Şimdi Ara

Batum'dan iPhone getirmek.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
10.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

Hocam gürcü sınırında suçsuz türkler gözaltına alınmıştı hatta orada hapishaneye düşmeyin diye bi uyarı vardı çıkamassınız şeklinde..

Bir araba doluşup magandalık yapmaya, kumara karıya kıza gidip, parayı pulu tüketip olay çıkaranlar çok. Ordan buraya gelenlerde de var bu tarz saçma hareketler yapanlar. E haliyle her devletin polisi alıyor içeri. Ben otomobilimle geçmiştim bir kaç gün. en çok trafikten ve kumarhanelerden sıkıntı yaşıyor Türkler. Adabıyla gidip gelene bir şey olmaz yani. Kumarhanenin de otelinde bir adabı var. Ona göre davranmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roosevelt -- 11 Ağustos 2013; 23:38:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnk55

telefonu aldığınız yere tax free deyin onlar evrak hazırlar. Amamnüfuscüzdanı ile alcaksanız tercüme bürosunda tercüme ettirip noterde onaylatın. Sonra telefon alın . Size telefonu kapalı ve hazırladıkları evrakları verecekler. Onları açmadan sınırdan türkiyeye girişte pasaport kontrolünün orda tax free masası var oraya evrak ve telefon veriyorsunuz. Orda işiniz bitince pasaport giriş yapıp ordaki tax free masasındanda paranızı alıyotsunuz.

Pasaportum yoksa telefonu getirebilirmiyim burayaaaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kimlikle kayıt oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ! size yardımcı olabileceğini düşündüğüm sitenin adresini yazıyorum.
    http://www.batumishop.com Sitenin Türkçe dil seçeneğini kullanabilirsiniz.

Batum'dan iPhone getirmek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batumishop -- 25 Ekim 2013; 17:38:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batumishop

Arkadaşlar ! size yardımcı olabileceğini düşündüğüm sitenin adresini yazıyorum.
    http://www.batumishop.com Sitenin Türkçe dil seçeneğini kullanabilirsiniz.

Batum'dan iPhone getirmek..

Bu ürünleri nasıl teslim alıyoruz yani gümrükten filan nasıl geçiyor

Biraz açarmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son soruya cevap verebilecek konuya hakim bir arkadas aciklayabilirmi burdan alabiliyormuyuz alirsa gumruk isleri nasil oluyor
  • arkadaşlar fiyatlar yavaş yavaş düşmeye başlıyor. 5s almak için aralık ayı sonuna doğru gitmeyi planlıyorum.en son 16 gb modeli 1499 gel idi şimdi biraz daha düşmüş.yılbaşına kadar biraz daha düşer bence.

http://iphoneplus.ge/products-page/iphone-5s/
  • Çok uygun değil mi fiyatı ABD'de 649$ a Avrupa'da da 654€ ya satilan bir ürün için
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Çok uygun değil mi fiyatı ABD'de 649$ a Avrupa'da da 654€ ya satilan bir ürün için

aslında değil..şöyle ki, gürcistandaki (vergi dahil) fiyatı 1750 tl ye denk geliyor..aynı tr deki kayıtsız cihaz fiyatları gibi düşün..sonuçta 1400 e alıyor..350 tl kar ediyor..yılbaşına kadar beklersek fiyatlar biraz daha makul düzeye gelecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Çok uygun değil mi fiyatı ABD'de 649$ a Avrupa'da da 654€ ya satilan bir ürün için

aslında değil..şöyle ki, gürcistandaki (vergi dahil) fiyatı 1750 tl ye denk geliyor..aynı tr deki kayıtsız cihaz fiyatları gibi düşün..sonuçta 1400 e alıyor..350 tl kar ediyor..yılbaşına kadar beklersek fiyatlar biraz daha makul düzeye gelecektir..

Anladım siz oradan alıp TR de 100 liraya kaydedeceksiniz öyle mi.O zaman alınabilir çünkü burada kayıtsızları bile 1950-2000 e okutuyorlar

• brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ama benim acelem yok,bekleyecem bir ay daha. göz göre göre kazık yemeye niyetim yok. aynı durum geçen yıl ip5 te de olmuştu. yılbaşından sonra çok uygun fiyata almıştım. üstelik ip5 geçen yıl ip5s e göre 45 gün daha geç gelmişti TR ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

aynen öyle ama benim acelem yok,bekleyecem bir ay daha. göz göre göre kazık yemeye niyetim yok. aynı durum geçen yıl ip5 te de olmuştu. yılbaşından sonra çok uygun fiyata almıştım. üstelik ip5 geçen yıl ip5s e göre 45 gün daha geç gelmişti TR ye.

Aslında alabiliyorsanız 2 tane alın Türkiye de 1800-1900 e verirsiniz cihazı ekstra 400 lira da kara geçersiniz.
    Yalnız neden ip5 varken 5s istiyorsunuz ki
  • Düşsün biraz daha da aldıralım Hopa' lı arkadaşlara (:
  • brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    yok ben kendime alsam kafi,ticaretiyle uğraşamam. ip5 imi sattım 5s almak için. çünkü 5 e ısınamadım bi türlü o yüzden sattım gitti. 5s i alınca da bi sorun çıkmadığı sürece 2 yıl kullanmayı düşünüyorum.
  • JoSeePh kullanıcısına yanıt
  • Yakın zamanda gidip alan var mı? Ona göre karadeniz turuna batumu ekleyeceğim :)
  • İphone 5S almak istiyorum.. son durum nedir?

http://iphoneplus.ge/products-page/iphone/iphone-5s-6gb-dark-gray/ bu resmi site mi fiyata ekleme varı ( bizdeki kdv gibi )

ilk defa gidecem batuma ben forumdakileri okudum..
  • batumda iphone 5s ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.