Şimdi Ara

Batum'dan iPhone getirmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
10.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba babam yarın memlekete (rizeye) gidecek ordan da batum a geçecek orada iphone fiyatı 1157 GEL yani bugün ki kurla 1,157.00 GEL = 1,339.29 Türk Lirası ediyor..
    ürünün linkide buradahttp://www2.alta.ge/eng...action=details&id=56366 iyi fiyatı var.. fakat garanti süresinde 183 day yazıyor güvenlimidir ne yapmalıyım sizce alınır mı ?

• merlot7 kullanıcısına yanıt
    o baktiğin ürün geri iade edilmiş ürünlerin sıfırlanması veya arizali ürünün garantiden değişim veya onarim sonucu gelmesi ile o şekilde satiliyor.
    eğer babanda pasaport varsa mağazaya tax-free diye belirtmesi durumunda ürün bedelinin %20 - 25 ini gümrükte geri alir. Pasaportum olsa idi oradaki 997 Larilik cihazi hemen gidip alacaktim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

o baktiğin ürün geri iade edilmiş ürünlerin sıfırlanması veya arizali ürünün garantiden değişim veya onarim sonucu gelmesi ile o şekilde satiliyor.
    eğer babanda pasaport varsa mağazaya tax-free diye belirtmesi durumunda ürün bedelinin %20 - 25 ini gümrükte geri alir. Pasaportum olsa idi oradaki 997 Larilik cihazi hemen gidip alacaktim..
    hocam 0 olanı yokmudur tamir görmemiş olanı ne kadardır orada fiyatlar yazıyor ama bilemedim yardımcı olur musunuz ?

bildiğim kadarıyla pasaport ile girilmiyor oraya nufüs kağıdıyla giriliyor ona işletecek telefonu..

@Nihilanth
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlot7

hocam 0 olanı yokmudur tamir görmemiş olanı ne kadardır orada fiyatlar yazıyor ama bilemedim yardımcı olur musunuz ?

bildiğim kadarıyla pasaport ile girilmiyor oraya nufüs kağıdıyla giriliyor ona işletecek telefonu..

@Nihilanth
    Kimlik ile geçiş devam ediyor 15TL fakat telefon alacaksan pasaport ile geçmen şart ve iphone bu aralar pahalıya geliyor arhavideyim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizuga

Kimlik ile geçiş devam ediyor 15TL fakat telefon alacaksan pasaport ile geçmen şart ve iphone bu aralar pahalıya geliyor arhavideyim bu arada

benim bildiğim nufüs kağıdına işletebiliyorsun pasaportsuz da oluyordu :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Denizuga

benim bildiğim nufüs kağıdına işletebiliyorsun pasaportsuz da oluyordu :S

Alıntıları Göster
    Eskiden di o 1tl ile geçiş olduğu dönem
  • 180 gün ise boşver derim iphone o kadar sürede bozulmuyo zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Alucard|

180 gün ise boşver derim iphone o kadar sürede bozulmuyo zaten
    varmı batuma giden
  • quote:

varmı batuma giden

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

Mesajları okudukça Batuma sadece iphone almak için gitmeyi düşünüyorum. Batum'u görmem de yanıma kar kalır.
    İstanbul'dan otobüsle gidip iki adet iphone 5 alıp, mümkünse aynı gün dönmeyi düşünüyorum. Pasaportum hazır durumda;

1) Otobüsle İstanbul'dan gidip gelme gerekirse bir gece konaklama yeme içme en ucuz kaça çıkarım?. zira kendim ve bir arkadaşım için alacağım 2 iphone nun Türkiye deki fiyat farklarını dikkate aldığımda gitmek uygun görünüyor.

2) Bu arada yurdışına çıkmışlığım var ancak telefon getirmedim aynı anda 2 iphone kayıt ettirebilir miyim?

3) Bu uygun fiyatlarla İphone satışları Batum da da var mı? Aldığımız ürünlerin garantisi uluslar arası kapsamda Türkiye'de geçerli olur mu?

4) Sony Xperia Z de alabilirim belki Xperia Z fiyatları da Tükiye'ye göre uygun mudur?

Bilgilendirirseniz sevinirim.

Syg.

