Beşiktaş PAF takımı, İnönü Stadı’nda oynadığı maçta Konyaspor’u 5 golle mağlup etti. Batuhan Karadeniz, biri penaltıdan attığı 4 golle yıldızlaşırken, Kartal’ın diğer sayısı Erdem’den geldi. Maçın sonlarına doğru stada gelen A Takım oyuncuları da, gençleri kenardan izledi. Siyah-Beyazlı kulübün, önümüzdeki haftalarda da bazı PAF maçlarını aynı şekilde A Takım karşılaşmasından önce oynatacağı öğrenildi.
Su cocugu bir takıma kiralık yollasınlar da tecrübelensin biraz pafı asmıs artık.
Daha çok küçük.Fizik gücü süper ligi kaldıracak kadar iyi değil.En az 1 senesi daha var.Onun yerinde olsam , durmadan koşar kondisyon kazanırım,hızlı ve seri olup,dayanıklı olmaya çalışırım.Kendine bakarsa ileride çok büyük bir forvet olabilir.Zira yapısı bir forvet için çok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
Daha çok küçük.Fizik gücü süper ligi kaldıracak kadar iyi değil.En az 1 senesi daha var.Onun yerinde olsam , durmadan koşar kondisyon kazanırım,hızlı ve seri olup,dayanıklı olmaya çalışırım.Kendine bakarsa ileride çok büyük bir forvet olabilir.Zira yapısı bir forvet için çok iyi
Bence TFF 1. Lig takımlarında veya Süper Lige yeni cıkan İBB, Oftas, Kasımpasa gibi takımlarda oynayabilir. Bu onun icin cok faydalı da olur kanaatimce. İnsallah sönüp giden yıldızlarımızdan olmaz.
Beşiktaşta kalsın oynasın, bir takıma kiralık vermeye gerek yok İngilizler niye tansfer etmek istiyor. Oynaması için 30 yaşına gelmesi gerekmiyor. Sergen Emre Messi Rooney kaç yaşında A takımda oynamaya başladı bilmiyormusunuz.
BU ÇOCUKTAN ZAMAN ZAMAN FAYDALANIR ERTUĞRUL HOCA PUAN FARKINI AÇALIM İYİCE RAKİPLERLE O ZAMAN KOYAR HERHALDE DAHA ERKEN ÇÜNKÜ LİG ÇOK ZOR TECRÜBELİ ADAMA FAZLASIYLA İHTİYAÇ VAR.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Beşiktaşta kalsın oynasın, bir takıma kiralık vermeye gerek yok İngilizler niye tansfer etmek istiyor. Oynaması için 30 yaşına gelmesi gerekmiyor. Sergen Emre Messi Rooney kaç yaşında A takımda oynamaya başladı bilmiyormusunuz.
Bu saydıgın örnekler uc örnekler. Ben zannetmiyorum Batuhanın bu örnekdeki isimler kadar yetenekli ve kapasiteli oldugunu. Tamam iyi bir oyuncu olabilir insallah da olur ama bir messi de degil yani.
onlar örnek abi ama senin gibi düşünenler onun önünğ kapıyor zaten adam her maç başı 2.5-3 gol ortalmasıyla oynuyor tamam messi olamaz belki ama şu önyargıları duvarları aşalım artık...
quote:
Orjinalden alıntı: @pi
quote:
Bu saydıgın örnekler uc örnekler. Ben zannetmiyorum Batuhanın bu örnekdeki isimler kadar yetenekli ve kapasiteli oldugunu. Tamam iyi bir oyuncu olabilir insallah da olur ama bir messi de degil yani.
Daha uçu varmı, veya daha uç nasıl olabilir.
25 maçta 81 gol u16 milli takımında son 6 maçında 8 gol 89 Maçta 226 Gol
quote:
Orjinalden alıntı: @pi
quote:
milli takımın ihtiyacı var böyle futbolculara.umarım şımarmaz ve kendini sürekli geliştirir.
quote:
Daha uçu varmı, veya daha uç nasıl olabilir.
25 maçta 81 gol u16 milli takımında son 6 maçında 8 gol 89 Maçta 226 Gol
batu 16 yasında paf liginde 18-20 yasında adamlara karsı oynayabiliyorsa ilk 11 dede oynar
vay anasını be yenı hakan geldı demekki.inş iyi yerlere gelir milli takım dada iyi işler yapar... beşiktaşta diye kötu temennilerde bulunacak halımız yok bjk bobo batuhan 2lisiyle bı 5-6 sene forvet sıkıntısı cekmez
Bencede bu seneden oynamaya başlamalı Batuhan. Konya maçında Bobo çıktıktan sonra forvetsiz oynadı Beşiktaş. Bobo ve Batuhan yanyana oynamalı
bence de bu ikiliyi birkaç maçta 90 dakika denemeli...
ben de kiralanmasına karşıyım..
Adamda kabiliyet ve disiplin varsa Beşiktaş'ta da oynar genç yaşta...
Bakınız Bobo, Serdar Kurtulus, Serdar Özkan, Nihat...
quote:
Orjinalden alıntı: cupra216
Bencede bu seneden oynamaya başlamalı Batuhan. Konya maçında Bobo çıktıktan sonra forvetsiz oynadı Beşiktaş. Bobo ve Batuhan yanyana oynamalı
nobre'den faydalı olacagi bence kesin. hermac olmasa bile bobo'ya cok guzel bir ikili olur.
kesınlıkle bu cogugu degerlendırmelıler bencede super ligtekı takımlardan bırıne veya lia a ya kıraya verılmelı bır macta 4 gol atmak her baba yıgıdın harcı degıl kesınlıkle mukemmel bir cocuk!
ya herhangi 1 takıma iralık verilmesi ona stresden başka birşey vermez biz gelecek vaadeden 1 oyuncu arıyoruz aslında batuhan var daha 16 yaşında en az 16-17 sene daha oynar bu çocuk5 senesi bizde olsaz çok yararlı olur iyide para kazanırız satınca daha şimdden m.city 7 milyon euro veriyor
anadolu takımında oynayarak deneyim kazanamaz beşiktaşın ortaması sahası mücadelesi çok farlı anadolu takımlarına göre taktiğe de çok farklı anadoluya gitmesinin faydası olmaz kalsın oynasın öocuğu karadeniz oyunlarında izledim gayet iyi ama şımarmaya müsait düzgün psikolojik destekle ile çok iyi noktalara gelir güçlü çok iyi şutları var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme