyor.Belgesel tadında şeyler yapıyor.Siz ne yapıyorsunuz bu toplum için ? 31'e devam veletler Hayatta tek yapabildiğiniz şey bu.

Dipnot: Bu adama fetöcü diyen bu adamın dedikleri bir tarafına dokunduğu için rahatsızlanan ak koyundur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernos2 -- 9 Eylül 2019; 15:14:53 >
  • İlk olarak senin şahsına değil de o Youtube sofistinden bi şeyler öğrendiğini söyleyen herkes için yazdim bunları. Tabiki her genelleme gibi tümel bi doğru değil ancak söylediklerimin yine de haklı ve geçerli olduğunu düşünüyorum. Senin bilgi düzeyinle ilgili bi yargıda bulunmadım. Öyle anlaşılmasın.
    İkinci olarak, ben farkındalık kelimesinin anlamını insanın kendisinin bildiği ve bilmediğini bildiği şeyleri ayırt etme becerisi olarak alıyorum. Barış Özcan denen Youtube sofistinden alınan bilgi dogmatiktir. Çünkü dogmatik bilgi; kendimizden bilgi ve beceri olarak üst mevkilerden sadece duyup ta öğrendiğimiz şeylerdir. Bunu ayırt edemeden o sofistten bi şey öğrendiğini söyleyen insan farkındalık sahibi değildir.
    Tekrar, senin şahsına dogmatik demediğimi belirteyim. Yukarda bahsettiğim insanlara dogmatik dedim.
    Üçüncü olarak evet o insan sözde bilgi satarak internette insanlara asla sahip olamıcakları bi yaşam tarzına özendirmeye çalışıyor. Bi ton gencimizi mutsuz ediyor. Ayrıca aydın ve entelektuel olmak illa öyle minimalist yaşam tarzı ile 7 yaşindaki çocuğa 1000 tane kitp okutarak olunmaz. Entelektuel demek her konuda bilgi sahibi olmak demek değildir. Gençlere kendini satıyor. Toplum için çok zararlı bi insan.

• Yorumları okuyunca hayattan soğudum
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Kendisi zaman'da çalışmadı. Adobe firmasının Türkiye/Akdeniz bölümünün pazarlama bölümünün başındaydı. Zaman gastesi, Adobenin mizanpaj programlarını kullanarak + tasarıma modern bir yol vererek 5 yıl üst üstüne dünya çapında bir ödül aldı.Her firma gibi Adobe de bu işin kaymağını yiyip reklam yaptı. Barış özcan hem işin başında olduğu hem de konuşmacı olduğu için göze battı. Ben yıllarca bu herifi takip ettim youtubeden önce de masaüstü yayıncılık dünyasında bilinen takip edilen biriydi. 2010'da videolarını izlerdim ben bu adamın

Vimeo
    Interview with Jason Levine - Part 1
    https://vimeo.com/15161501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 9 Eylül 2019; 17:40:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Her şey tamam , gençlikte sorun var. Bu çağ fazlasıyla şeye gebe. Ama sorarım Barış Özcan kim? Neyini ciddiye alalım. Youtube sayesinde ortaya çıkmış biri. Yoksa bu yaşına kadar sanarsınız önemli işlere imza atmış. Yapmayın Allah aşkına.. Kim ne yazmış bize ne?

Bu forum gitgide gereksiz konularda hızlı artış gösteriyor. Bakalım nereye sürükleniyor...
    Sizin bunu bilmemeniz yine sizin sorununuz... Sokratesle ilgili önemli eserlerin cevirisini yapmış Celal Şengöre, Sokratesi öğrende gel demek gibi bir şey bu...
    Çocukları pisten alalım
  • hernos2 kullanıcısına yanıt
    Diyorsun ki ; Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın .

Kendisi Cemaat karşıtlığını hiç ifade etmediyse ...

Bu adam Amerika ya yerleşmiş vergisini de kazancını da Dolar ....

Devlete vergi hayrı SIFIR !

İçerik desen bundan misli ile profesyonel emek verilmiş youtuber lar vardır ....

Bu adam gitsin İngilizce yapsın bakalım tutunabilecek mi?

Yurtdışında yaşasaydı samimi derdim...

Ekleme AKP li değilim aksine karşıyım .

Yaş kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 9 Eylül 2019; 18:3:20 >

lan birilerine sagı duymak için bilima damı mı olması lazım ? iyi ben de sana küfür edip giydireytim butda. ne de olsa isaac newtonun sülalesinden değilsin.
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    kanka yaratan affetsin bende tam wekaka + cakeca tipi var şimdi onlardan mıyım?

mantığınıza tüküreyim bi de araştırırsan diyor ya
    cevabı var sitesinde hala boş boş iyi adamlara wok atıyosunuz.
  • feylosoft kullanıcısına yanıt
    Onun youtube'da okuduğu metinleri bulamıyorsanız o sizin sorununuz. Barışınız sizin olsun.

• ZewZack kullanıcısına yanıt
    Evet kendisi açıklama yapınca yetiyor dimi ? Kanıta bak. Aynen baya iyi bir abimiz. Yabancı içerikleri türkçeye çevirerek baya özgün içerikler ortaya koyuyor. Her konuda fanatik olmaktan vazgeçin gözlerinizi açın. Zaman gazetesi ile olan bağını araştırın sonra "muhahahah" "zuhahaha" yazarsınız ilk okullu çocuk gibi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.