• cebor C kullanıcısına yanıt
    pasaport gereklimiydi ? aslında bende bayram fırsatında bir gidip gelsemmi diyorum tatil parasını iphone'a basıcam tabi oradaki fiyat değerse satmak amaçlı alırım.

http://store.apple.com/us/buy/home/shop_iphone/family/iphone5?product=IPHONE5

1249TL'ye denk geliyor 2 tane alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Ağustos 2013; 23:28:39 >
  • pasaport gerekmiyor. Ben salı günü pasaportsuz aldım. Tax free % 15 dir ..
    arkadaslar salı günü batumdaydım. Altada iphone yok. Batum plazadaki applem+ magazasında iphone 5 1319 lari kredi kartına 1355 lari. İndirim yapmıyor. 4s ise 1050 lari. Tr ye girerken %15 vergi iade yapıyorlar. Ee elektronikte 1379 lari ben kredi kaartına 1350 lariye aldım..ee 3 yıl kendi garantisini veriyor. Ayrıca 1 yıl uluslararası garantisi var.benimki haziranda baslamış görünüyor. Türkiyeye girişte 230 tl tax free iade aldım. Orda 1 tl 0,84 lari.
    Tax free için pasaport gerekmiyor ama nüfuscüzdanı ile almak için orda tercüme ettirip notere onaylatıyorsunuz 14 lari yapıyo. Durum bu arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnk55

pasaport gerekmiyor. Ben salı günü pasaportsuz aldım. Tax free % 15 dir ..
    arkadaslar salı günü batumdaydım. Altada iphone yok. Batum plazadaki applem+ magazasında iphone 5 1319 lari kredi kartına 1355 lari. İndirim yapmıyor. 4s ise 1050 lari. Tr ye girerken %15 vergi iade yapıyorlar. Ee elektronikte 1379 lari ben kredi kaartına 1350 lariye aldım..ee 3 yıl kendi garantisini veriyor. Ayrıca 1 yıl uluslararası garantisi var.benimki haziranda baslamış görünüyor. Türkiyeye girişte 230 tl tax free iade aldım. Orda 1 tl 0,84 lari.
    Tax free için pasaport gerekmiyor ama nüfuscüzdanı ile almak için orda tercüme ettirip notere onaylatıyorsunuz 14 lari yapıyo. Durum bu arkadaslar.

Garantisi nasıl başlamış oluyor ürün jelantinli değil miydi

• quote:

quote:

Garantisi nasıl başlamış oluyor ürün jelantinli değil miydi

bütün firmalarda faturan yoksa firma ürünü piyasaya sürdüğü tarihi esas alır benim bildiğim

• quote:

hocam vergi iadesi kısmını biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba? neler yapmak gerekiyor, nereye gitmek lazım.

• telefonu aldığınız yere tax free deyin onlar evrak hazırlar. Amamnüfuscüzdanı ile alcaksanız tercüme bürosunda tercüme ettirip noterde onaylatın. Sonra telefon alın . Size telefonu kapalı ve hazırladıkları evrakları verecekler. Onları açmadan sınırdan türkiyeye girişte pasaport kontrolünün orda tax free masası var oraya evrak ve telefon veriyorsunuz. Orda işiniz bitince pasaport giriş yapıp ordaki tax free masasındanda paranızı alıyotsunuz.
  • quote:

telefonu aldığınız yere tax free deyin onlar evrak hazırlar. Amamnüfuscüzdanı ile alcaksanız tercüme bürosunda tercüme ettirip noterde onaylatın. Sonra telefon alın . Size telefonu kapalı ve hazırladıkları evrakları verecekler. Onları açmadan sınırdan türkiyeye girişte pasaport kontrolünün orda tax free masası var oraya evrak ve telefon veriyorsunuz. Orda işiniz bitince pasaport giriş yapıp ordaki tax free masasındanda paranızı alıyotsunuz.
    peki hocam şu aralar nasıl oralar güvenlimi bir ara basına da yansımıştı hatırlayanlar bilir konuyu?
  • quote:

telefonu aldığınız yere tax free deyin onlar evrak hazırlar. Amamnüfuscüzdanı ile alcaksanız tercüme bürosunda tercüme ettirip noterde onaylatın. Sonra telefon alın . Size telefonu kapalı ve hazırladıkları evrakları verecekler. Onları açmadan sınırdan türkiyeye girişte pasaport kontrolünün orda tax free masası var oraya evrak ve telefon veriyorsunuz. Orda işiniz bitince pasaport giriş yapıp ordaki tax free masasındanda paranızı alıyotsunuz.

Arkadaşım bu dediğiniz ücretlere bir de Türkiye de 115 TL kayıt ücretini de ilave etmek gerekiyor değil mi?
  • evet tr kayıt icin 115 yatırıyorsunuz
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Ne yansımıştı basına? Ben şubatta gittim, normaldi her şey. Thy'de gidiyor Batum'a. Bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhandluke -- 11 Ağustos 2013; 22:04:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhandluke

Ne yansımıştı basına? Ben şubatta gittim, normaldi her şey. Thy'de gidiyor Batum'a. Bir problem yok.
    Hocam gürcü sınırında suçsuz türkler gözaltına alınmıştı hatta orada hapishaneye düşmeyin diye bi uyarı vardı çıkamassınız şeklinde..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.